До всички потребители от форум"Левски"
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- deepblue1963
Re: До всички потребители от форум"Левски"
Безрезултатен спор,в който никой никого в нищо няма да убеди.Не знам защо,все още,го продължавате.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- Синьо сърце
- Контакти:
Old_death написа:,че армията е на целия народ,независимо от властта в момента,докато милицията(полицията) е пазител само на властта.От тук сам можеш да си направиш сметката кой е бил комунистическия отбор,отбора на армията или на милицията!
Феноменална глупост!Ако от всички,писали по темата има някой болен мозък,това си ти!По-лошото е,че обличаш мъдростите си с някакви псевдофакти,което е типично за грачещата журналистика.На всичкото отгоре си объркал сериозно историята на ЦСКА,като изпускаш едно дребно,но многозначително фактче!А пък ако вземе някой да се порови по тезиси и конгреси на БКП-по областта на спорта,ум да ти зайде!Но достатъчна е книжката по повод 50 години от създаването на червените-чел си я,нали?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Ето за какво се бори синия клуб.

Само един стадион е кръстен на агент комунист, това е стадиона в с.Подуене.
- bigbonusprize
- Контакти:
Снайпер написа:Ето за какво се бори синия клуб.
Че такива надписи красят и до ден днешен много училища...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Синьо сърце написа:Old_death написа:,че армията е на целия народ,независимо от властта в момента,докато милицията(полицията) е пазител само на властта.От тук сам можеш да си направиш сметката кой е бил комунистическия отбор,отбора на армията или на милицията!
Феноменална глупост!Ако от всички,писали по темата има някой болен мозък,това си ти!По-лошото е,че обличаш мъдростите си с някакви псевдофакти,което е типично за грачещата журналистика.На всичкото отгоре си объркал сериозно историята на ЦСКА,като изпускаш едно дребно,но многозначително фактче!А пък ако вземе някой да се порови по тезиси и конгреси на БКП-по областта на спорта,ум да ти зайде!Но достатъчна е книжката по повод 50 години от създаването на червените-чел си я,нали?
Ето тва е феноменална глупост, да кажеш на черното бяло.А пък що не се поровиш ти , да видим кво ше намериш.Човека ти бодна факт, а ти му отговори..от хорска срама с някакви мистични тезиси и конгреси.Пич, слаб 2, пак си неподготвен за урока
- Синьо сърце
- Контакти:
TPAtkov написа:Ето тва е феноменална глупост, да кажеш на черното бяло.А пък що не се поровиш ти , да видим кво ше намериш.Човека ти бодна факт, а ти му отговори..от хорска срама с някакви мистични тезиси и конгреси.Пич, слаб 2, пак си неподготвен за урока
Мисля,че вече ти се каза,но понеже онова мнение беше изтрито,ще потретя: НЕ СЕ БЪРКАЙ ТАМ,КЪДЕТО НИТО ТИ Е РАБОТА,НИТО СИ ЖЕЛАН!Каквото имам с Олд дет,или който и да е,ще си го разрешим,и с ЛС ако трябва.Ти си преценен и отхвърлен,точка.
Синьо сърце написа:TPAtkov написа:Ето тва е феноменална глупост, да кажеш на черното бяло.А пък що не се поровиш ти , да видим кво ше намериш.Човека ти бодна факт, а ти му отговори..от хорска срама с някакви мистични тезиси и конгреси.Пич, слаб 2, пак си неподготвен за урока
Мисля,че вече ти се каза,но понеже онова мнение беше изтрито,ще потретя: НЕ СЕ БЪРКАЙ ТАМ,КЪДЕТО НИТО ТИ Е РАБОТА,НИТО СИ ЖЕЛАН!Каквото имам с Олд дет,или който и да е,ще си го разрешим,и с ЛС ако трябва.Ти си преценен и отхвърлен,точка.
Разбирам мъката ти, но ще трябва да се примириш,много точки...

Re: Ах, колко жалко е да си чорбар...
niki87 написа:Забрави да напомниш за едни мачове с Вашаш...
Гледам, че няма голям интерес към зададените от мен въпроси, та поне на тебе да отговоря, че има нещо и за Вашаш в поста ми

Пепо написа:...И докато говорят за 1:17 в ШЛ (за където само ще мечтаят), да обяснят и кой от БГ клубовете държи рекорда за най-голяма загуба в Европа...
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Ах, колко жалко е да си чорбар...
Пепо написа:niki87 написа:Забрави да напомниш за едни мачове с Вашаш...
Гледам, че няма голям интерес към зададените от мен въпроси, та поне на тебе да отговоря, че има нещо и за Вашаш в поста ми:
Пепо написа:...И докато говорят за 1:17 в ШЛ (за където само ще мечтаят), да обяснят и кой от БГ клубовете държи рекорда за най-голяма загуба в Европа...
Ааааааааааа,то към таквиз въпроси никога няма интерес!И аз ги задавам,повтарям ги,ама все едно ни са видели,ни чули...Питам аз кой е субектът ЦДВ,дето поглъща Чавдар-откъде идва,кога и как е създаден-тишина!Постват ми протоколите от въпросното сливане-аз тях съм ги прегледал внимателно,нищо по темата!Логично е щом е нещо към военните поне заповед да има-нищо!Още в началото ми е постчето с тоз въпрос,никой не го видя...Интересно,пък като се засегне някой комплексар-реагират кат ужилени,но това не виждат...