Калмар - Левски , и ето пак опираме до смотаното съдийство
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Калмар - Левски , и ето пак опираме до смотаното съдийство
По колко теми ще пускате за едно и също нещо ?
trex написа:LaRgO написа:ralka_levskarka написа:Ето пак, отидохме и съдийте ОТНОВО ни прецакахаЗащо ли ?!
Съдията: Отмених гола, защото Дембеле извърши нарушение.
Във спортала има клипче със кадри от мача, на което ясно се вижда, че нарушение на Дембеле НЯМАШЕ! Защо само ние сме подложени на това ?!
П.С. в същото време делегатът, който през това време даваше оценка на съдийството казва, Само не разбрах защо гола на Дембеле е отменен?!
Левскар съм,ама от клипа не може да се каже на 100 % дали гола е редовен или не.Как го видя ясно ? И делегата къде е казал,че гола е редовен ? На Гонзо ли вярваш ?
Той е казал нарушение. Единствено е възможно да е игра с ръка. На клипа наистина не се вижда ясно дали удара е с глава или ръка
Ами да,не се вижда ясно.Вижда се,че ръката му е вдигната,но не се вижда какво става.Най-добре е журналистите да питат Дембеле,ама той да отговори честно.Иначе интересно е,че нито шведите дигаха ръка за нарушение,нито Дембеле се зарадва на гола
Love_ написа:LaRgO написа:ralka_levskarka написа:Ето пак, отидохме и съдийте ОТНОВО ни прецакахаЗащо ли ?!
Съдията: Отмених гола, защото Дембеле извърши нарушение.
Във спортала има клипче със кадри от мача, на което ясно се вижда, че нарушение на Дембеле НЯМАШЕ! Защо само ние сме подложени на това ?!
П.С. в същото време делегатът, който през това време даваше оценка на съдийството казва, Само не разбрах защо гола на Дембеле е отменен?!
Левскар съм,ама от клипа не може да се каже на 100 % дали гола е редовен или не.Как го видя ясно ? И делегата къде е казал,че гола е редовен ? На Гонзо ли вярваш ?
Човека си го каза точно и ясно) Евала за добрият коментар. Гонзо може си говори колко иска глупости.
Благодаря

trex написа:ko6rata написа:Всички български отбори бяха "порязани" по един или друг начин в последните евромачовеВъпреки че при нас е незначително
Лошото е, че като отстраните тези ще срещнете някой на Бг ниво и 1 рамо за тях може да коства отпаданеДано не става така и всички Бг отбори продължат. Мисля, че съдиите бяха слаби и пристрастни(говоря за Калмар), а за Берое е ясно, че в ЛЕ се подпират тези отбори като Рапид. Голямата секира ще е преди групите на лигата
Дано не съм прав, но тогава 1-2 спорни решения във вреда на нашите отбори ще решат изхода от мачовете. Само не ми е ясно защо се пускат толкова теми за това. Има такива теми вече
Няма значение кой ще ни се падне, просто трябва да се спре тенденцията да се свири против родните отбори!!!

УСПЕХ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ОТБОРИ !!!
От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!
ko6rata написа:Всички български отбори бяха "порязани" по един или друг начин в последните евромачовеВъпреки че при нас е незначително
"Видяла жабата, че подковават коня, па дигнала и тя крак!"
Хайде па сега и вас са ви "порязали"

- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Дано никога повече няма слуай като "Майк Райли".
ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
ralka_levskarka написа:Във спортала има клипче със кадри от мача, на което ясно се вижда, че нарушение на Дембеле НЯМАШЕ! Защо само ние сме подложени на това ?!
Само с това няма как да се съглася, на този клип се вижда всичко друго, но не и какво става около Дембеле, така че стига си се подвеждала по журналистически писаници.
От видеото нищо не може да се каже, а съдията извади жълтия картон още преди Дембеле да почне да спори с него.

- анто маина
Стига с този съдия,каквото е видял това е свирил.Тук им вкарвате 2-3 гола и не ви дреме за садията.
- blue magic
- Контакти:
анто маина написа:Стига с този съдия,каквото е видял това е свирил.Тук им вкарвате 2-3 гола и не ви дреме за садията.
Прав си, но когато двата отбора са сравнително равностойни една съдийска грешка може да предопредели изхода от двубоя. Ако Рапид не бе получил подаръка щеше да има голяма разлика мачът да бе завършил 1-0 за Берое.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
- optimistik
- Контакти:
Добре де,аз мога да кажа съвсем честно,че не съм отявлен фен нито на ЦСКА нито на Левски,мога да кажа,че гледах внимателно от няколкото гледни точки на камерата и на забавен кадър,видях със сигурност черната глава на Гара,защото други нямаше и как топката се удари в нея,не видях изобщо никакво докосване с ръка.Не ми е ясно как така,след като Гара Дембеле е с гръб към съдията и заобиколен отвсякъде от играчи в червено,как съдията видя че гола е нередовен и съвсем сигурно го отмени.Същото положение беше и с дузпата на мача с Берое:играча с гръб към съдията а отпред ясно се вижда че топката се удари в гърдите му.А на аналогично положение на другата врата съдията изобщо не реагира.Това са възлови моменти,които няма как да не повлияят на играта и крайния резултат,видяхме го и на световното и на квалификациите за него.Не знам докога ще се разчита на напълно субективни съдийски решения и то при никаква възможност за контрол и съответно обективно решение.Не може ли да се въведе право на видеоповторение с лимит както е при тениса където играят много пари и всяко едно такова решение се гледа под лупа.Не може това да се допуска при колективен спорт като футбола,където и най малкия субективизъм на съдиите влияе на психиката на целия отбор.Или може би нарочно не се прави за да се манипулират резултатите и оттам залаганията на тотото.За мен това е логиката.Освен това смятам,че все пак един сигурен и силен отбор от класа не трябва да разчита на такива решения,напротив,да си направи играта такава,че да не могат да си позволяват съдиите такива "грешки" и да решават те мачовете.Въпреки това виждаме,че големи отбори губят мачове именно поради такива съдийски грешки.Кой после го топли,че съдията го наказали,след като отбора му не се класира заради това.Случаи като Майк Райли и "божията ръка" са срам за феърплея и провокират у нас убеждението,че хората по върховете на футбола са същите търгаши и тарикати като някои "фигури" в родния футбол.Чест прави на Стоичков че не им мълчеше и мисля,че трябва повече гласове като неговият да се чуят и то надалеч в бърлогите на Платини и Блатер