ЦСКА е пред сериозно наказание

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

левскар07
Контакти:

Re: ЦСКА е пред сериозно наказание

Мнениеот левскар07 » 02 авг 2010 14:43

UltraBlue написа:
milen_4o0o написа:На мача не се видя всичко,но като изгледох мача преди малко се виджа ясно средния пръст на Гонзо,чуват се расистките възгласи на сектор Г,чуват се бомбите в сектор Б, виждат се псувните на Делев, взаимното блъскане между Дембеле и Акуаро при гола, вижда се чистата игра на Милиев срещу Делев, вижда се втория жълт картон на Гаджев за симулация, вижда се бавенето от страна на Петков, вижда се ритане с бутоните в крака на Телкийски от страна на Янев.

Само за блъскането на Дембеле и Акуаро не съм съгласен с теб... според мен си беше чист сблъсък рамо в рамо, в който Гара беше доста по здравия физически играч и надделя без проблем!

+1, просто италЯнецът се огъна в борбата, макар че имаше преимущество в ситуацията.

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 02 авг 2010 14:59

Стига сте писали глупости. Това си е дерби и такиви неща са нормални. Всеки път има и бомбички и димки и обиди.Стига сте правили от мухата слон и сте се ровили в жълтата преса !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 02 авг 2010 15:51

DrAvalanche написа:
mertezaker написа:
DrAvalanche на 02 Авг 2010 14:31

ZARAA написа:Общо взето всичките спорни моменти сте ги казали,само искам да допълня,малко след влизането си Топузаков получи жълт картон за едно безумно влизане срещу Тонев мисля че беше,а според мен си беше за гонене..

Много си снизходителен. Трябваше да го хванат, веднага да го осъди Народния съд, да влезе наказателният взвод и разстрел на центъра. Как смее да фаулира футболист на ЦСКА

много си зле

Ами комуникирам с червени фенове. Неминуемо дава отражение

Да ти приличам на червен фен?Просто изказвам лично мнение,че такова влизане с крак вдигнат на нивото на слабините му,откровенно не целеше топката,оттам нататък сам си прави изводите..

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 02 авг 2010 15:51

Ако в България искаме всичко да ни е наред да няма подобни теми - псуваш наказание, среден пръст наказание, бомбичка наказание и т.н.
Да видим дали някой ще си го позволи по време на мача. Навремето играх един футболен мениджър и нападателя ми напсува съдията и отнесе 7 мача и глоба.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: цска е пред сериозно наказание

Мнениеот Синьо сърце » 02 авг 2010 20:40

Old_death написа:
ДокладвайОтговори с цитатRe: цска е пред сериозно наказание
от dodo7271 на 02 Авг 2010 12:35

Хващам бас на 1 милион лева, че делегатът няма да го е описал в доклада и после "синьото БФС" ще каже, че нищо такова не се е случило.

Ако съдията е видял и опише средния пръст,който Гонзо показа на агитката,може и да опише всичко друго,особено къде беше и какво видя при изблъскването с ръка на Дембеле преди гола.

Първо-Гонзо може да покаже каквото си иска.След цял мач "Гонзо,прасе,жена ти се е....",естествено ще ви го появи-има си санкции и глоби,да бъдат наложени!
Второ-такива единоборства има с десетки(ако гледаш английски футбол),и за фаул и дума не може да става.И търси причината във вашата защита,не в съдията...
Трето-не чувам нищо за жалките симулации на маклайнчето,да не говорим за тръшкането му по терена,ловене за главата и жестикулации към съдията,дето нямаха край.
Четвърто- и много важно!Естествено не си забелязал двете ситуации(по една и в двете полувремена),в които НЕ БЕШЕ ОТСЪДЕН АВАНТАЖ В НАША ПОЛЗА!А в единия случай изведохме човек срещу вратаря!Но такива неща няма,нали?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 02 авг 2010 22:53

Аз пък само искам да попитам защо на Влади Гаджев беше показан картон за симулация в наказателното поле,а на Спас Делев и Маркиньос-не ? Това не ви ли го спести съдията като ревете от него ? Нямаше АБСОЛЮТНО никакъв фаул при гола ! Има положението от 5 камери ! Вижте дали има и го сравнете с други подобни единоборства който също не се свири фаул.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 02 авг 2010 22:58

slavi_1914 написа:Аз пък само искам да попитам защо на Влади Гаджев беше показан картон за симулация в наказателното поле,а на Спас Делев и Маркиньос-не ? Това не ви ли го спести съдията като ревете от него ? Нямаше АБСОЛЮТНО никакъв фаул при гола ! Има положението от 5 камери ! Вижте дали има и го сравнете с други подобни единоборства който също не се свири фаул.

Спасчо падна три пъти в наказателното поле на Левски и само му направи жест да става. Но с оглед на последните няколко години , съдиите не направиха фрапиращи грешки в полза на някой отбор.
Изображение

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 03 авг 2010 01:06

В последните години цска свикнаха да си получават дузпи на всяко дерби, та джуджето Спаско беше решил, че за всяко падане и подхлъзване ще получава дузпа. Да, ама не!
По темата, аз освиркванията към Гара не съм ги чул в сектор Б нито съм видял "средния пръст". За бомбичките е ясно положението, баткоф да се оправя. Ние го търпяхме миналия сезон, сега той ще ни търпи. Колкото до Маркиньос или другите играчи на цска, поне аз не съм чул расистки възгласи. Който е бил в сектора знае, че викахме грух-грух-грух, а не определени маймунски звуци, както може би е прозвучало.

ls86
Контакти:

Мнениеот ls86 » 03 авг 2010 10:34

Значи, идва І кръг, Делев нещо се спънал и иска дузпа. Не му я дават- с право- няма такава.
Гонзо показал - среден пръст-егати значи проблема. Негова си работа
Това мога да го разбера. Но не и расистките нападки.
Пак повтарям- като на чорбата не им харесва че са им вкарали и са ги били- прав им път.
Нито ще се преиграва мача, нито рефера ще понесе наказание, нито нищо
ЛЕВСКИ Е № 1 И ТОВА Е

Върни се в “Левски”