Аз предлагам да се забрани псуването на национални герои, но и всички спортни клубове да получат име на национален герой - така по стадионите ще се пеят само "псалми" на възхвала

Предлагам да се уеднаквят и понятията "град" и "АД" ... нямаме нужда от различни закони отнасящи се до тези така явно еднакви неща.
Също целесъобразно ще е да се въведе като правило, че феновете на ЦСКА задължително имат минало и/или роднини сподвижници на социалистическия режим, партизани и т.н. От друга страна за фен на Левски да е невъзможно да има такова минало - по правило.
Много смешни аргументи прилагате. Да, познахте, аз съм от ЦСКА. Не, грешите, аз не искам да се смени името на Левски АД. Искам просто да ви кажа колко несъстоятелни са разсъжденията ви в посока на идеята, че като си фен на Левски си по-голям българин, от феновете на останалите отбори. Добродетели показани от не един велик българин, а в конкретния случай - от Васил Левски, са вече и твое притежание, защото си фен на този отбор. Враговете на този отбор са врагове на нацията и на Васил Левски. Метафорично ситуацията може да се покаже с едно дете в 4 клас, което е кръстено от родителите си Васил Левски и то безусловно да тръби пред другите деца, че е най-патриотично, най-... т.н. И не по-маловажно - че носейки това име - никой не може да го обижда, защото така обижда Апостола.
Докато продължавате с разсъжденията от този вид ще дразните хората, които ви обръщат внимание. И да - нормално някои да искат да си смените името, ако го използвате за да се покажете като по-българи от тях. Не защото са от ЦСКА, а защото и те са не по-малко българи от вас.