ЧРД на Константин Баждеков!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: ЧРД на Константин Баждеков!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 юли 2010 13:52

Да е жив и здрав, много здраве и лично щастие! :) Успехи - на футболното поле с любимия отбор, а финансовите ще дойдат след това от само себе си ;) ! Само "Левски" ! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 юли 2010 13:56

fantom написа:Комунистите се сбраха на раздумка. Важно е , важно е кой какъв е бил другарю комунист. Важно е , че ПФК "Левски" е първия български комунистически отбор. Важно е , че от край време "Левски" е отбора на комунистите и съответно се управлява от техни кадри. Важно е , че потомствените комунисти Баждеков и Батков дърпат конците в комунистическия отбор "Левски".

Когато във България е имало т.н. "комунизъм", ти фантомче си бил още в топките на тати, или в най-добрия случай си стоял прав под масата и си питал: Мамо, това ли е небето? :mrgreen: Скрий се, пък след това се търси, олигофренче нещастно! :evil:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 24 юли 2010 14:05

Мммдааа, оказа се, че с Баждеков сме астрални близнаци?! :roll:
Да сме здрави и търпеливи към идиотите в "милата ни тя" мамковина!!! :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 юли 2010 14:21

Deliba6 написа:Мммдааа, оказа се, че с Баждеков сме астрални близнаци?! :roll:
Да сме здрави и търпеливи към идиотите в "милата ни тя" мамковина!!! :geek:

[offtopic]Честит рожден ден и на теб, колега! :) Всичко най-добро и много радост с любимия отбор! :)[/offtopic]

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 24 юли 2010 15:23

Точно с една година и две седмици съм по-голям. И за разлика от много от вас /изключая шумкарите и техните потомци/, зная кой, как, кога и защо ставаше "човек".
Не искам да му разваля празника, да е жив и здрав и дано се е покаял.
П.П. "фантомче" - то е най-близо до истината. Колкото и да ни е тъжно на простосмъртните Левскари.

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Мнениеот abiati » 24 юли 2010 15:36

fantom написа:
deepblue1963 написа:
tprodanov написа:Единствено ми е чудно, как партийните ченгета от район Оборище, които партията назначи в Левски като квестори-агенти, успяха да се изкачат начело на клуба...

Не е важно кой какъв е бил,а кой как си върши работата.Я иди да работиш при някой "демократ" с чисто досие,да ти плаща по 200лв.,пък после ела да обясниш как е?

Комунистите се сбраха на раздумка. Важно е , важно е кой какъв е бил другарю комунист. Важно е , че ПФК "Левски" е първия български комунистически отбор. Важно е , че от край време "Левски" е отбора на комунистите и съответно се управлява от техни кадри. Важно е , че потомствените комунисти Баждеков и Батков дърпат конците в комунистическия отбор "Левски".

колкото и да се самонавиваш няма как да обърнеш историята ... но пак не е лошо,сега си повтаряй ''не съм глупав'',''не съм глупав'',''не съм глупав'' и се заблуждавай и тук :lol: :lol: :lol:

fantom
Контакти:

Мнениеот fantom » 24 юли 2010 15:40

левскар07 написа:Точно с една година и две седмици съм по-голям. И за разлика от много от вас /изключая шумкарите и техните потомци/, зная кой, как, кога и защо ставаше "човек".
Не искам да му разваля празника, да е жив и здрав и дано се е покаял.
П.П. "фантомче" - то е най-близо до истината. Колкото и да ни е тъжно на простосмъртните Левскари.

А така кажи им истината , че ми напълниха ЛС - то със закани да ме убиват и пребиват ...

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 24 юли 2010 16:24

fantom написа:А така кажи им истината , че ми напълниха ЛС - то със закани да ме убиват и пребиват ...

Първо да благодаря на Captain Stottlemeyer за добрите думи!!!...
На теб, недоразумение fаntom-но ще кажа: "Роден си, за разврат!!!", ама хората са гнусливи!!!...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
chervena burq
Контакти:

Мнениеот chervena burq » 25 юли 2010 12:32

Ч Р Д сега остави ЛЕВСКИ без пари идва ред и ПФЛ да пропищят от него. Не пропускай да си купиш нов джип.

golqmlevskar
Контакти:

Мнениеот golqmlevskar » 26 юли 2010 09:14

Този феновете го псуваха и приканваха батков да изгони "финансовия магьосник" и шуробаднашката шайка около него. Сега пак го величаят. Не беше ли той виновника за казанската афера ?! Не беше ли той човека, който "забравил" да вземе втория екземпляр от договора за Зе Соареш? Приканването му за закриването на ДЮШ, бастърдисването на терена от редкия вид гъба, поникнала на Герена и т.н. са малко от купищата глупости сътворени от малкото човече! Аз пък му пожелавам всички пари, които е изкарал от Левски да ги похарчи за лекарства и свещи

Върни се в “Левски”