Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
fantom написа:Комунистите се сбраха на раздумка. Важно е , важно е кой какъв е бил другарю комунист. Важно е , че ПФК "Левски" е първия български комунистически отбор. Важно е , че от край време "Левски" е отбора на комунистите и съответно се управлява от техни кадри. Важно е , че потомствените комунисти Баждеков и Батков дърпат конците в комунистическия отбор "Левски".
Deliba6 написа:Мммдааа, оказа се, че с Баждеков сме астрални близнаци?!![]()
Да сме здрави и търпеливи към идиотите в "милата ни тя" мамковина!!!
fantom написа:deepblue1963 написа:tprodanov написа:Единствено ми е чудно, как партийните ченгета от район Оборище, които партията назначи в Левски като квестори-агенти, успяха да се изкачат начело на клуба...
Не е важно кой какъв е бил,а кой как си върши работата.Я иди да работиш при някой "демократ" с чисто досие,да ти плаща по 200лв.,пък после ела да обясниш как е?
Комунистите се сбраха на раздумка. Важно е , важно е кой какъв е бил другарю комунист. Важно е , че ПФК "Левски" е първия български комунистически отбор. Важно е , че от край време "Левски" е отбора на комунистите и съответно се управлява от техни кадри. Важно е , че потомствените комунисти Баждеков и Батков дърпат конците в комунистическия отбор "Левски".
левскар07 написа:Точно с една година и две седмици съм по-голям. И за разлика от много от вас /изключая шумкарите и техните потомци/, зная кой, как, кога и защо ставаше "човек".
Не искам да му разваля празника, да е жив и здрав и дано се е покаял.
П.П. "фантомче" - то е най-близо до истината. Колкото и да ни е тъжно на простосмъртните Левскари.
fantom написа:А така кажи им истината , че ми напълниха ЛС - то със закани да ме убиват и пребиват ...
Потребители, разглеждащи този форум: Djack_84, honda, LoveAndPeace, noo и 23 госта