Хулигани пребиха колоритен фен на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Хулигани пребиха колоритен фен на Левски
Само доказани страхливци могат да се изправят срещу сам човек.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
veseo написа:durex написа:Никой не спря, за да му помогне. Трите коли бяха спрели с включени аварийни светлини”, сподели източникът на Гонг, който е преминавал по същото време покрай мястото на инцидента.
Тва е най-култовото от статията - типично показва манталитета ни - вместо да направим дадено нещо, цъкаме с език защо друг не го правиИначе тва е циганска работа наистина, ултрас, ръководител на агитка да пребият - глупаво, но оправдано. Но редови фен, пък бил той и по-известен... не!
Прочети не сме народ, а мърша и ще разбереш, че сме си такива по природа
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
нямам нищо против ПЕРНИК ако имах щях да го исползвам ! 

Това е Ванката ,спешно се нуждаем от неговия телефонен номер.http://www.youtube.com/watch?v=qLXHTKO7lEQ
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Орките бял ден да не видят, гладни да ходят цял живот,мръсни гадове!!!
Ако някой знае тлф номер на Иван-торсида Драгостиново,нека да се свържем,момчето се нуждае от помощ.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
- monster1011
- Контакти:
727150 написа:Това е Ванката ,спешно се нуждаем от неговия телефонен номер.http://www.youtube.com/watch?v=qLXHTKO7lEQ
И от номерата на 3-те коли с почващи с ПК
- samocskasamo
- Контакти:
Гадна работа.Много пъти съм се спирал при него и сме се бъзикали с него но никога нито аз нито никои от приятелите ми не е мислеел и да му посегне че е от Левски.Много готин човек е.А какво е състоянието му сега?
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
Полицията няма ли да си размърда гъза да ги хване тия шибани изроди!?????!!!??????
- monster1011
- Контакти:
727150 написа:Ако някой знае тлф номер на Иван-торсида Драгостиново,нека да се свържем,момчето се нуждае от помощ.
Дано иначе да не се нуждае наистина от помощ, дано не са го били много. Те орките не са имали все пак много време, подчовешкия им страх да не дойдат хора ги е карал да бързат. Някой видял ли е добре какви коли са, нашите фенове в Ловеч могат да ги видят на паркинга и да снемат номерата