Погледнете отдолу, "големия левскар" изчезна.
Защо ли не се учудвам, те са си такива...
Дали да не измислим песничка с мотив за "Олимпиакос"?
Голямото изпитание за Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Daniel Levski
- Контакти:
Re: Голямото изпитание за Левски
BoB0 написа:Както казаха хората вчера тая седмица много ще се яде. Калмари, свинско и пак калмари. После след мача с Доко, в диското на жена на Гигов ще се и пие. Просто перфектната програма.
Действително програмата е перфектна :
Отстраняваме Калмар с 2 победи ,няма значение резултата , цска ги бием 6на0, а Локо 8на0 и след това приятна разходка и победа в Бургас.
Owl написа:Калмар - Левски 0:1
ЦСКА - Левски 2:7
Левски - Калмар 2:1
Левски - Локо Сф 2:1
![]()

Калмар - Левски 0:1
ЦСКА - Левски 0:2
Левски - Калмар 1:1
Левски - Локо Сф 2:1
- ralka_levskarka
- Контакти:
Не мисля, че програмата е толкова трудна колкото изглежда, прогнози не искам да правя ! Надявам се да вземем максимума от тези мачове и всички да продължим напред с усмивка, както се казва :пп ! Мисля, че този сезон ще бъдем много по добри от предишния, то се вижда, а чорбите апхах,, ии тях ще бием, щом си изместват мача за почивка значи не са толкова готови май Олимпиакос бяха доста по - готови
, Калмар ще ги изядем за закуска, а Локото мисля че този път ще се справим 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- deepblue1963
С един хубав резултат в Швеция,реваншът от много труден ще стане лесен.Ето как от 4 стават 3.Мачовете с Локо Сф са били трудни само,когато НИЕ сме си ги правили такива.Не мисля,че този мач ще бъде един от тях.Някой на друго мнение?От 3 станаха 2.А два трудни мача кога са ни плашили?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Като цяло мисля,че програмата колкото и трудна да изглежда ще излезем от нея с четири победи.
Кламар - ЛЕВСКИ 0:1
Цска - ЛЕВСКИ 1:2
ЛЕВСКИ - Калмар 3:1
ЛЕВСКи - Локо Сф 3:0
Кламар - ЛЕВСКИ 0:1
Цска - ЛЕВСКИ 1:2
ЛЕВСКИ - Калмар 3:1
ЛЕВСКи - Локо Сф 3:0
deepblue1963 написа:С един хубав резултат в Швеция,реваншът от много труден ще стане лесен.Ето как от 4 стават 3.Мачовете с Локо Сф са били трудни само,когато НИЕ сме си ги правили такива.Не мисля,че този мач ще бъде един от тях.Някой на друго мнение?От 3 станаха 2.А два трудни мача кога са ни плашили?
Какво разбираш под хубав резултат в Швеция? Защото 1:1 беше отличен резултат в Жилина, но не ни помогна в реванша

Общо взето ключът е в мачовете с Калмар. Един равен в Швеция ще ни остави надежди и за дербито ще излезем какато приляга на Левски в такъв мач - за надиграване на съперника и победа. И след това реваншът с Калмар, който, ако е успешен, опълчението и грубостите, които очаквам от Локото няма да ни попречат.
При обратният вариант, обаче - загуба в Швеция, може да последва ефектът на доминото и положението да се сговни много сериозно

Панчаревска *****: Левски 1:5
Лично за мен,най важни са мачовете с Калмар,защото най-голяма радост ми носят победите в Европа.Надявам се отборът ни да покаже добра игра и да елиминира шведите.Мачът с ЦСКА не е от такова значение,все пак говорим за 1-ви кръг.От друга страна това е мач номер 1 на Републиката и ние сме длъжни да го спечелим.За Локо Сф-не мисля,че ще имаме особени проблеми да ги победим...Важното е отборът да получи нужната подкрепа и да му бъде дадено време да се развива,а в този отбор има много хляб
...САМО ЛЕВСКИ!!!

- deepblue1963
L_Messi написа:deepblue1963 написа:С един хубав резултат в Швеция,реваншът от много труден ще стане лесен.Ето как от 4 стават 3.Мачовете с Локо Сф са били трудни само,когато НИЕ сме си ги правили такива.Не мисля,че този мач ще бъде един от тях.Някой на друго мнение?От 3 станаха 2.А два трудни мача кога са ни плашили?
Какво разбираш под хубав резултат в Швеция? Защото 1:1 беше отличен резултат в Жилина, но не ни помогна в реванша![]()
Общо взето ключът е в мачовете с Калмар. Един равен в Швеция ще ни остави надежди и за дербито ще излезем какато приляга на Левски в такъв мач - за надиграване на съперника и победа. И след това реваншът с Калмар, който, ако е успешен, опълчението и грубостите, които очаквам от Локото няма да ни попречат.
При обратният вариант, обаче - загуба в Швеция, може да последва ефектът на доминото и положението да се сговни много сериозно
Не случайно почнах с гостуването на Калмар.'Хубав резултат" е всеки,който оставя врата към следващия кръг отворена.От нас зависи как ще изиграем реванша.
"Защото 1:1 беше отличен резултат в Жилина..."Аз съм сигурен,че 5 пъти след това да бяхме играли с Жилина и 5-те пъти щяхме да ги отстраним!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!