Калмар-Левски, тв излъчване и линкове.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

anti78
Контакти:

Re: Калмар-Левски, тв излъчване и линкове.

Мнениеот anti78 » 27 юли 2010 18:25

tvplus.bg това е сайта на тези смешници,как ни прецакаха само :(.Имат форум в сайта,дайте да ги "нахраним"подобаващо тези малоумници..

Потребителски аватар
georgikg

Мнениеот georgikg » 27 юли 2010 18:32

Няма да има тв камери на стадиона - пак ще следим мача по Дарик радио. Както през 50-те години с Митко Чуков. Абе, вие милиардерите, не обичате ли спорта - всички чалгаджии ли сте?

Incubus_bg
Контакти:

Мнениеот Incubus_bg » 27 юли 2010 18:39

TB+ са нема такива помияри. Взеха правата, пък сега няма да дават мача. Мамицата им удушена. Трябваше БНТ-то да вземе правата и да пращат екипи на място и да си предават двубоите,а сега кво. Ядец. Много ме е яд.Бях се примирил с факта, че ще трябва да ходя у един колега цесекар да гледам мача. Сега и тва не е вариант. Дано фалират. Да им гръмнат всички китайски приемничета дано. :x :x :x

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 27 юли 2010 18:54

Incubus_bg написа:TB+ са нема такива помияри. Взеха правата, пък сега няма да дават мача. Мамицата им удушена. Трябваше БНТ-то да вземе правата и да пращат екипи на място и да си предават двубоите,а сега кво. Ядец. Много ме е яд.Бях се примирил с факта, че ще трябва да ходя у един колега цесекар да гледам мача. Сега и тва не е вариант. Дано фалират. Да им гръмнат всички китайски приемничета дано. :x :x :x

Ей, не ме обиждай :lol:

georgikg написа:Няма да има тв камери на стадиона - пак ще следим мача по Дарик радио. Както през 50-те години с Митко Чуков. Абе, вие милиардерите, не обичате ли спорта - всички чалгаджии ли сте?

В България има двама милиардери и двамата за тяхно щастие не се занимават с футбол. Както каза Божков добре, че спрях да се занимавам с ЦСКА, за да започна да печеля.

Най-накрая трябва да се направи един закон, в който да си има правила кой може да излъчва пряко телевизионни срещи на български отбори и да могат само хора, които разполагат с техника да го излъчат пряко в ефир. Камери, кабели и т.н. една подвижна станция
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 27 юли 2010 19:20

Да се задължи държавната телевизия да предава мачовете на българските отбори, като се промени закона и им се разрешат реклами неограничено :idea:
Какво ме интересува, че някакви мизерни частници няма да могат да печелят?!

Потребителски аватар
Blue Monster
Контакти:

Мнениеот Blue Monster » 27 юли 2010 19:38

programa@ntv.bg <programa@ntv.bg>
Това е мейла на Нова ТВ. Аз вече им писах. Пишете и вие - те имат: първо спортен канал и второ шведски собственици. Не вярвам да ги сбъркат някакви 5 - 10К евро. ;)

nosmoking
Контакти:

Мнениеот nosmoking » 27 юли 2010 19:55

Хора открих един сайт където гледам чорбата и клифтънфил в сайта live tv напишете го в чичо гугъл и гледайте мача калмар левски излиза директно тв +

Потребителски аватар
C41
Контакти:

Мнениеот C41 » 27 юли 2010 21:08

А ТВ+ са такъв ташак.... до ся се мъчих с тях. През цялото време ревяха че ги давали незаконно :lol: :lol: :lol:

Ари и да паднете и двата мача. :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
goalkeeper
Контакти:

Мнениеот goalkeeper » 27 юли 2010 21:14

Е ако няма шведска телевизия от която да взимат сигнал, как да го предават? Само говорите глупости, няма кой да прати екип до там да предава мач...
Изображение

rkk
Контакти:

Мнениеот rkk » 27 юли 2010 21:27

Венелин написа:Да се задължи държавната телевизия да предава мачовете на българските отбори, като се промени закона и им се разрешат реклами неограничено :idea:
Какво ме интересува, че някакви мизерни частници няма да могат да печелят?!

А Северна Корея не искаш ли?

И аз искам да си гледам мача, ама не говори глупости.

Върни се в “Левски”