Майкъл Тевия

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Майкъл Тевия

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 02 авг 2010 14:31

Вчера Йовов и Гаджев играха зле.Това е защото Йовов много трудно ще свикне,не влиза твърдо,бори се ама малко така напразно.Много технично го дава за тази позиция и бърка.Тука се взима топката и се подава напред не се лъже с нея защото става контра и си оголен отзад и край с теб.Гаджев е добър халф но има нужда от човек до него,така казано да влачи.Сърмов беше такъв газеше в средата и мачкаше.Пас като хората не можеше да даде но се буташе,а паса го даваше Гаджев.Сега ролите са обърнати Гаджев играе Сърмов а Йовов, Гажев.Именно затова когато влезе Балтанов в средата стана тип топ горе долу.След това Цска спряха да пробиват през средата и докрая на мача нямаха и една добра атака освен центрирания по-крилата.Балтанов не е кой знае къв играч,много е далече от класата на Йовов като индивидуалности но Йовов е крило(може да играе и лек нападател),докато Балтанов си е чист разбивач и според ще е грешка за напред при липсата на по-добър от него да се пуска Йовов защото рано или късно ще се пропука в някой мач.Но дано греша разбира се.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 02 авг 2010 14:37

Нито Тасевски е дефанзивен халф, нито Александров. Това са играчи, които могат да подават, да организират играта, не могат да я разбиват, каквото е изискването за дефанзивен халф. Йовов също не е такъв футболист, но е в състава заради други качества - има фантазия, сравнително бърз е и срещу Локо ще свърши работа. Тук се скъсахме да псуваме Сърмов, обаче сега ще усетим неговата липса. Тевия не съм го гледал, но подозирам, че не става за големи мачове (още е малък). Така срещу Локо вариантът е само един Балтанов плюс Йовов.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 02 авг 2010 14:41

Дупката от Сърмов трудно ще се запуши. Много хора не го харесваха защото не можел да си спира топката и не можел да я подава обаче пък имаше някой в центъра и отбраната започваше от там. Сега всичко е на плещите на Иванов и Милиев. Чудех се защо от ръководството постоянно търсят дефанзивен халф при наличието на Тевия, Балтанов и Огнянов, но снощи разбрах защо. Явно наистина не стават :(

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 02 авг 2010 14:46

lucio написа:Дупката от Сърмов трудно ще се запуши. Много хора не го харесваха защото не можел да си спира топката и не можел да я подава обаче пък имаше някой в центъра и отбраната започваше от там. Сега всичко е на плещите на Иванов и Милиев. Чудех се защо от ръководството постоянно търсят дефанзивен халф при наличието на Тевия, Балтанов и Огнянов, но снощи разбрах защо. Явно наистина не стават :(

Балтанов и Огнянов не са дефанзивни халфове , Балтанов , преди беше атакуващ полузащитник от дясно и в средата , Огнянов дори Нападател ... Тевия , явно няма нужните качества и опит , но и Ричард беше така но му се даде , шанс и стана любимец на публиката !
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 02 авг 2010 14:47

Наистина и аз не разбирам защо не попада в групата за мачовете, нали затова го привлякохме, за да играе?

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 02 авг 2010 14:52

Наистина остава проблем в "дефанса". Не е желателно Йовов да се хаби там. Просто трябва да се налага титуляр-такъв.
Може би е рано за Тевия да играе във възлови мачовеи, но да не се получи като "вечната надежда".
Затова има треньорски щаб. който носи отговорност, но и ние искаме да няма слаба зона в Левски.

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 02 авг 2010 14:55

Личното ми мнение е, че при Тевия има и някакъв друг проблем. Нали именно Гонзо го взе, уж щеше да се разчита на него, а до сега има 1 мач. Все си мисля, че на момчето трябва да се даде шанс. Тасевски, Йовов, Алекс и Огнянов са атакуващи футболисти. Балтанов според мен е все по-уверен като дефанзивен, но лека полека трябва да почнем да пускаме и Тевия, за да трупа самочувствие.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 02 авг 2010 15:50

Извинявам се, ама кое по-точно да му харесвам на Сърмов? Жълтите и червени картони, "хубавите" пасове или това, че заради него станаха един куп голове във нашата врата и то от Хасково. Не си покриваше хората и стреляха от далеч, е с Дебрецен е един от примерите. Откакто се махна - камък ми падна.... Който и да сложат ще играе по-добре...Тевия игра в един мач, на Герена беше, но не помня срещу кой, добре се справи. Има някакво сходство в играта му с тази на Ричард, а на нас точно такъв ни трябва. Йовов вчера сбърка всичко, което можеше да се сбърка, ако беше играл по-добре, резултата щеше да е различен...

Върни се в “Левски”