В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Re: В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен

Мнениеот malchev » 27 юли 2010 13:17

delqnski47 написа:
emarkon написа:Че титаните са тъпи пернишки к.рви са ли го разбирате?А аз искам да питам щот не съм добре запознат-ако сега ви дадем например 5000 броя за сектор Б на националния,напролет вие не сте ли задължени да ни дадете същата бройка,независимо от това къде решите да го играете?
П.п.-Аз лично не разбирам,ако решите да играете на Васил Левски пролетта и ни дадете само сектор Г кво ще ни бъде преимуществото... :?

Колкото билети им дадем сега,толкова те трябва да ни дадат пролетта(независимо къде се играе дербито)!Според мен така е справедливо!

Айде да не говорим за справедливост... вашите малоумни шефове показаха какво им е отношението..
Така че.. както е по правилник - на Герена и 10% от местата (да кажем 2500).

Потребителски аватар
M.V.B.

Мнениеот M.V.B. » 27 юли 2010 13:18

След Гигов и Чичо Венци и Царете на боклука решиха да се опитат и последните хора който ходят на стадиона и при това на мача Левски- ЦСКА да бъдат изгонени от трибуните !?
Просто нямам думи и недоумявам що за ИДИОТ трябва да бъдеш за да гониш хората от трибуните и умишлено да създаваш излишно напрежение от което най вече ще си изпати обикновения човек който иска да отиде на стадиона и да си подкрепи отбора си !!!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 27 юли 2010 13:18

emarkon написа:Знай,че ако е на Герена няма да ти хареса гледката!

То седалки в кошарата няма, така че най много да го о**каете и о**рете... 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 27 юли 2010 13:20

ЦСКА и справедливост ахахахах нее не не не :lol: :lol: стига моля ви се на пролет на "Герена" 2 000 човека да се кефят там
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 юли 2010 13:23

UltraBlue. написа:
delqnski47 написа:
emarkon написа:Че титаните са тъпи пернишки к.рви са ли го разбирате?А аз искам да питам щот не съм добре запознат-ако сега ви дадем например 5000 броя за сектор Б на националния,напролет вие не сте ли задължени да ни дадете същата бройка,независимо от това къде решите да го играете?
П.п.-Аз лично не разбирам,ако решите да играете на Васил Левски пролетта и ни дадете само сектор Г кво ще ни бъде преимуществото... :?

Колкото билети им дадем сега,толкова те трябва да ни дадат пролетта(независимо къде се играе дербито)!Според мен така е справедливо!

Както казаха малко по нагоре.. домакина е длъжен да предостави 10% от билетите на гостите.. за това от цска ни отпускат 4300.. ние можем да ви отпуснем 2800 това показва логиката.. ама иначе и тея са ви много.. че с 30 лв билет едва ли ше сте повече от 1000 .. ама ще видиме да не гадаеме сега :)

Длъжен е домакина да предостави 10%,но това не означава,че му е забранено да предостави и повече!На дербито в неделя стадиона дано да е делнат фифти фифти та да няма недоволни!Но ако си мисли ръководството ви да отпуска 2800 билета,забравете да делим Националния с вас...
А отностно 30-те лева...ами да я сложи Гонзо тая сума като му е толкова пипето(той и това няма)!Тогава ние ще духаме супата,но и вие ще я духате по нататък!Така че и двете агитки губят!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 27 юли 2010 13:24

ace_ventura написа:
Cesc Fabregas написа:Винаги е било по-яко да е на клубните стадиони, на националния винаги стават най-тъпите мачове... :roll:Те на нашия стадион няма кво да счупят, най-много да си натряскат главите у железата... :?

Бъди сигурен, погроми ще има. Имаме да ви връщаме за това дето счупихте кенефа преди 2 години на Армията.

:lol: :lol: Аа, да, дето се разля пикнята из целия сектор :lol: :lol: Тва е ужасно просто :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 27 юли 2010 13:28

kiko75 написа:ми 30 лв за г кой ще ни попрече да купим 5 или 6 хиляди за в като знам че ще са по 3 лв :lol: ще видим тогава гонзо кви ще ги върши като влезем в сектор В при телетата :twisted:

Много филми гледаш пич...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 27 юли 2010 13:28

delqnski47 написа:

А през 2007/2008, когато ние играехме на националния стадион, и ви отпуснахме 4,300 билета, другия мач се игра на вашия "стадион" и тогава определно не бяха дадени същата бройка! ДО колкото знам, тоя "стадион" е 22 000, и тогава Томов отпусна точно толкова, колкото е по регламент! Става дума за мача, когато запоследно досега станахте шампиони-1:1 завърши.
Така че не ми говорете за равнопоставеност
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Мнениеот ace_ventura » 27 юли 2010 13:30

Между другото ми се иска да гостуваме на герена, дори по умерени фенове като мен, там много могат да издолнеят. :lol: :lol:
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 юли 2010 13:30

malchev написа:
delqnski47 написа:

Айде да не говорим за справедливост... вашите малоумни шефове показаха какво им е отношението..
Така че.. както е по правилник - на Герена и 10% от местата (да кажем 2500).

Какво му е на отношението бе??Пролетта и ''Левски'' да сложи 15 лева за Сектор Г къв ви е проблема не мога да разбера!
А щом ще изпълняваме правилници окей...за вас 10% в неделя!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”