Калмар-Левски, тв излъчване и линкове.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Калмар-Левски, тв излъчване и линкове.

Мнениеот UltraBlue » 29 юли 2010 22:08

лошо...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

soldierflag
Контакти:

Мнениеот soldierflag » 29 юли 2010 22:08

[offtopic]Моля админите да не раздават банове като топли банички. Цяла седмица не съм писал и изведнъж съм перманентно изгонен от форума заради системно обиждане на админи, използване на нецензурни думи и т.н. :shock:
Точно един път съм ползвал "нецензурна" дума и си ме наказаха за това. Друг е въпроса колко справедливо беше това.[/offtopic]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 юли 2010 22:13

soldierflag написа:[offtopic]Моля админите да не раздават банове като топли банички. Цяла седмица не съм писал и изведнъж съм перманентно изгонен от форума заради системно обиждане на админи, използване на нецензурни думи и т.н. :shock:
Точно един път съм ползвал "нецензурна" дума и си ме наказаха за това. Друг е въпроса колко справедливо беше това.[/offtopic]

Не си баннат, това и на мен ми го показва. Форумът сдава багажа от претоварването.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 29 юли 2010 22:14

и аз съм бан, ама не съм :) днес е деня на извънземните :)

Потребителски аватар
TheCorruptor
Контакти:

Мнениеот TheCorruptor » 29 юли 2010 22:14

rhaegar написа:
soldierflag написа:[offtopic]Моля админите да не раздават банове като топли банички. Цяла седмица не съм писал и изведнъж съм перманентно изгонен от форума заради системно обиждане на админи, използване на нецензурни думи и т.н. :shock:

Не си баннат, това и на мен ми го показва. Форумът сдава багажа от претоварването.

и аз преди малко бях "БАННАТ" ама сега се оправиха нещата

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 30 юли 2010 12:19

Вижте едно интересно инфо за всички хора,които са си платили,но не можаха да гледат целия мач :

[center]94 000 левскари срутиха сайта на Калмар, шведите изпускат половин милион евро
[/center]

94 000 души, от които по-голямата част българи са платили по 5 евро, за да наблюдават мача между Калмар и Левски в сайта на шведите. Двубоят бе предаван единствено там и всички желаещи да гледат мача трябваше да заплатят съответната сума за да получат достъп до картината. Сървърът на сайта обаче се е оказал непосилен да поеме всички заявки и около 20-ата минута на срещата предаването пропадна и не успя да бъде възсатновено до края на мача. Поради гафа си, сайтът на Калмар публикува извинение за случилото се и обещание, че всички заплатени пари, който са на стойност около 500 000 евро ще бъдат възстановени в срок от два дни.

Ако това за компенсациите е вярно, евала на шведите Изображение
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 30 юли 2010 12:25

От Калмар се извиняват на всички, които са заплатили за да гледат мача с Левски, завършил 1:1. От клуба уверяват, че всички ще получат парите си обратно по банков път, заради това, че на са получили услугата, за която са платили. Връщането ще стане в срок от два дни.

Ето това е Европа
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Левски”