Жребият на Левски за III предварителен кръг на Лига Европа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Жребият на Левски за III предварителен кръг на Лига Европа

Мнениеот mistreated » 16 юли 2010 17:47

phoenix написа:mistreated, зарежи ги тези фенски спорове, човече ;) Феновете затова сме фенове. За да имаме очаквания към отбора, който обичаме. Защото тръгнем ли със свалени гащи, то сме за никъде.
[offtopic]Връткай си сат. чинията, кефи се на страхотния приемник, който имаш и не се впрягай... Все пак това е само спорт. Тук съм с различен ник от ника, който имам в сат.форумите, но предполагам ще се сетиш кой съм. Филибето, VU+ ;)[/offtopic]

Ооо Цецо, и тук ли се намерихме :) Не бе, нямам нищо против да имате очаквания. Лошо няма, ама да не се прекалява с оптимизма. Тръгнали тука твои съмишленици да ми сравняват Дъндолк с Дачия, пък що Калмар не ги били с 6:0, пък не знам си още какви хлапашки изказвания. Ами те и Литекс вкараха само 1 гол на Рудар, ама разликата в класите е огромна, нали? Те Калмар и първия кръг са били в домакинския мач 1:0, ама после бият 3:0 като гости. Изобщо мач с мач не си прилича, да не говорим отбор с отбор. Нито вие, нито аз сме гледали как са играли Калмар с Дачия в четвъртък, затова не говорете предварително.

Изрази от сорта "а бе какво ще се плашим от такива отбори" сме ги чували много пъти, казах ви. А накрая "каква я мислехме, каква стана".
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Koragg
Контакти:

Мнениеот Koragg » 16 юли 2010 18:47

Дайте един линк,където мога да видя всички резултати на Левски в ЕКТ от изминалите години до сега!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 юли 2010 19:29

Тука непрекъснато слушам:"Калмар,та Калмар..."Но,като гледам резултата от първия мач,имат доста пот да пролеят,докато се класират.Ами,ако не стане?Тогава с Дачия ли ще ни проглушават ушите?Колко са велики,щото са елиминирали "жестокия" Калмар,който се опънал на "великия" Дебрецен и т.н.?

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 16 юли 2010 19:45

blue avalanche написа:Тука непрекъснато слушам:"Калмар,та Калмар..."Но,като гледам резултата от първия мач,имат доста пот да пролеят,докато се класират.Ами,ако не стане?Тогава с Дачия ли ще ни проглушават ушите?Колко са велики,щото са елиминирали "жестокия" Калмар,който се опънал на "великия" Дебрецен и т.н.?

Ето за това става въпрос! Не нас, а тях трябва да ги е страх! Не те, а ние мачкакаме с 6 на 0!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 16 юли 2010 20:49

тампере в софия ни вкараха гол от явно нарушение с единственото си минаване на центъра. играчът им спря топката с ръка, ОЧЕВАДНО. иначе тогава бяхме в дупка и си мислихме заради предния сезон, че тия сами ще се бият.

единствената забележка към жребия, която имам е, че вече не знам кога ще ни се падне един отбор с нормално име. без значение дали калмар или дачия ще продължат.

общо взето предните две-три години (периода между тампеpе и дебрецен) отпаднахме в мачове, в които се играеше без особено настроение и много се пропускаше пред гола. снощи пак имаше пропуски но имаше и доста голове, а най-важното е, че имаше настроение.

с тримата нови е нормално да има освежаване и част от психическата обремененост от предните години да се поизчисти.

при добра концентрация, желание и изчистване на проблемите при центрирания в защита ще се справим.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 16 юли 2010 21:42

Калмари ли са октоподи ли са, автомобили ли са не знам, ама трябва да излезем в двата мача за 6 точки с който и да играем...
Калмарите са 6ти в Швеция с 4 победи от 14 мача, с отрицателна голова разлика, ако от такъв отбор трябва да се плашим по-добре въобще да не стигаме до 4ия кръг :shock:
Дачия :shock: Без коментар....

Единственото лошо е че гостуваме 3 дни преди мача с отбора от Панчарево, нашите ще се върнат в петък и ще направят само 1 качествена тренировка преди мача, докато онези имат домакински мач в четвъртъка и няма да пътуват.... :|
Иначе менюто е ясно, както беше написал някой по-рано: калмари - чорба - калмари :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 16 юли 2010 22:51

niki87 написа:
mistreated написа:А бе някои хора бързо забравят какви проблеми е имал Левски със скандинавските отбори

Левски-Юргорден 1:2,6:0-1965г.(КЕШ)
Левски-Копенхаген 0:1,2:0-1986г.(КНК)
Левски-Копенхаген 0:2,1:4-1998г.(КНК)
Левски-Бран 0:0,1:1-2001г.(ШЛ)
Левски-Брьондби 4:1,1:1-2002г.(УЕФА)
Левски-Тампере 0:1,0:1-2007г.(ШЛ)

Като изключим Тампере не виждам чак такива проблеми за Левски срещу скандинавските отбори :roll: ...Левски е длъжен да елиминира Калмар и си мисля,че ще го направим :geek:

Статистическата ти справка не е пълна.
Не трябва да се плашим от "Калмар" и "Дачия". Некласирането в групите на ЛЕ е провал. Както и представяне подобно на миналогодишното.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 16 юли 2010 23:06

JackPackage написа:Единственото лошо е че гостуваме 3 дни преди мача с отбора от Панчарево, нашите ще се върнат в петък и ще направят само 1 качествена тренировка преди мача, докато онези имат домакински мач в четвъртъка и няма да пътуват.... :|
Иначе менюто е ясно, както беше написал някой по-рано: калмари - чорба - калмари :lol: :mrgreen:

Ако ние отпаднем от Калмар или Дачия, това ще сложи край на надеждите ни за някакво добро представяне в евротурнирите в близките 5 години. Затова, двата мача от 3-ти кръг на ЛЕ са несравнимо по-важни от дербито с ЦСКА. Така че, без значение дали Калмар или Дачия, без значение как ще свърши първият мач и без значение как ще свърши вечното дерби, на 5-ти август, Герена трябва да се напълни повече отколкото онзи ден и публиката да подкрепя с тройно повече усилия отбора на Левски.

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 16 юли 2010 23:15

Вижте,момчета,би трябвало да отстраним който и да е от двата отбора,но усещам нотки на прекалено главозамайване-6:0!!!Това е чудесно,но нека видим истината-Дъндолк бяха слаби,а ние при всяко центриране се "сцепвахме" в защита!Нека оптимизмът ни да е РЕАЛИСТИЧЕН!!!Иначе-мисля,че и шведите и молдовците са НАПЪЛНО преодолими,дори можем да направим разлика,но играта ни още трябва да се подобрява!

chochoblue
Контакти:

Мнениеот chochoblue » 17 юли 2010 07:01

Аз се моля да е Дачия,за да мога да гледам мача на живо понеже ще съм там по това време.Нядявам се,че ще има доста наши фенове в Молдова.Поне е по-близко.Стига е тея Калмар,добре че има Еврофутбил,че да им научим името.
Ние сме Левски и не трябва да се страхуваме от никой.

Върни се в “Левски”