Дъндолк-Левски ЕКСКЛУЗИВНО
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Дъндолк-Левски ЕКСКЛУЗИВНО
http://www.sportal.bg/video.php?video=24877 ексклузивно видео от сайта на спортал за мача ни там
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Re: Дъндолк-Левски ЕКСКЛУЗИВНО
Страхотно отиграване на Гара при първия гол
...Дано накаже и "калмарите" 

значи този материал поражда 2 въпроса-1-ят:Нали според Булсатком нямало нито 1 камера на стадиона,как така като от клубният сайт,както се вижда са осигурили камера с много прилична гледна точка и т.н? и вторият въпрос е не са ли могли от Ирландия да им осигурят сигнал,за да предават като съм на 90% сигурен,че от Дъндолк ТВ или там както се казва са давали онлайн за сайта им мача ни на живо?!
п.с И тия Булсатком продължават с измекярските номера и доколкото се разбра няма да предават мача на Литекс
п.с И тия Булсатком продължават с измекярските номера и доколкото се разбра няма да предават мача на Литекс
- Prizrachen
- Контакти:
АХАХАХА как нема го дават аз съм на 100 км от ловеч и това ще е пълен срам ако немога да го гледам ... направо няма да имам думи вече кво да кажа ..
niki87 написа:Страхотно отиграване на Гара при първия гол...Дано накаже и "калмарите"
колега и при втория,тоя бате има некво невероятно чувство за пласиране

Гаррата ще се окаже тъй нужният таран на Левски.
Давай, Гарра,давай!
Срамно е, в днешно време да не можем да гледаме директно мачовете от ШЛ и ЛЕ. Тотална безнадежност в тази държава.
Давай, Гарра,давай!
Срамно е, в днешно време да не можем да гледаме директно мачовете от ШЛ и ЛЕ. Тотална безнадежност в тази държава.
Наистина много хубав гол на гаррата
Иначе наистина тия от булсатком се излагат няма да дават литекс, ще дават левски или берое по телевизия за филми ...

Иначе наистина тия от булсатком се излагат няма да дават литекс, ще дават левски или берое по телевизия за филми ...

Булсатком спрете гаврата с българският футболен фен и с българските зрители. А Гарата е голям ще накаже и Калмар и Цска, сигурен съм.
Невероятно отиграване на Гара и страхотно разцъкване на Минев,само завършващия удар не бе на ниво.