Старата песен- на нов глас

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Старата песен- на нов глас

Мнениеот Alex » 17 юли 2010 00:52

Alex написа:
unist_gp написа:ФК Батков - Дъндолк 1-2 (0-2)
пусни еврофутбол, спечели пари и не се ядосвай.
Батков и Гонзю ще изядат попарата, която надробиха много скоро.
детлайн - 48 часа (считано от сега) ;)

Разбирам , че българите сме много по големите изказвания. Аз казвам -Левски hk-2 гола. На бас по 10 лева (да покажеш, че си държиш на думите)? щото според мен просто се прайш на интересен.

unist_gp написа:а някой от вас обърна ли внимание на деликатния коментар на тренера на Дълдолк, че не е гледал мачове на ФК Батков?
човекът си мисли,че срещу него ще играе отборът, който игра преди 3 години срещу Челси сигурно. допълнително ме притеснява фактът,че без Йовов няма да могат да си подадат два пъти топката един след друг точно, като са един до друг. не ми се мисли какво може да стане ако наистина ирландците заиграят с трима яки нападатели напред... Тампере ще е приказка... Ако стане някой голям гаф трябва да внимавате Гонзю и Батков да избягат...
unist_gp написа:е може ли сега такива глупости?!? явно това са останалите фенове на Батков, след като истинските Левскари ви разгадаха... ;) и нито майка ми, нито сестра ми ти е виновна,че един мустакат фес (без да обиждам турците) си има отбора на народа и публиката му за бащиния... радвайте се, аз ще коментирам утре след мача.
последно
1.Дъндолк вземат играч на Рейнджърс.. ФК Батков вземат комисионни и после играчи
2. коеф. за Дъндолк при мен е 13.00 достатъчно привлекателно дори и за Батков да избие парите за сезона. кратък пример. ако заложи взетото от Ирена Кръстева (ТВ7) и пак се разберат с Гошо Петков да пусне голчета от халите... ще има машала Батков!
Голям си мъж, само да пишеш простотии за да се прайш на интересен. Аман от комплексари...

пп аз заложих на мача, а ти? или ти си по мненията и празните приказки... ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 17 юли 2010 01:50

не искам да коментирам и да дразня хората повече
тотално се изложих с прогнозите. не разбирам добре БГ футбола. :mrgreen: точка
успех на Батков в евротурнирите. предполагам,че ще играят срещу Дачията. радвайте се от сърце на това, което ви харесва. ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0arlZGCCH58[/youtube]

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 17 юли 2010 09:35

...
Последна промяна от pehopeho на 18 юли 2010 19:41, променено общо 1 път.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 17 юли 2010 10:58

до вчера ме псувахте мене, от днеска сте почнали с бижуто :mrgreen:
Гара Дембеле на колко години е точно?

cerberr
Контакти:

Мнениеот cerberr » 17 юли 2010 12:44

unist_gp написа:до вчера ме псувахте мене, от днеска сте почнали с бижуто :mrgreen:

24 години.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 17 юли 2010 12:54

cerberr написа:
unist_gp написа:до вчера ме псувахте мене, от днеска сте почнали с бижуто :mrgreen:

24 години.

може да му вземат с 500 000 евро повече до нова година ако продължава да играе така

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 17 юли 2010 17:17

unist_gp написа:
parvanoff написа:Баце, има шанс да си подлъгал с безумните си твърдения 10 човека да не отидат на мач, а това вече е достатъчно, за да е малко това, което казаха хората по твой адрес. Такива хора не трябват на България-съжалявам, че трябва да го кажа... Сигурно и трудно ще ме разбереш какво имам предвид, но все пак да опитам... Това е мое мнение-не ангажирам никого с него!

абсолютно съм съгласен с теб!
само не плачи от щастие, защото ако ние от форума се съберем също ще бием Дъндолк с 6-0 ;)

А бе ти не се ли усещаш , че си уникално смешен?! СПРАВКА - миналата година как завърши четирибуквието с Дери сити( отбор от същата държава )?!

Потребителски аватар
kroyf
Контакти:

Мнениеот kroyf » 21 юли 2010 15:06

[quote="unist_gp"]ФК ЛЕВСКИ СОФИЯ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0EVk47y8cfg[/youtube]

ФК БАТКОВ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AO3O7Ry5-Z4[/youtube][/quote

я да видим дали ще намериш общото м/у двете клип4ета който си дал за пример.

П.П. и аиде ве4е стига.когато бием другите са безумно слаби,когато падаме ние пък сме нещастниците :!:

Върни се в “Левски”