v.r.s. написа:Аз съм миньорец и си обичам отбора,както и града си и ми е меко казано неприятно от това което се излива в този форум.
Защото лумпени има във всяка агитка и то най-много в двата софийски "гранда",които с действията си доведоха до съсипване на човешки съдби и след почти всеки мач между тях има изпочупени превозни средства в София и пострадали невинни хора. Но това което правят те,не е селска постъпка,дори помня как се опитваха феновете Левски да изкарат задържаният за убийството на Младен в центъра на София невинен. Простотии стават навсякъде,като предино най-бруталните са извършени от фенове на Левски и ЦСКА,а по брутални от тях в България няма. Не оправдавам постъпката на тези които са били човека и съм съгласен да си понесат последствията,за това. Също така от това което прочетох като информация само се предполага,че са фенове на Миньор и вероятността да е така е голяма,но трябва да сте сигурни и тогава да обвинявате,защото до колкото зная с рейсовете и колите е имало полицейски конвой,но винаги някой може да си кара и отделно и заради това не го изключвам.
Колкото до коментарите в тази тема,а и не само в тази,не виждам с какво част от пишещите се отличават от тези което са го направили,защото езика с който се пише,както и от коментарите,може да се направи заключение,че не са по малко лумпени и кретени от тези които са пребили човека,заради каквито и аз от доста време избягвам да ходя но гостувания ни,най-вече защото се нервирам на малоумието им,пречещо на любимият ми отбор,като всяка година играем домакинските си срещи извън Перник.
Така,че докато закона за футболното хулиганство не започне да се прилага най-радикално и стадионите да се изчистят от тази малка част малоумници,заради която не ходят много от привържениците на отборите и притеснявайки се отведат децата и семействата си,стадионите ще са празни и на футболните срещи ще ходят комплексари,чувстващи се силни и значими само когато са в тълпата.
А колкото до това,че Перник е село,както някои интелигенти определиха,мой съвет първо да се видят те от къде са и тогава да дават определения за един 100 000-ен град.
Това е мнението на един орк и дано се замислят интелигентните граждани над него.
Само Миньор,отбора на сърцето ми.
Да ти кажа,вашата агитка всички и викат "селяни" и то с право ! Дебнат по гарите да мятат камъни,стрелят отдалече с въздушни пушки,чупят страничните огледала на колите и т.н. ! Може ли да отидеш на мач на твоя отбор с Литекс и да биеш Левскар ! Добре,набий го,ма поне да играем с вас ! Набийте го,ма поне да сте 1-2ма дето го бият ! Набийте го,ма поне да е хулиган,а не обикновен човек ! Против съм всякакви такива хулигански истории,и не оправдавам такива изпълнения,но омразата е едно,а това на вашите фенове си е простотия вече !Запитай се защо като кажеш село и всеки прави асоцияция с Перник ??? Имам колега в университета от Перник,пичага е в интерес на истината (даже е Левскар),затова не искам да слагам всички под общ знаменател (за което си прав),но специално агитката ви и тези които се имат за "хулигани" там са нищо друго освен селски бекове и п*тки ! Левски и ЦСКА се мразят,но при нас има уважение,има чест ! Вие такова нещо не знаете - плюене по форумите и после с камъни и пушки отдалече