Хулигани пребиха колоритен фен на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ultras_Levski
Контакти:

Re: Хулигани пребиха колоритен фен на Левски

Мнениеот Ultras_Levski » 01 авг 2010 10:03

v.r.s. написа:Аз съм миньорец и си обичам отбора,както и града си и ми е меко казано неприятно от това което се излива в този форум.
Защото лумпени има във всяка агитка и то най-много в двата софийски "гранда",които с действията си доведоха до съсипване на човешки съдби и след почти всеки мач между тях има изпочупени превозни средства в София и пострадали невинни хора. Но това което правят те,не е селска постъпка,дори помня как се опитваха феновете Левски да изкарат задържаният за убийството на Младен в центъра на София невинен. Простотии стават навсякъде,като предино най-бруталните са извършени от фенове на Левски и ЦСКА,а по брутални от тях в България няма. Не оправдавам постъпката на тези които са били човека и съм съгласен да си понесат последствията,за това. Също така от това което прочетох като информация само се предполага,че са фенове на Миньор и вероятността да е така е голяма,но трябва да сте сигурни и тогава да обвинявате,защото до колкото зная с рейсовете и колите е имало полицейски конвой,но винаги някой може да си кара и отделно и заради това не го изключвам.
Колкото до коментарите в тази тема,а и не само в тази,не виждам с какво част от пишещите се отличават от тези което са го направили,защото езика с който се пише,както и от коментарите,може да се направи заключение,че не са по малко лумпени и кретени от тези които са пребили човека,заради каквито и аз от доста време избягвам да ходя но гостувания ни,най-вече защото се нервирам на малоумието им,пречещо на любимият ми отбор,като всяка година играем домакинските си срещи извън Перник.
Така,че докато закона за футболното хулиганство не започне да се прилага най-радикално и стадионите да се изчистят от тази малка част малоумници,заради която не ходят много от привържениците на отборите и притеснявайки се отведат децата и семействата си,стадионите ще са празни и на футболните срещи ще ходят комплексари,чувстващи се силни и значими само когато са в тълпата.
А колкото до това,че Перник е село,както някои интелигенти определиха,мой съвет първо да се видят те от къде са и тогава да дават определения за един 100 000-ен град.
Това е мнението на един орк и дано се замислят интелигентните граждани над него.
Само Миньор,отбора на сърцето ми.

Да ти кажа,вашата агитка всички и викат "селяни" и то с право ! Дебнат по гарите да мятат камъни,стрелят отдалече с въздушни пушки,чупят страничните огледала на колите и т.н. ! Може ли да отидеш на мач на твоя отбор с Литекс и да биеш Левскар ! Добре,набий го,ма поне да играем с вас ! Набийте го,ма поне да сте 1-2ма дето го бият ! Набийте го,ма поне да е хулиган,а не обикновен човек ! Против съм всякакви такива хулигански истории,и не оправдавам такива изпълнения,но омразата е едно,а това на вашите фенове си е простотия вече !Запитай се защо като кажеш село и всеки прави асоцияция с Перник ??? Имам колега в университета от Перник,пичага е в интерес на истината (даже е Левскар),затова не искам да слагам всички под общ знаменател (за което си прав),но специално агитката ви и тези които се имат за "хулигани" там са нищо друго освен селски бекове и п*тки ! Левски и ЦСКА се мразят,но при нас има уважение,има чест ! Вие такова нещо не знаете - плюене по форумите и после с камъни и пушки отдалече :!: И като казвам вие,имам предвид вашите фенове,не теб конкретно ! Отностно закона за футболното хулиганство - ПРАВ СИ :!:
Изображение

~ И два живота да имах,и двата за теб ще ги дам - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ! ~

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 01 авг 2010 11:09

Знам го този човек.Винаги като мина по околовръстното той си е там и си жонглира с топката,продава картофи...абсолютно безобиден и вечно усмихнат.Винаги е с фланелка на Левски.Спомням си,че когато отивахме в колона към Овча купел на последния мач със Славия ни махаше,а на връщане беше сложил черно-бяла фланелка и някои от нашите спряха при него да го черпят бири-мири...Не виждам такъв човек, с какво може да е предизвикал тия малоумници,които са го пребили ?! Няма да коментирам манталитета на нЕкои фенове,за тях вече всичко е казано.Мога да разкажа и за последното ни гостуване в Перник,но няма смисъл - който е ходил там знае за "особеностите" на тези "ултраси",които "подкрепят" отбора си от гората и храстите около стадиона...Както обаче е известно - всичко се връща :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

ivaylo70
Контакти:

Мнениеот ivaylo70 » 01 авг 2010 13:50

Тези от агитката на Миньор са пълни нещастници, чудя се как е възможно да има толкова злоба в тези, не знам даже дали са хора. Защо трябва да биеш беззащитен човек, който на всичкото отгоре и нищо не ти е сторил? Защо не подкрепяш отбора си, а се занимаваш с това да показваш, колко много мразиш другите? Защо трябва да се правиш на бабаит пред деца, жени, възрастни или просто по-слаби физически от теб. Ето всичко това е присъщо за пернишките лумпени от агитката на Миньор. Вчера гледах мача на Миньор с Литекс по телевизията, на полувремето показаха миньорската агитка и какво да види човек? Едни озлобени лица на жалки подобия на хора, които не знаят, къде се намират, крещят, вандалстват, някой от тях се опитват да влязат на терена, ужас, явно алкохола и дрогата си бяха свършили работата! В заключение ще кажа, че тези хора не заслужават да имат отбор в "А" група, просто в Перник не трябва да се играе футбол, опасно е и следващият път не дай боже може и да убият човек, затова по- добре да няма футбол в Перник, пък после нека ми обясняват, как Перник бил футболен град. Вън Миньор от професионалният Футбол!!! БФС, вземи мерки, после ще бъде късно!!! Г-н Сашо Диков, защо не кажете нещо по въпроса за "любимото пернишко отборче" и феновете му, нали все сте за истината?

