Нужен ли е на Левски опорен халф?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

lukivin
Контакти:

Re: Нужен ли е на Левски опорен халф?

Мнениеот lukivin » 03 авг 2010 17:28

Йовов не само за дефанзивен халф става ,той просто нему е мястото в Левски ,в дербито верните му отигравания се брояха на прьстите на едната рька ,а като загуби топката започва да гледа мача отблизо ,не мога да разбера защо трябва да е вечен титуляр .Бардон поне гореше в играта ,а "бижутера" си чака спокйно пенсията .Ричи ще ше данаправи страхотен тандем с Гаджев.

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 03 авг 2010 17:49

Айде стига плюхте този и онзи.Оставете Гонзо и Ясен да си бистрят тактиката,а вие ги подкрепяйте и им се доверявайте малко.
Какво искате? Досега имаме 4 мача:
-Разгром над Дъндалок 6:0 - без коментар
-Добър реванш 0-2-без коментар
-Равен с Калмар - в предвид играта и владеенето на инициативата + тежкия терен -за мен приличен резултат и добра игра.
-ПОБЕДА над Цска 0-1 - както и да са играли победата си е победа. Все пак бихме Цска след няколко дербита последните 2 години в които нямахме и положения дори.

Какво още искате? Дотук взимаме 95% от това което се иска! Не е ли достатъчно?
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 авг 2010 19:16

не ... ти трябва да си сляп за да не виждаш дупката... и какво да чакаме да ни смачка някой и да почнем с резултатите от миналата година за да се сетим, че трябва да търсим опорен халф ли?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: От самолет се гледа ,че е нужен халф !!!

Мнениеот pehopeho » 03 авг 2010 21:49

UltraBlue. написа:
pehopeho написа:Всеки, който твърди, че без Сърмов сме по-добре, или не разбира от футбол, или има нещо лично срещу него, което не е свързано с футбола! Второто е много малко вероятно, така че много моля футболните лаици да не се изказват неподготвени! Не от самолет, а от Марс се вижда, че имаме крещяща нужда от опорен халф! Та питам "Защо беше продаден Георги, без да му е намерен достоен заместник? И к.ра ли ми държаха до сега, та не взеха някой!" Лъчо Балтанов да ме извинява, но имаше едно вярно отиграване откакто влезе в игра! Голям гипс, голямо нещо.

А ти ако си мислиш , че със Сърмов сме по-добре значи си слушал мачовете само по радиото и не си го гледал до сега що за играч е .. в Европа и по важните ни мачове 90% от головете ни бяха заради Сърмов.. или се дупеше и топката му минаваше между краката или го минаваха като спрял. А за това , че първно трябва заместник да се намери съм съгласен!

Пич не знам кой е слушал и кой е гледал мачове, но ще ти кажа, че от години не съм пропускал мач на стадиона! Ти знаеш ли къде е входа за Герена? Много се изхвърли с процента! Ако си забравил, може да погледаш малко записи и пак да ми кажеш колко гола са заради него и колко са заради Гошо и Рабех. Не може да загубиш топката в центъра и Боднар да я забие от 35 метра и ти да си единствения виновник! Може да имаш вина, но по виновен е вратаря! Всеки гол над 25 м може да се каже, че е вратарски. 90 % процента от головете през миналия сезон в ЕКТ бяха заради Петков и Рабех, но това не ми дава основание да твърдя, че са слаби играчи! Даже напротив, едни от най-добрите на своите постове играли в България. А за футболните качества на Сърмов може да питаш футболен специалист. Но ти естествено си по-голям и твойто мнение не подлежи на съмнение! Иначе миналата година кои футболисти продадохме? Те, тези дето ги купуват са будали! Аман от разбирачи!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
norsk levskar
Контакти:

Мнениеот norsk levskar » 03 авг 2010 22:51

А аз друго не мога да разбера.Вместо да се търси да се купува този и онзи,защо не се обърне внимание на школата.От толкова много играчи не може поне един да не става за даден пост,не е ли така?Давам ви пример с Розенборг,спечелиха мача в Швеция с 0-1 с гол на 18г. юноша на клуба.И той е несменяем титуляр и момчето си играе със самочусвствие.Просто няма как да ме убедят,че поне един няма да става за първият отбор!!!
Не е важно,колко акъл имаш.Важно е да ти дойде навреме :))))!!!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 03 авг 2010 23:07

norsk levskar написа:А аз друго не мога да разбера.Вместо да се търси да се купува този и онзи,защо не се обърне внимание на школата.От толкова много играчи не може поне един да не става за даден пост,не е ли така?Давам ви пример с Розенборг,спечелиха мача в Швеция с 0-1 с гол на 18г. юноша на клуба.И той е несменяем титуляр и момчето си играе със самочусвствие.Просто няма как да ме убедят,че поне един няма да става за първият отбор!!!

Казвал съм го много пъти, юношите в Левски и не само в Левски се развиват до 17-18 години, т.е. до тогава загатват за таланта си. И до там приключват, защото нямаме специалисти у нас, които да умеят да работят с младите и да развият техния талант. Вече такива примери от нашата школа има много... Балтанов, Огнянов, Хичо, Цачев, Генев... сигурно и пропуснах няколко, не са малко...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Левски”