Разочароващи продажбни на абонаментни карти- защо?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Re: Разочароващи продажбни на абонаментни карти- защо?

Мнениеот Синият Болярин » 26 юли 2010 01:18

pomiqrat написа:
Синият Болярин написа:Абе, олигофрен неграмотен, подчертал съм, че темата се отнася до привържениците на Левски и затова заглавието е "Разочароващи продажбни на абонаментни карти- защо?". Разочароващи се отнася единствено до Левски, защото традиционно се продават 3 пъти повече. За вас 500+ не може да се брои за разочарование, защото това ви е лимитът. 900 абонаментни карти са недостижима химера, която никога не е била осъществявана в историята ви и никога няма да бъде осъществена. И ако не разбра, комунистическо тролче, източникът е чорбарска медия. Сега, изчезвай и не се вясвай повече.

Говедо, в статията има ред и половина за ПФК Левски и 60 за ЦСКА на някой друг разправяй за кого си я бил пуснал

Петолъчке, дали редовете са 1, 11 или 111 е от нулево значение. Има една точно определена част от статията, заради която е отворена темата. Руският клонинг е споменат като база за сравнение и няма нищо общо със същността на дискусията. Виждам, че говедо ти е любима дума, което ме навява на мисълта, че полагаш труд в първичния сектор. Това обяснява защо си от петолъчките. Но няма чак толкова много лошо. До там са ти възможностите и все пак си ги извлякъл максимума си.

Времето, когато съветоподобните сте били алфата и омегата в българския спорт, е безвъзвратно отминало. Постепено от алфа станахте бета, а сега клоните към гама, защото Литекс ви измества. Накрая ще сте единствено омега и ще се върнете при създателите, Дукла и Хонвед. Това ще е естественият завършек на едно изкуствено творение. А ти продължавай да живее във времената, когато въздухът бе чист, сексът мръсен, а мавзолеят център на света.

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 26 юли 2010 15:46

Поднових!Евала на синия болярин,много сте големи,много ме радвате Търновския фронт! 8-)

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 26 юли 2010 17:09

И аз поднових ;) 8-)
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
PetarBG
Контакти:

Мнениеот PetarBG » 26 юли 2010 19:03

И аз поднових моята .От 80 лв. за А сектор с отсъпка 35% ми стана 52 лв. С Дъндолк билета бе 10 лв. така че в картата има сметка особено за тези които не пропускат мач.

Върни се в “Левски”