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 01 авг 2010 14:53

как може???!!! как може?? ОФФФФ тъпотията, глупостта, омразата и иииииии... няма такива идиоти. Това е най-усмихнатият и дружалюбен фен, които знам. Иван се казва мисля, всеки мач е в сектор А и ни забавлява и винаги е супер усмихнат. Жалко. И да ги псуваме и да ги обиждаме файда няма, те вечно ще са такива. Монетата, обаче винаги има две страни. Снощи си мислехме да ги чакаме от там да минат с едни приятели пак след мача им, но защо да падаме на нивото им.

Ванка оправяй се бързо и наистина някой имали телефона му??!!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 01 авг 2010 15:12

Не разбирам обаче едно нещо - защо слагате всички перничани под един знаменател, сякаш всеки в този град е престъпник, хулиган, олигофрен и прочее, епитети присъщи само за нашенци. А тия дето ги наричат селяни - шшш, ало, вие кога станахте граждани? Нали цяла София е пълна с "граждани", та и вие станахте такива. Самозабравили се чекиджии..

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 01 авг 2010 15:31

Sofiaatowern написа:Не разбирам обаче едно нещо - защо слагате всички перничани под един знаменател, сякаш всеки в този град е престъпник, хулиган, олигофрен и прочее, епитети присъщи само за нашенци. А тия дето ги наричат селяни - шшш, ало, вие кога станахте граждани? Нали цяла София е пълна с "граждани", та и вие станахте такива. Самозабравили се чекиджии..

Ами то София е пълна с "граждани", защото всеки ден 40 000 перничани идват да работят тук.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 01 авг 2010 15:41

dodo7271 написа:
Sofiaatowern написа:Не разбирам обаче едно нещо - защо слагате всички перничани под един знаменател, сякаш всеки в този град е престъпник, хулиган, олигофрен и прочее, епитети присъщи само за нашенци. А тия дето ги наричат селяни - шшш, ало, вие кога станахте граждани? Нали цяла София е пълна с "граждани", та и вие станахте такива. Самозабравили се чекиджии..

Ами то София е пълна с "граждани", защото всеки ден 40 000 перничани идват да работят тук.

Недей да преувеличаваш.. Не са само перничаните, не можеш да си представиш колко много отпадък има. Ако населението е 2 милиона, то поне 1.5 са все от паланки, села, калчища и т.н. Може да си представиш колко от тези 1.5 са образовани, умни и не създават проблеми. Не е важно къде живееш, важен е манталитета - ако ще и в Америка да си, държиш ли се като селянин и мислиш ли се за нещо повече от другите само заради местожителството си.. То ти сам се издаваш. Няма смисъл просто да се коментира тази тема, ама София далеч не е цвете, а напротив - хмм, хайде ще кажа един голям клозет.
П.С. Единственото хубаво е й е, че е икономическа столица и заплатите са по-високи.. Ама същото положение. Както и да е нека не обръщаме темата в това..

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 01 авг 2010 15:57

Винаги съм бил против да се дават квалификации на група хора и един да страда заради другите, защото във всяко стадо си има мърша, но този път съм бесен и със извинение ще кажа ,че по-големи изроди и олигофрени от тези "винкели" от Перник няма в цяла България. На всички мачове са се държали като малоумници...
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 авг 2010 16:03

Не е тайна че симпатизирам на ЦСКА ама Ванката го познавам от две години! Направо не мога да повярвам че нещо подобно се е случило :( Тия от Перник вярно трябва да ги залеят с газ и да ги запалят. Този човек е много голям фен на Левски и е подкрепял отбора на всякъде из Европа. Беше ми казал че до септември няма да ходи да търгува защото се подготвял за мача с националите ни в Англия. Направо настръхнах! Има господ и той ги помни тия изпълнения! Дано Ванката се възстанови!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 01 авг 2010 16:34

sir George написа:
SFHC написа:не ми сравнявай хулигански холивудщини, засади и прочее неща със случилото се. не, не във всяка агитка има такива индивиди. не, не от всяка агитка има хора, които биха скочили в съотношенеи 15 на 1 на един СИМВОЛ, какъвто е жонгльора. не, не във всяка агитка има изроди, които биха стреляли по отсрещните фенове с въздушна пушка и отноро не - не във всяка агитка има хора, които биха реагирали на последното с еуфорични възгласи "мернал е говедото между очите хахаха".

Защо да не ги сравнявам?Това не е ли хулиганска постъпка?!Щото лично мой приятел пострада след подобно съотношение на фенове на Локо спрямо него!И тогава подбудите даже не бяха футболни ми чисто пиянска изцепка!И не говоря ,че са скочили 12 сополанковци,а прословути тартори!И полиция дошла и трудно ги спряли!Като казвам ,че във всяка агитка има такива индивиди,трябва да ми вярваш!И в нашата ги има и в другите също!

кажи ми има ли друга агитка, която да е вадила пушка и да стреля фен на другия отбор м/у очите, или да маже противниковия сектор с грес? отговори си на тези въпроси и ще ти стане ясно защо разграничавам миньорО и останалите
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Върни се в “Левски”