Вечното дерби !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

левскар07
Контакти:

Re: Вечното дерби !

Мнениеот левскар07 » 20 юли 2010 23:06

LUBOLSFC написа:ще има пак позната история,усещам.... :
Гол след гол се сипеше в тяхната врата. На полувремето вече беше 4:1 за Левски, а след 78-та минута резултатът достигна 7:1. И тук левскарите спряха. Една минута преди края на двубоя ц(ка намали 7:2. Перипетите на мача едва ли следват да се описват. Те най-добре се виждат на заснетото електронно табло на стадиона.
Все пак от времето, докато течеше мача, не може да се забрави зевзелъкът на Сашо Костов, който при 6:1 в 59-тата минута пита играча на цска К. Станков: "Кире, ти ли си най-млад от вашите?" И, получил утвърдителен отговор, му казва: "Бягай до стадион "Народна армия" да донесеш вашето електронно табло, че скоро няма да има къде да пишем голмайсторите".
След края на мача стадион "В. Левски" все едно че гореше. Хиляди левскари държаха в ръце запалени вестници и скандираха: "Левски! Левски!"

След мача Николай Колев - Мичмана /Бог да го прости/ и Ал. Костов водят следния разговорр
- Сашо,защо оставихте армейците да вкарат първи гол. Костов му отговорил - да видим колко техни привържаници има на стадиона в началото на мача.
- Защо позволихте да вкарат и последния гол в срещата.,
- Еми, да видим колко са останали.

Надявам се на победа с разлика! Мирише на симфония в синьо. :lol:

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 21 юли 2010 12:41

soilwork написа:Пълни трибуни едва ли,защото всички тръгват на море!

Аз лично щях да заминавам на 30,ама го отложих за втори... :) :) :roll:
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 21 юли 2010 13:31

"Потърсихме Гонзо за становището на "сините" за създалата се истерия около това, че ЦСКА ще домакинства в Лига Европа на 27 юли, "Левски" ще гостува късно вечерта на 29 юли, а двата тима излизат в битката за България на 1 август в първия кръг от новото първенство.
"Спокойно, аз ще съм отпочинал за ЦСКА"" :!: :!: :!:
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 21 юли 2010 16:03

Не разбрах защо модераторите затвориха темата за билетите. Новината е потвърдена от няколко сайта, включително и не чисто спортен. Имаше договорка между двата отбора мачовете да се играят на националния стадион. Тя включваше и определен минимум билети за гостуващия отбор, както и еднаква цена за двете публики. Сега изведнъж се оказва, че цената за нас е завишена 3 пъти спрямо миналата година. Иксам да знам едно- ръководството на Левски дало ли е съгласието си за такова нещо в замяна на реципрочна мярка през пролетта или чорбите искат да ни одерат кожите. Ако е второто, в което съм на 95% убеден, нашето домакинство трябва да се играе на Герена и билетите за чорбите да струват 45 лева(те ни увеличават тройно от 5 на 15, а ние пак тройно от 15 на 45). Съответно 2600-2700 билета най-много и то в клетката при демонтирани седалки и максимален дискомфорт. Те и да искат не мога да се върнат на Армията, защото първо трябва да я ремонтиран, а това им струва многократно повече от наема.

Призовавам всички фенове на Левски от форума да направят и невъзможното, но да бъдат на мача и да подкрепят синия отбор. Нека накараме чорбите да се чувстват както са се чувствали в над 90% от мачовете на националния- гости.

Само Левски!

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 22 юли 2010 01:32

Синият Болярин написа:Не разбрах защо модераторите затвориха темата за билетите. Новината е потвърдена от няколко сайта, включително и не чисто спортен. Имаше договорка между двата отбора мачовете да се играят на националния стадион. Тя включваше и определен минимум билети за гостуващия отбор, както и еднаква цена за двете публики. Сега изведнъж се оказва, че цената за нас е завишена 3 пъти спрямо миналата година. Иксам да знам едно- ръководството на Левски дало ли е съгласието си за такова нещо в замяна на реципрочна мярка през пролетта или чорбите искат да ни одерат кожите. Ако е второто, в което съм на 95% убеден, нашето домакинство трябва да се играе на Герена и билетите за чорбите да струват 45 лева(те ни увеличават тройно от 5 на 15, а ние пак тройно от 15 на 45). Съответно 2600-2700 билета най-много и то в клетката при демонтирани седалки и максимален дискомфорт. Те и да искат не мога да се върнат на Армията, защото първо трябва да я ремонтиран, а това им струва многократно повече от наема.

Призовавам всички фенове на Левски от форума да направят и невъзможното, но да бъдат на мача и да подкрепят синия отбор. Нека накараме чорбите да се чувстват както са се чувствали в над 90% от мачовете на националния- гости.

Само Левски!

Не само за вас са завишени

Върни се в “Левски”