Момчета дайте да не се надъхваме от 2 смешни победи над пияните ирландци!
Още помним Копенхаген, които ни сурвакаха с 1:4 в София и 2:0 в Копенхаген!
Трактори ни газиха, жилиха ни, задавихме се с 2 големи дебърцина, нямаме никаква причина да се надъхваме като си знаем гьонсуратя, айде моля ви се спрете вече
Калмар следващия съперник на Левски!!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Калмар следващия съперник на Левски!!!
[/quote]deepblue1963 написа:levski30 написа:незнам дали от презастраховка или от какво прочетох доста мнения които навяват на мисълта че едва ли не идва гранд от Швеция,да аз гледах целия мач днес на Калмар.Мнението ми добър ,организиран отбор и дотук-имали трима бразилци -градели им атаките кви атаки кви пет лева точно три атаки и 20 центрирания нищо повече.Не са Дъндолк,но моля ви не ги надценявайте тези са преодолими отвсякъде и аз съм убеден,когато аз съм убеден успяваме.Който го интересува повече нека да ми види мненията за мача с Дебрецен-тогава бях притеснен и то лошото се случи.
Първи мач 1:3 втория 2:1.
Братле миналата година Калмар едва не уби Дебрецен и си беше жив късмет че удържаха 3-1 , така че не знам . А до колкото това че са се бранили цял мач , според мен беше нормално след като поведоха да се дръпнат назад . Помниш ли Левски как игра с Баку първия мач? Тя тая игра се играе и с акъл играеш за това което ти трябва.
Те и Артмедия идваха от ШЛ и бяха победили Порто(ако не бъркам),ама...
Много ми е странно deepblue1963 как си присвои това, че ти си пуснал темата, при положение, че аз я пуснах![]()
![]()
Не разбрах...

Аз пуснах темата , не ти! Аз го написах това " Калмар следващия съперник на Левски!!! " и мой е първия коментар! да му се невиди! Как ми взе правата бе?????!!!!!
-
Прави впечетление от резултатите им до тук, че "Октоподите" трудно пускат голове.
Остава да видим ..... на какво мнение по въпроса са - Гара, Дани Младенов и Жо ...
Остава да видим ..... на какво мнение по въпроса са - Гара, Дани Младенов и Жо ...

- deepblue1963
levski30 написа:deepblue1963 написа:levski30 написа:незнам дали от презастраховка или от какво прочетох доста мнения които навяват на мисълта че едва ли не идва гранд от Швеция,да аз гледах целия мач днес на Калмар.Мнението ми добър ,организиран отбор и дотук-имали трима бразилци -градели им атаките кви атаки кви пет лева точно три атаки и 20 центрирания нищо повече.Не са Дъндолк,но моля ви не ги надценявайте тези са преодолими отвсякъде и аз съм убеден,когато аз съм убеден успяваме.Който го интересува повече нека да ми види мненията за мача с Дебрецен-тогава бях притеснен и то лошото се случи.
Първи мач 1:3 втория 2:1.
Братле миналата година Калмар едва не уби Дебрецен и си беше жив късмет че удържаха 3-1 , така че не знам . А до колкото това че са се бранили цял мач , според мен беше нормално след като поведоха да се дръпнат назад . Помниш ли Левски как игра с Баку първия мач? Тя тая игра се играе и с акъл играеш за това което ти трябва.
Те и Артмедия идваха от ШЛ и бяха победили Порто(ако не бъркам),ама...
Много ми е странно deepblue1963 как си присвои това, че ти си пуснал темата, при положение, че аз я пуснах![]()
![]()
Не разбрах...

Аз пуснах темата , не ти! Аз го написах това " Калмар следващия съперник на Левски!!! " и мой е първия коментар! да му се невиди! Как ми взе правата бе?????!!!!![/quote]
"Аз пуснах темата , не ти! Аз го написах това " Калмар следващия съперник на Левски!!! " и мой е първия коментар! да му се невиди! Как ми взе правата бе?????!!!!!"Ти добре ли си?От моя "пост" как го видя всичкото това нещо?Продължавам да не разбирам.Къде съм написал,че темата е моя?И защо ще искам да си я "присвоявам"?Защото е много ценна или много оригинална?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 Това ми е първата тема човек! Като влезнеш в forum.gong.bg/levski/ и като намериш тази тема "Калмар следващия съперник на Левски!!!" се вижда точно и ясно - Създател : deepblue1963 

golqmlevskar написа:Момчета дайте да не се надъхваме от 2 смешни победи над пияните ирландци!
Още помним Копенхаген, които ни сурвакаха с 1:4 в София и 2:0 в Копенхаген!
Трактори ни газиха, жилиха ни, задавихме се с 2 големи дебърцина, нямаме никаква причина да се надъхваме като си знаем гьонсуратя, айде моля ви се спрете вече
+1
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
-
Къде е Копенхаген .... къде е Калмар ? ? .. 

THE G.A.M.E написа:Къде е Копенхаген .... къде е Калмар ? ? ..
В Дания
В Швеция........

Oпределено Копенхаген е много по-именит и класен отбор

-
niki87 написа:THE G.A.M.E написа:Къде е Копенхаген .... къде е Калмар ? ? ..
В Дания
В Швеция........
![]()
Oпределено Копенхаген е много по-именит и класен отбор...Длъжни сме да елиминираме Калмар
Ами така си е ..... двата скандинавски тима, са несравними по успехи, имена .... и класа !
Ама .... някои по горе, си правят свободни съчинения ...