Дербито и има ли проблеми с билетите ?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Дербито и има ли проблеми с билетите ?
Добре навсякъде из нета чета че имало билети само за сектор "б" и то ограничени , това какво значи че не мога да си купя билет за друг сектор и че няма да има левскари в секторите "В" и "А" така ли ?
- Roger_Federer
- Контакти:
Re: Дербито и има ли проблеми с билетите ?
Май така се очертава.Четох,че от МВР съветват левскарите да взимат пропуски само за сектор Б,защото иначе може да станат инциденти.
Абе мощно в А и В,всичките ми приятели са си взели за А сектор 
Аз лично ще съм в Б за тоя мач.
САМО ЛЕВСКИ!

Аз лично ще съм в Б за тоя мач.
САМО ЛЕВСКИ!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
Абе ако не искате в Б, взимайте за В и А от към Б. Със сигурност ще има организация от полицията и ще разделят стадиона на 2 части.. то иначе ще стане ебати селската работа 

Аз мисля да си взема за "В" предполагфам 4е 6те има хиляди като мен нали 

- Roger_Federer
- Контакти:
Cvetan_92 написа:Аз мисля да си взема за "В" предполагфам 4е 6те има хиляди като мен нали
Момчета внимавайте,че може да стане мазало!Аз съм от ЦСКА и ще съм също във В.Но да знаете,че при уважението ми към нашите хора,вашите много не ги познавам,мога да кажа,че има немалко лумпени,а и напрежение винаги има,така че.
Roger_Federer написа:Cvetan_92 написа:Аз мисля да си взема за "В" предполагфам 4е 6те има хиляди като мен нали
Момчета внимавайте,че може да стане мазало!Аз съм от ЦСКА и ще съм също във В.Но да знаете,че при уважението ми към нашите хора,вашите много не ги познавам,мога да кажа,че има немалко лумпени,а и напрежение винаги има,така че.
Е добре няма ли да има полиция по средата ?

- Синьо сърце
- Контакти:
Roger_Federer написа:Момчета внимавайте,че може да стане мазало!Аз съм от ЦСКА и ще съм също във В.Но да знаете,че при уважението ми към нашите хора,вашите много не ги познавам,мога да кажа,че има немалко лумпени,а и напрежение винаги има,така че.
Споко,да не е за сефте!Малко пъти сме влизали и на Армията през В сектор...Всичко ще си мине спокойно,В сектор ще е празен-по 1000 човека от двете страни и така...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- ULPIA SERDIKA 1914
- Контакти:
Много ясно ,че ще има полиция в средата на "В"сектор.Утре ще си купя билет за "В" към"Б".Ние и на армията сме ги пробивали/от 2:0 2:4/,продаваха само там билетите....как ще скрият билетите ,нали са за продаване....пишат си кой каквото си иска!
ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!
само ЛЕВСКИ
ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!
само ЛЕВСКИ
ха-ха....имам четири въпроса към фесовете:
1)Какво означават тези 4 букви?
2)Знаете ли всички имена на отбора си?
3)Защо не сте във "В"група?
4)Защо скрихте билетите?
1)Какво означават тези 4 букви?
2)Знаете ли всички имена на отбора си?
3)Защо не сте във "В"група?
4)Защо скрихте билетите?
- blue magic
- Контакти:
Днес си взехме 5 билета за А. Продават в Германос. Само незнам защо са по 16, като бяха обявили по 15.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!