Калмар - Левски 0:3
ЦСКА - Левски 0:2
Левски - Калмар 2:2
Левски - Локо Сф 2:1
Определено смятам, че в първият мач с Калмар ще се представим по-добре, а и те са по-добри гости, отколкото домакини.
Голямото изпитание за Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Голямото изпитание за Левски
Калмар - Левски 2:1
ЦСКА - Левски 0:1
Левски - Калмар 5:0
Левски - Локо Сф 1:2
2п., 2з., 6т.
Това са ми надеждите, ама тайна, нали?
ЦСКА - Левски 0:1
Левски - Калмар 5:0
Левски - Локо Сф 1:2
2п., 2з., 6т.

Това са ми надеждите, ама тайна, нали?

sangio написа:Owl написа:Калмар - Левски 0:1
ЦСКА - Левски 2:7
Левски - Калмар 2:1
![]()
и аз бих искал да са такива резултатите , но уви ... едва ли
Калмар - Левски 0:1
Левски - Калмар 1:1
Няма лошо да си помечтаем

А ако случайно позная резултатите ще се прекръстя на Пауло и очаквам една каса бира от феновете на Левски!

Owl написа:sangio написа:Owl написа:Калмар - Левски 0:1
ЦСКА - Левски 2:7
Левски - Калмар 2:1
![]()
и аз бих искал да са такива резултатите , но уви ... едва ли
Калмар - Левски 0:1
Левски - Калмар 1:1
Няма лошо да си помечтаем![]()
А ако случайно позная резултатите ще се прекръстя на Пауло и очаквам една каса бира от феновете на Левски!
ако ги познаеш дори и само като знаци имаш каса бира от мен

Много е важно как отборът ще си разпредели силите. За съжаление, програмата не е никак лека, ето защо ще се види доколко играчите са подготвени и дали треньорският щаб ще намери вариант да комбинира нещата така, че да се извлече максимума... не очаквайте чудеса и нека бъдем реалисти, според мен първият мач в Швеция ще е по-скоро надлъгване за 0-1, за сметка на дербито
Времето ще покаже....в тези срещи трябва да се задоволим и с минимален успех 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Много е важно как отборът ще си разпредели силите. За съжаление, програмата не е никак лека, ето защо ще се види доколко играчите са подготвени и дали треньорският щаб ще намери вариант да комбинира нещата така, че да се извлече максимума... не очаквайте чудеса и нека бъдем реалисти, според мен първият мач в Швеция ще е по-скоро надлъгване за 0-1, за сметка на дербитоВремето ще покаже....в тези срещи трябва да се задоволим и с минимален успех
Ами, няма какво да му мислим как да си разпределяме силите. Хвърляме се с всичка сила още от първия мач в Швеция. Не точно в стил "сините в Атака" , а малко по-прагматично, но задължително с мисълта да вкараме гол там.