Хулигани пребиха колоритен фен на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Хулигани пребиха колоритен фен на Левски

Мнениеот slavia_forever » 01 авг 2010 16:35

Blue_Ceci1914 написа:Здрасти!
Миналият ми ник нейм беше ceci_laskova но ме баннаха,,,за жалост! Вече прочетох правилата и се запознах с тях...надявам се да няма повече банове :) САМО ЛЕВСКИ!

Значи си прочела, че спам не се толерира, каквото правиш в момента, а заобикалянето на БАН е несъобразяване с решения на модераторите.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 01 авг 2010 16:44

Приканвам и останалите да се въздържат от нецензурни и груби мнения, тъй като дори и да са прави, тези мения подлежат на санкции. Достатъчно хора "изгоряха", заради подобни постове. Ако грубия тон продължи, ще се принудя и да заключа темата.

ivaylo70
Контакти:

Мнениеот ivaylo70 » 01 авг 2010 17:06

Не мога да разбера, каква е тази наша криво разбрана цивилизация! Защо само в България, когато обичаш нещо и го показваш, без да пречиш на другите с това, та защо за това трябва да си мразен и бит? Ванката харесва футбола, харесва си един отбор, така е решил. Защо го харесва само той си знае, но с това не пречи на никой и изведнъж минават тиквите фенове на Миньор и решават да го набият. Защо и те самите не знаят, но аз знам и ще ви кажа, защото те не знаят да обичат, те знаят само да мразят! Какво да се прави, грешка на растежа, липсват им първите седем години. И още нещо за пореден път ще попитам къде беше полицията? Да ме прощават бат Бойко и Цецо Цветанов, но да не се бият в гърдите, че са се справили с престъпността, защото излиза, че за едни може, а за други не може. Много бързо хванаха убийците на Юри Галев, но тук при простосмъртния ги няма никакви. А обикновеният човек това го интересува, когато има нужда от полицията тя да му помогне за да се чувства защитен и спокоен. И накрая, хора преминаващи от там, а вие сте били много, защо пак типично по български се скрихте в черупките си, защо се направихте на ни чул, ни видял, защо не помогнахте на човека в беда? Утре може вие да сте на негово място! Страх нали докога така с този страх българино, докога ще чакаш на готово някой друг да ти свърши работата, докога ще търпиш лумпените, разбойниците и анархистите да дерибействат и да се гаврят с теб, с жена ти, с майка ти, с баща ти, с децата ти или с приятелите ти? Събуди се, кажи стига и вземи нещата в свой ръце, покажи,че си гражданин на това общество като кажеш високо на глас, че не искаш повече да търпиш някой да си позволява да бие и да дерибейства без причина. Ако го направиш и следващият път не стоиш безучастен и не гледаш отстрани, а помогнеш на човека в беда, то тогава и лумпените лека-полека ще си седнат на задниците, защото вече няма да знаят колко хора ще се изправят срещу тях и от къде ще им дойде възмездието.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 01 авг 2010 17:13

Сега феновете на Левски, а и на останалите отбори, могат да се организират, вместо да псуват по форумите и да му покажат уважение, като се направи организирано посещение в болницата (пред болницата).

Явно в нашата държава всичко нормално и трябва да бъде смачкано и унищожено от самите нас. Затова скоро няма да се оправим в нито една свера.

Потребителски аватар
Ultras_Levski
Контакти:

Мнениеот Ultras_Levski » 01 авг 2010 17:37

Коце,ма ние нямаме представа дали въобще е в болница и ако е,в коя е ;) Днеска на мача ще се види как е,ако е сред нас :) Иначе и на мен ми е мерак да отида да го видя и да се запозная с него !
Изображение

~ И два живота да имах,и двата за теб ще ги дам - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ! ~

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 01 авг 2010 17:57

Във форума на Левски писаха,че са видели днес човека и е бил добре.Дано да е истина и после да го видим на стадиона!
САМО ЛЕВСКИ!!!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 01 авг 2010 18:29

Да около строителния. Не е много пострадал.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 01 авг 2010 18:34

monster1011 написа:Да около строителния. Не е много пострадал.

Това е добра новина. :)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 01 авг 2010 19:18

Важното е че е добре човека."Простотията ходи по хората не по дърветата".Властите пак ще си замълчат.А иначе разбрах ,че е имало бронирана кола в Ловеч.Цялата в Черно стъкла всичко с пернишки номер...
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 02 авг 2010 02:48

Не вярвайте буквално на вестниците! Това беше вярно "по Татово време", а за сега да не говорим изобщо!!!
Обаче, в случая, един шамар да са му ударили пак си е пълна комплексарщина.
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Левски”