Левски-Калмар, тв излъчване и линкове

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
litex8
Контакти:

Re: Добра новина!ТВ + няма да предава мача Левски-Калмар

Мнениеот litex8 » 30 юли 2010 16:27

stifler написа:ТВ+ не са плащали за първия мач на литех ,а за всички останали.За първия мач не се бяха ориентирали :D

Първоначално мачът трябваше да бъде транслиран по ТВ+, но специализирания канал на Булсатком се отказа от намерението си, за да може да покаже ЦСКА - Клифтънвил, който също е насрочен за утре.

Потребителски аватар
peshky
Контакти:

Мнениеот peshky » 30 юли 2010 16:40

значи да се надяваме да пуснат по кабеларката словашка тв предаваща мача както с черногорския Рудар излачиха мача ;)

ivaylo70
Контакти:

Мнениеот ivaylo70 » 30 юли 2010 16:43

Ако информацията е вярна, а именно, че тв+ няма да дават мача ( нещо, в което не се съмнявам), мога да кажа само ебати кефа, въпреки, че в случая много, много не ме касае, защото смятам да съм на стадиона и да подкрепям любимият си отбор. Съветвам и всички други хора, които обичат Левски, да направят същото, като мен.

monifans
Контакти:

Мнениеот monifans » 30 юли 2010 17:00

ivaylo70 написа:Ако информацията е вярна, а именно, че тв+ няма да дават мача ( нещо, в което не се съмнявам), мога да кажа само ебати кефа, въпреки, че в случая много, много не ме касае, защото смятам да съм на стадиона и да подкрепям любимият си отбор. Съветвам и всички други хора, които обичат Левски, да направят същото, като мен.

Напълно те подкрепям,всички на стадиона!!!!

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 30 юли 2010 17:10

Според мен "добрата" новина ще е, ако никоя телевизия не го предава. Така повече фенове ще идат на стадиона. Криза или не - един клуб винаги има нужда от фенове на домашния си стадион. Разбира се, посещението не трябва да се обуславя от тв сигнала, но за съжаление - дотам я докарахме.

П.П. А мачът ще си струва според мен.

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 30 юли 2010 17:13

Fichango написа:Според мен "добрата" новина ще е, ако никоя телевизия не го предава. Така повече фенове ще идат на стадиона. Криза или не - един клуб винаги има нужда от фенове на домашния си стадион. Разбира се, посещението не трябва да се обуславя от тв сигнала, но за съжаление - дотам я докарахме.

Ако нито една ТВ, не предава мача, ще е аматьорщина.Много хора, които не сипматизират на Левски или ЦСКА, ще искат да гледат мача и да подкрепят българския отбор (в случая Левски) , но тази подкрепа е непонятна за феновете на Левски и ЦСКА ;) ;) ;)

Потребителски аватар
stifler
Контакти:

Мнениеот stifler » 30 юли 2010 17:31

pumpo написа:
Fichango написа:Според мен "добрата" новина ще е, ако никоя телевизия не го предава. Така повече фенове ще идат на стадиона. Криза или не - един клуб винаги има нужда от фенове на домашния си стадион. Разбира се, посещението не трябва да се обуславя от тв сигнала, но за съжаление - дотам я докарахме.

Ако нито една ТВ, не предава мача, ще е аматьорщина.Много хора, които не сипматизират на Левски или ЦСКА, ще искат да гледат мача и да подкрепят българския отбор (в случая Левски) , но тази подкрепа е непонятна за феновете на Левски и ЦСКА ;) ;) ;)

Е ти ко мислиш,че аз като съм левскар не подкрепям българските отбори ,когато играят срещу друг отбор за Европа.Най-малкото е български отбор,колкото и мразен да е от мен!
Защото не феновете на Левски викаха заедно с турския отбор( не се сещам точно кой) против Левски,нали !?
‎"Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-важно от това."
[offtopic][/offtopic]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/Vw72B.jpg:[/wrapimg]

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 30 юли 2010 20:00

и Евроспорт да дават мача аз ще го гледам на живо
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
IVAN.CYPRUS.BLUE

Мнениеот IVAN.CYPRUS.BLUE » 30 юли 2010 21:49

Ако ТВ+ не предава мача,ще се намери някоя друга ТВ да направи това.Още повече след победата над цска ,стадиона ще е претъпкан.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ.

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 31 юли 2010 01:22

Пичове пишете си глупости, каките от кол-центъра не са капацитети, мача на левски с/у Калмар 99% ще се излъчва по тв+, остава 1% за БНТ(ако кихнат в последния момент повече). До колкото за коментаторите на тв+, че това са коментатори работещи в евроспорт бг, както и по-голяма част от "спортната редакция на тв+" включително цитираният навсякъде Евгени Ставрев, които имат договор и с тв+... Няма лошо от евроспорт гушат яко кинти.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”