Хулигани пребиха колоритен фен на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Nassy
Контакти:

Re: Хулигани пребиха колоритен фен на Левски

Мнениеот Nassy » 01 авг 2010 00:33

v.r.s. написа:
Не,нали не съм от интелигентите,а съм орк и паметта ми не е като вашата.

Хем си го казваш, а от постовете си го и доказваш с пълните глупости които си написал!
Нима си забравил 10 хил озверели орки прекъснали преди години Миньор - Левски, мятайки павета по главите на футболистите и съдийте!
Нима радоста от това ,че миналата година едва не убихте човек с пушка ви прави хора?
Изображение

Потребителски аватар
Spursy
Контакти:

Мнениеот Spursy » 01 авг 2010 00:50

Още с заглавието на новината и снимката трепнах отвътре!
Въпросния човек от много години си продава картофи на околовръстното и ако не вали жонглира с топката непрестанно. Няма значение от кой отбор е, защото подобен индивид е богатство. Може да е беден, но си изкарва парите с честен труд. Дава всичко за любимия отбор откакто се помня. Никой нормален няма да му посегне защото той е добряк. Няма агресия в него, не се заяжда... олицетворение на верен футболен фен, но нормален без изкривявания в ултрас... хул и т.н. Говори еднакво приятелски както с Левскари, така и с Цскари.

Описаното деяние е адски жалко и долно присъщо само за подчовек!!!
Човека ще се оправи, сигурен съм, но съм сигурен и че тази долна постъпка няма да остане така.
Ако някой знае дали Ванката има нужда от допълнителна помощ да ми пише ЛС.
Levski Sofia
Tottenham Hotspur
http://bulgariaspurs.com

levski2000
Контакти:

Мнениеот levski2000 » 01 авг 2010 00:51

Пичове, независимо от кой отбор сте, дайте да помогнем на тоя човек! Аз лично няма да пропусна да сприрам при него да купувам по нещичко.
Дано някой да им е видял номерата на тия изроди!

Потребителски аватар
Spursy
Контакти:

Мнениеот Spursy » 01 авг 2010 00:54

Забравих да кажа, че т.н. "очевидец на гонг" е пълен дебил ако вместо да цъка с език не е записал номерата на автомобилите!
Всеки поне това трябваше да направи!
Levski Sofia
Tottenham Hotspur
http://bulgariaspurs.com

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 01 авг 2010 00:54

b0b1 написа:Не мисля, че трябва да слагате хората от един град под един знаменател.Помните ли когато феновете на локо Пд нападнаха с камъни беззащитните фенове на ЦСКА (с малки деца и жени в сектора) в Сандански?За простотията им не обвинявам цял Пловдив, а само конкретните индивиди.
Добре де, как все за феновете на два отбора в БГ се налага да обясняваме, че има и ентелегентни хора??????

Интересно ми е разни заспали гугутки и освинили се тартори на агитки, освен да се джавкат преди дербито, друго правят ли и толкова ли е трудно да организират нещо символично против такива прояви, защото това е човек, който познават феновете и на единия, и на другия отбор...

пп що сега няма акция "голфовете" - тва не е като да симулираш дейност по телевизията... ад не говорим, че всеки от нас може да е на негово място...(да не отварям темата как може на никой да не му пука и да не запише поне номера, ама хората вече и ги е страх освен всичко друго - както бият него, после може и теб и няма институции, които да те защитят)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 авг 2010 00:56

levski2000 написа:Пичове, независимо от кой отбор сте, дайте да помогнем на тоя човек! Аз лично няма да пропусна да сприрам при него да купувам по нещичко.
Дано някой да им е видял номерата на тия изроди!

Пак ще напиша, че няма начин някой да не е записал номерата. Видяли са шаловете, видяли са, че са включени авариините, все някой се е сетил да запише и номерата.

А някой намерил ли е информация по други сайтове за състоянието му в момента :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 01 авг 2010 01:07

Nassy написа:
v.r.s. написа:
Не,нали не съм от интелигентите,а съм орк и паметта ми не е като вашата.

Хем си го казваш, а от постовете си го и доказваш с пълните глупости които си написал!
Нима си забравил 10 хил озверели орки прекъснали преди години Миньор - Левски, мятайки павета по главите на футболистите и съдийте!
Нима радоста от това ,че миналата година едва не убихте човек с пушка ви прави хора?

Кои сме ние,които за малко не сме убили човек с пушка,не мислиш ли,че отговорността за дадена постъпка е индивидуална,а не колективна. Също така този който е стрелял,сигурно ли е,че е фен на Миньор,може и да е разбира се не го отхвърлям като вариянт,но може и да е на ЦСКА или пък въобще да не се интересува от спорт,но да е бил подразнен от погромите,които направихте година по рано,трошейки огледала на коли и други неща от които пострадаха хора,без да са фенове на някой отбор . Колкото до прекратеният мач,точно това беше целта на публиката тогава,да го прекрати,а не да нарани някого,защото ако искаше да го направи,нямаше да и е трудно.Все едно аз да обвиня ли всички Левскари за убийството в центъра на София и потрошените автобуси.
Нещо не сте в час Nassy,поне до колкото зная закона не подвежда хора под групова отговорност,а всеки носи индивидуална такава. Иначе ми прави впечатление злобата с която пишеш,явно не си далеч от мислинето и психиката на лумпените пребили човека,дано не е така разбира се.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 авг 2010 01:52

Патриарха на Българската литература го е казал най-точно :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
levskarov
Контакти:

ОРКИ

Мнениеот levskarov » 01 авг 2010 06:30

Футболни хулигани са пребили фен на Левски около 17 часа. Запалянкото, който е характерен с това, че жонглира с топка по време на мачовете на „сините”, е бил нападнат на околовръстния път на София. Почитателят на Левски продава зеленчуци на място в близост до разклона за Бистрица.

Очевидец разказа пред Гонг, че три автомобила са спрели пред сергията на човека и са го нападнали. „Не знам какви бяха тези хора, но приличаха на скинари. Бяха с жълто-черни шалчета на вратовете. Нападнаха човека, който бе облечен в екипировка на Левски. Той се опита да избяга, но го настигнаха и набиха. Никой не спря, за да му помогне. Трите коли бяха спрели с включени аварийни светлини”, сподели източникът на Гонг, който е преминавал по същото време покрай мястото на инцидента.

Жълто-черните шалове са характерни за феновете на Миньор, като не е изключено групата да е пътувала за Ловеч, ако действително става въпрос за почитатели на пернишкия тим.

Не е тайна, че между феновете на Левски и Миньор отношенията не са никак приятелски.

Честито пернишки нещастници.Набихте ЕДИН стар фен на Левски. Да ви се връща стократно,а то ще стане най-скоро!

Върни се в “Левски”