Стартовия състав за мача с ЦСКА
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Стартовия състав за мача с ЦСКА
Петков, Станчев, Минев, Милиев, Иванов, Гаджев, Йовов, Дарко, Жо, Младенов, Дембеле...
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
rbs написа:без сираков сте трагедия.и като футболист и като ръководител най ве4е.
Колега вие сте трагедия който и да ви ръководи. По темата, съгласен съм с автора, а колкото до смените, всичко зависи от развоя на мача и естествено от треньора.
- Синият Болярин
- Контакти:
Съставът ще бъде същият от Калмар. Митрев може да играе при проблем с Гошо или пък Станчев да замени Мюлдер, защото от коментара на Грънчаров останах с впечатление, че е леко несработен. Но тези промени са малко вероятни.
П.П.
Христов може да не попадне в групата. Ясен не го харесва особено.
П.П.
Гошо Христов знае как се вкарва на ЦСКА...просто мисля,че трябва да поработи най-вече върху психиката си иначе ще стане поредния "изгубен" футболист за големия футбол след Еньо и Рабех 

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Мюлдер до момента не ми е направил никакво добро впечатление, въпреки че изглежда е кадърен , но докато навлезе във форма по-добре Станчев да играе.По този начин ще натрупа малко самочувствие и опит и няма да остане "вечна надежда".Иначе за останалия състав, който предложихте съм на 100 % сългасен
. Мачкай ЛЕВСКИ !

Искам да влезне Щърков и да им забие 2-3 гола на свинчетата...Тогава вече ще съм най-щастливият човек на света...

НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
FC_LEVSKI написа:Искам да влезне Щърков и да им забие 2-3 гола на свинчетата...Тогава вече ще съм най-щастливият човек на света...![]()
+1000

Синият Болярин написа:Съставът ще бъде същият от Калмар. Митрев може да играе при проблем с Гошо или пък Станчев да замени Мюлдер, защото от коментара на Грънчаров останах с впечатление, че е леко несработен. Но тези промени са малко вероятни.
П.П.
Той Гранден ще го сработи този Мюлдер отвсякъде.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
-
- Контакти:
добре де!!!съгласен съм че са натрупали умора....но нали Ясен на няколко пъти се изказа че разполага с
с голям брои равностойни играча...и му е изключително трудно да прави групата на отбора за дадена среща...
според мен трябваше да направи някой промени със по-свежи играчи и резултата щеше да е по убедителен!!!
но наме и 1-0 ми стига...щом е срещу ЧУРБАТА
с голям брои равностойни играча...и му е изключително трудно да прави групата на отбора за дадена среща...
според мен трябваше да направи някой промени със по-свежи играчи и резултата щеше да е по убедителен!!!
но наме и 1-0 ми стига...щом е срещу ЧУРБАТА