Ами палиш колата и на стадиона.Ние как ще ходим от 250 км.Вчера вяхме на Литекс а утре на любимия ЛЕВСКИ.Стига с тия телевизори.
На 17 години паля колата и после гледаш по тв-тата 17-годишен предизвика масова катастрофа :D:D:D
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
gonzo_levski написа:gonzo_levski написа:На ТВ+ да им изсъхнат сателитите дано !. В Русе съм и не съм на Булсатком къде да гледам мача не ми е ясно........![]()
Ами палиш колата и на стадиона.Ние как ще ходим от 250 км.Вчера вяхме на Литекс а утре на любимия ЛЕВСКИ.Стига с тия телевизори.
На 17 години паля колата и после гледаш по тв-тата 17-годишен предизвика масова катастрофа :D:D:D
plamenst7 написа:Аз ще бъда на стадиона,но според мен трябва да забранят на телевизии които не са общодостъпни(да могат да се излъчват от всички желаещи оператори) да придобиват права за излъчване на подобни събития.Аз лично заради тези селски номера никога няма да стана абонат на тези смешници, ако ще и всички мачове да се излъчват по тяхната телевизия.
Що се отнася до качеството, аз в момента гледам цифрова телевизия с не по-лошо качество от тяхната, че може би и по-добро.
drakata написа:Ей ГОНГ до кога ще ви чакаме да направите ТВ канал, и да си давате всички мачове.
Просто съм 100% сигурен че ще размажете всички спортнички програмки.
Просто не е сериозно Ливърпул-цска да не се дава никъде и много други де.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 84 госта