444 счупени седалки са отчели в Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Синият Болярин
- Контакти:
Re: 444 счупени седалки са отчели в Левски
Какъв е проблемът ако ги платят? Тъкмо ще си подновим малко седалки 

Cesc Fabregas написа:veseo написа:Малко ви е и на двата шопски отбора да ви изпочупят стадионите (жалко че цска си и нямат такъв)
Ти от кой отбор беше? От Сопот ли?
Аз съм фен на ФК Ботев, а ти си фен на играчката на Батков, нали?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- Botevist_1912
- Контакти:
ehh написа:Живеем в уродлива държава.
Мненията на лумпените от Берое го доказват.
Господин ехх, а къде бяха журналистите, когато собствениците на отборите и треньорите подканваха публиката да протестира и да чупи седалки ? През социализма защо нямаше такива явления ?
А иначе съм съгласен с вас, но лумпени има във всеки един отбор, а не само от Берое.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
ehh написа:Живеем в уродлива държава.
Мненията на лумпените от Берое го доказват.
Мислех,че умственият ти багаж е на малко по-сериозно ниво,но съм се лъгал.Не видях какво лумпенско има поне в моето мнение,но както и да е.Със смешковци не се занимавам.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Сори, но общото впечатление за феновете на Берое е такова, каквото го написах.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Сори, но общото впечатление за феновете на Берое е такова, каквото го написах.
Ваши фенове когато чупиха нашия стадион преди 3 години така и не съм си извадил изводи за всички фенове на Левски,но както и да е,едва ли точно твоето мнение ще засегне някого или пък моето.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
ehh,аз пък не виждам "мнения на лумпени фенове на Берое",ще бъдеш ли така добър да цитираш за да не говориш празни приказки?