phoenix написа:mistreated, зарежи ги тези фенски спорове, човече

Феновете затова сме фенове. За да имаме очаквания към отбора, който обичаме. Защото тръгнем ли със свалени гащи, то сме за никъде.
[offtopic]Връткай си сат. чинията, кефи се на страхотния приемник, който имаш и не се впрягай... Все пак това е само спорт. Тук съм с различен ник от ника, който имам в сат.форумите, но предполагам ще се сетиш кой съм. Филибето, VU+

[/offtopic]
Ооо Цецо, и тук ли се намерихме

Не бе, нямам нищо против да имате очаквания. Лошо няма, ама да не се прекалява с оптимизма. Тръгнали тука твои съмишленици да ми сравняват Дъндолк с Дачия, пък що Калмар не ги били с 6:0, пък не знам си още какви хлапашки изказвания. Ами те и Литекс вкараха само 1 гол на Рудар, ама разликата в класите е огромна, нали? Те Калмар и първия кръг са били в домакинския мач 1:0, ама после бият 3:0 като гости. Изобщо мач с мач не си прилича, да не говорим отбор с отбор. Нито вие, нито аз сме гледали как са играли Калмар с Дачия в четвъртък, затова не говорете предварително.
Изрази от сорта "а бе какво ще се плашим от такива отбори" сме ги чували много пъти, казах ви. А накрая "каква я мислехме, каква стана".
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...