Лошо, че не е на мен... Иначе браво - но внимавай някой Продан, да не те съди, затова че си псуваш кучето.
Колкото до калта, не се притеснявай. Не пиша от компютър, а от сметало. И освен това работи с нафта, а не на ток.
Сектор Б отговори на "професора"
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Сектор Б отговори на "професора"
tprodanov написа:Лошо, че не е на мен... Иначе браво - но внимавай някой Продан, да не те съди, затова че си псуваш кучето.
Колкото до калта, не се притеснявай. Не пиша от компютър, а от сметало. И освен това работи с нафта, а не на ток.

Най-обичам спорове между "комунисти" и "комунисти"!
Какви сте ми забавни всички.И едните прави и другите, ама никой не ще да отстъпи...
Нито ми е приятно да слушам "К*р за Левски"(даже ме е гнус да го пиша), защото принизява името на велик човек до калта.И вместо всеки да го изговаря с почит, всякакви дегенерати го плюят.Ако левскарите бяха наистина "Левскари" сами щяха да поискат смяната на името, от УВАЖЕНИЕ към завета на Апостола!!!
Същото и с ЦСКА.Ако ЦСКА Москва падне от ЦСКА София ми се ще да издадат ДВД с име:Атаката на клонингите
.Тия пък вместо да търсят оригиналност в живота, искат да си седят с жалкото четирибуквие, от което лъха само на плесенясали идеали, които са били извратени от шепа "комунисти".
С две думи, ако всичките сте такива патриоти и т.н. - откажете се от тия "наименования"( Ботевци да не ми бягат по тъча) започнете с това г-да родолюбци и после поискайте Благоевград, Димитровград и т.н. да се преименуват.Иначе с какво право "искате"?

Какви сте ми забавни всички.И едните прави и другите, ама никой не ще да отстъпи...
Нито ми е приятно да слушам "К*р за Левски"(даже ме е гнус да го пиша), защото принизява името на велик човек до калта.И вместо всеки да го изговаря с почит, всякакви дегенерати го плюят.Ако левскарите бяха наистина "Левскари" сами щяха да поискат смяната на името, от УВАЖЕНИЕ към завета на Апостола!!!
Същото и с ЦСКА.Ако ЦСКА Москва падне от ЦСКА София ми се ще да издадат ДВД с име:Атаката на клонингите
.Тия пък вместо да търсят оригиналност в живота, искат да си седят с жалкото четирибуквие, от което лъха само на плесенясали идеали, които са били извратени от шепа "комунисти".
С две думи, ако всичките сте такива патриоти и т.н. - откажете се от тия "наименования"( Ботевци да не ми бягат по тъча) започнете с това г-да родолюбци и после поискайте Благоевград, Димитровград и т.н. да се преименуват.Иначе с какво право "искате"?
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
- blue magic
- Контакти:
Ето затова няма да прокопсаме, защото соцостанки като Бакалов обучават младежта ни. И то в един от най-престижните ни ВУЗ-ове.
Думи, които прилягат на Дучето, но не и на един професор по история. Но когато професора се принизи до простака, той няма място в аудиториите. Петър Младенов бе отстранен от народа за една реплика. Трябва студентите от СУ да подемат подписка за отстраняването му.
Защо този т.н.професор, за който се проявиха непотвърдени информации, че има досие в ДС и агентурно име Борис, не попита например: Защо в Пловдив паметниците на Ботев и Левски бледнеят пред този на съветския окупатор Альоша?
Учудва ме и че официално отборът не зае позиция - макар, че от Батков какво друго да очакваме.
Думи, които прилягат на Дучето, но не и на един професор по история. Но когато професора се принизи до простака, той няма място в аудиториите. Петър Младенов бе отстранен от народа за една реплика. Трябва студентите от СУ да подемат подписка за отстраняването му.
Защо този т.н.професор, за който се проявиха непотвърдени информации, че има досие в ДС и агентурно име Борис, не попита например: Защо в Пловдив паметниците на Ботев и Левски бледнеят пред този на съветския окупатор Альоша?
Учудва ме и че официално отборът не зае позиция - макар, че от Батков какво друго да очакваме.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
- modor
- Контакти:
Rodn1 написа:Още малко ще ни обвините ,че ви крадем тревата от стадиона!
[offtopic]Някой е откраднал тревата от задния ми двор

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Roger_Federer
- Контакти:
Vojdek написа:Най-обичам спорове между "комунисти" и "комунисти"!
![]()
![]()
![]()
Ей,смешник,не си показвай простотията бе!Левски си е Левски и защо да го сменят от уважение?!Всички харесват Васил Левски,или по-точно Васил Кунчев,всички го уважават,като псуваме "Левски" нямаме предвид,Апостола бе!
И тезе работи с "четирибуквието" си ги избий от тъпата глава,тръгнал той да разправя,кой бил комунист и кой не.Комплексарщината от постигнатото от ЦСКА и Левски е голяма и се предава по наследство на всички привълженици на селските тимчета и софийски бабешки отбори,с по пет фена вътре.
Всички комунисти са армейци, но не всички армейци са комунисти.
Roger_Federer написа:Ей,смешник,не си показвай простотията бе!Левски си е Левски и защо да го сменят от уважение?!Всички харесват Васил Левски,или по-точно Васил Кунчев,всички го уважават,като псуваме "Левски" нямаме предвид,Апостола бе!
И тезе работи с "четирибуквието" си ги избий от тъпата глава,тръгнал той да разправя,кой бил комунист и кой не.Комплексарщината от постигнатото от ЦСКА и Левски е голяма и се предава по наследство на всички привълженици на селските тимчета и софийски бабешки отбори,с по пет фена вътре.
Ти, мило ми недоразумение, първо виж възможностите на ония странни работи - кавичките.Второ, за това, че си прост ПОЧТИ като амеба, никой не ти е виновен(за хумора се нуждаеш от повече от една мозъчни клетки...).
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
blue magic написа:Ето затова няма да прокопсаме, защото соцостанки като Бакалов обучават младежта ни. И то в един от най-престижните ни ВУЗ-ове.
Какви са тези глупости бе, Днес сме 2010.07.24 и ако не знаеш да ти кажа, че Берлинската стена падна, че България вече е в НАТО, че комунизъм тук не е имало от 20-на години...Излизай по-често навън и контактувай с повече хора.Така може и да се излекуваш, защото според мен си болен...от малоумие.Не те съветвам, казвам ти го от лични наблюдения над много подобни на теб люде, някои се оправиха, други са по лудниците.Ти избираш кой път да хванеш, но пътя на конфронтацията комунизъм/демокрация е отдавна запустял.
пп.Не се изненадвам, защото 99,9% от феновете на ФеКаЛевски разсъждават точно като теб и ако има комунизъм някъде в България, то той е завладял дребните ви сини душички, но модата му отмина..кажи и на другите сини папагали
- Синьо сърце
- Контакти:
Лошо е ,когато реколтата от буков жълъд е слаба...Това създава дискомфорт в известен контингент бозайници,вследствие на което те тръгват да ровят из чуждите ниви,да пасат ечемика и унищожават реколтата,въобще да налагат с бивните си своите порядки където сварят.Но това си им е в природата,що да им се сърдиш-те си имат своя логика и интерес.Обаче им е трудно да вденат със зурлите си,че тяхната логика не е единствена на този свят,че има и създания,на които единствената цел в живота не е да напълнят търбуха и да се зарият в калта,грухтейки от удоволствие... И че когато ровиш в чужда нива,отнякъде може да гръмне и да светне,та картофите да ти преседнат...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!