Калмар следващия съперник на Левски!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Re: Калмар следващия съперник на Левски!!!

Мнениеот azata » 22 юли 2010 22:55

hisara написа:Калмар е напълно преодолим отбор в момента, контрите им не са чак толкова остри и при една добра игра в защита няма да имаме проблеми. По-добрия отбор сме и трябва да го докажем в мачовете. Пълен стадион да ги стреснем и синята лавина да ги довърши на терена.

Много точно колега.Пълен стадион и атмосфера както ние си знаем.
П.С.Без бомби,че чичо Мишо Платинения гледа... ;)
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 22 юли 2010 23:07

Не обичам шведите!
Шведките - да, но шведите, определено НЕ!
Извън шегата, ще кажа само, че тая игра е на голове, не на атаки или контри, или на защита, или на добри отигравания.
Голове, оправя това дето влиза, а не дето обикаля, като в другата работа.
Спокойствие ми дава само обстоятелството, че сега има голаджии.
Кройф казваше, че няма значение колко ще ни вкарат, щом ние бележим с един повече.
САМО ПОБЕДА!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 22 юли 2010 23:09

Дано тея голаджии се докажат и срещу Калмар!Искам другата седмица да събудя комшиите със зверски рев след гол на Гарата! :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 22 юли 2010 23:12

levski30 написа:Калмар е следващия съперник на Левски след като победи с 2:0 Дачия. Вие какво мислите? Айде ще ги бием и тях! 8-)

В 1 ДЕН ЧОРБАТА ДА ПАДНЕ С 5 ГОЛА А ЛЕВСКИ ДА ГАЗИ КАТО ВАЛЯК ДУХОВЕН ОРГАЗЪМ ! ! !
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
IVAN.CYPRUS.BLUE

Мнениеот IVAN.CYPRUS.BLUE » 22 юли 2010 23:16

До преди малко бях в компания на фенове от Олимпиякос/Кипър/.Пихме по няколко бири след което запяхме -БИй ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА-Двама от кипърците са студенти в София.На 01.08. 10 те ще бъдат на стадиона за дербито.Обещаха да викат яко за ЛЕВСКИ.По темата за Калмар вярвам че ще сме краен победител ,като между двата мача е контролата със цска.Добре ще е след порция морски деликатеси/калмари/ да похамнем и чорба.
Последна промяна от IVAN.CYPRUS.BLUE на 22 юли 2010 23:20, променено общо 1 път.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 22 юли 2010 23:16

Това ще бъде допълнителен стимул, че Калмар играе с червени екипи!
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ !!! 8-)

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 22 юли 2010 23:23

zlatan написа:незнам дали от презастраховка или от какво прочетох доста мнения които навяват на мисълта че едва ли не идва гранд от Швеция,да аз гледах целия мач днес на Калмар.Мнението ми добър ,организиран отбор и дотук-имали трима бразилци -градели им атаките кви атаки кви пет лева точно три атаки и 20 центрирания нищо повече.Не са Дъндолк,но моля ви не ги надценявайте тези са преодолими отвсякъде и аз съм убеден,когато аз съм убеден успяваме.Който го интересува повече нека да ми види мненията за мача с Дебрецен-тогава бях притеснен и то лошото се случи.
Първи мач 1:3 втория 2:1.

Братле миналата година Калмар едва не уби Дебрецен и си беше жив късмет че удържаха 3-1 , така че не знам . А до колкото това че са се бранили цял мач , според мен беше нормално след като поведоха да се дръпнат назад . Помниш ли Левски как игра с Баку първия мач? Тя тая игра се играе и с акъл играеш за това което ти трябва.

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 22 юли 2010 23:32

Ще ги отстраним както отстранихме Бран Берген - с клизма :)
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 22 юли 2010 23:46

ЦСКА с най - лек жребий като цяло

Офтопик:

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 22 юли 2010 23:48

Братле миналата година Калмар едва не уби Дебрецен и си беше жив късмет че удържаха 3-1 , така че не знам . А до колкото това че са се бранили цял мач , според мен беше нормално след като поведоха да се дръпнат назад . Помниш ли Левски как игра с Баку първия мач? Тя тая игра се играе и с акъл играеш за това което ти трябва.

а нали помниш че Дебрецен ги разнищи 2:0 първия мач,след това поведе 0:1в Швеция и се отпусна не се сърди използвам твочта логика и не мога да приема че Калмар е нешо повече от добър отбор,моля те човече,не на последно място липсата на братята Елм си казва думата.Това е от мен.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Левски”