Лоша новина за привържениците на "сините" TV+ спечели наддав

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

gonzo_levski
Контакти:

Re: Лоша новина за привържениците на "сините" TV+ спечели наддав

Мнениеот gonzo_levski » 14 юли 2010 15:27

gonzo_levski написа:На ТВ+ да им изсъхнат сателитите дано !. В Русе съм и не съм на Булсатком къде да гледам мача не ми е ясно........ :oops: :oops:

Ами палиш колата и на стадиона.Ние как ще ходим от 250 км.Вчера вяхме на Литекс а утре на любимия ЛЕВСКИ.Стига с тия телевизори.

На 17 години паля колата и после гледаш по тв-тата 17-годишен предизвика масова катастрофа :D:D:D

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 14 юли 2010 15:29

Аз ще бъда на стадиона,но според мен трябва да забранят на телевизии които не са общодостъпни(да могат да се излъчват от всички желаещи оператори) да придобиват права за излъчване на подобни събития.Аз лично заради тези селски номера никога няма да стана абонат на тези смешници, ако ще и всички мачове да се излъчват по тяхната телевизия.
Що се отнася до качеството, аз в момента гледам цифрова телевизия с не по-лошо качество от тяхната, че може би и по-добро.

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 14 юли 2010 15:31

gonzo_levski написа:gonzo_levski написа:На ТВ+ да им изсъхнат сателитите дано !. В Русе съм и не съм на Булсатком къде да гледам мача не ми е ясно........ :oops: :oops:

Ами палиш колата и на стадиона.Ние как ще ходим от 250 км.Вчера вяхме на Литекс а утре на любимия ЛЕВСКИ.Стига с тия телевизори.

На 17 години паля колата и после гледаш по тв-тата 17-годишен предизвика масова катастрофа :D:D:D

Моя е на 13 и е плътно до нас.От сега си е облякал екипа.Хващаш някой по-големи и тръгваш.Или знаеш ли какво правех на твоите години с влакчето бате,с влакчето мокар до кости и веше пак весело

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 14 юли 2010 15:32

plamenst7 написа:Аз ще бъда на стадиона,но според мен трябва да забранят на телевизии които не са общодостъпни(да могат да се излъчват от всички желаещи оператори) да придобиват права за излъчване на подобни събития.Аз лично заради тези селски номера никога няма да стана абонат на тези смешници, ако ще и всички мачове да се излъчват по тяхната телевизия.
Що се отнася до качеството, аз в момента гледам цифрова телевизия с не по-лошо качество от тяхната, че може би и по-добро.

Напълно съм съгласен - тези от Булсатком са селски тарикати. Аз също гледам много добра цифрова телевизия, и то повече от 4 години на бившата Кейбълтел сега blizoo

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 14 юли 2010 15:33

Ей ГОНГ до кога ще ви чакаме да направите ТВ канал, и да си давате всички мачове.
Просто съм 100% сигурен че ще размажете всички спортнички програмки.
Просто не е сериозно Ливърпул-цска да не се дава никъде и много други де.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

alk0x0l1ka
Контакти:

Мнениеот alk0x0l1ka » 14 юли 2010 15:34

тв+ се оказаха по заможни от про бг и нтв ли .. да бе това са несериозни приказки , просто про и нтв не са искали да изль4ват на всяка цена

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 14 юли 2010 15:35

drakata написа:Ей ГОНГ до кога ще ви чакаме да направите ТВ канал, и да си давате всички мачове.
Просто съм 100% сигурен че ще размажете всички спортнички програмки.
Просто не е сериозно Ливърпул-цска да не се дава никъде и много други де.

+1 стане ли т'ва .. ГОНГ ТВ :lol: ще има сигурно най-голямата аудитория ... защото ще е първа в България такъв тип телевизия :)

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 14 юли 2010 15:40

Булсат отдавна видимо се обръщат към футболните фенове и не мога да разбера който е такъв,какъв му е проблема да си закачи една антена ( като не иска на прозореца на покрива да не се вижда).Там дават испанско,италианско и немско първнество.Аз се закичих преди 2 години с антена и въобще не съжелявам тъй като гледам много футбол.
Отделна е зарибявката за сателитна техника и ХД ама това си е друга тема..... та оня дето го е страх че много грозно излглеждало ако му пусна един мач на 50 инча плазма и сигнала да е HD,доста бързо ще забрави естетиката на сградите. :)
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 14 юли 2010 15:41

Каня всички привърженици вкъщи утре за да гледаме мача ( съвсем сериозно ) :) Който е от Русе да заповяда, няма проблеми! Пък и има много заведения , които са на Булсатком в цялата страна! :?
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 юли 2010 15:42

Да, точно Булсатком са виновни, че са най-добрия оператор в момента. Кво национално покритие, имат пълно национално покритие, та и повече, хващат се до Италия чак?
И с какво Булсатком е по-малко общодостъпен от която и да е кабеларка? Ако искате да предават само ефирни национални телевизии- собственика на правата да си го е вписал в конкурса, няма как Булсатком да са виновни..

Върни се в “Левски”