Левскарчета обичайте си отбора и резултатите ще дойдат !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Re: Левскарчета обичайте си отбора и резултатите ще дойдат !

Мнениеот zap_lv » 12 юли 2010 16:37

bigbonusprize написа:Отбора ще го подкрепим, но Баткоф никога!

ОК,гоним Батков ,кой идва на негово място,какво става с отбора после.Син Лупи ли ни трябва.Замислете се малко бре.Кой друг собственик ще даде пари за юношите да се развиват Митал или брат му!? Смешни сте .Батков не е най-добрия собственик ,но без него за къде сме .Предполагаемия сценарии при продължаване на критиките към собственика е сходен със сценария с Ботев Пд (който го закриха и сега ще обиграват негов клонинг) или пък със сценария на Берое (който пак го закриха и направиха негов клонинг).Това ли искате с Левски да играят за здраве в Б група и да се направи пак негов клонинг.Колко пари е инвестирал човека в клуба и в юношите от осамна до разпни го .Толкова ли бързо забравихте какво направи ? Единствената му грешка беше ,че изгони Мъри и Наско в момент ,когато градяха силен отбор и нае един прост човек за треньор,който привлече Тиберканин,Бистрон и Христов.Отбора си е отбор ,а феновете са си фенове,като такива сме длъжни да подкрепяме отбора и ръководството ,а не насила да тикаме отбора в мизерията.Аз ако бях от София нямаше да пропусна нито един мач ,колкото и зле да играем.Истинския фен се познава в тежките моменти.Лесно беше да се гордееш ,че си фен на Левски при достигането до 1/4 финал в Купата на УЕФА.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 12 юли 2010 19:44

zap_lv написа:
bigbonusprize написа:Отбора ще го подкрепим, но Баткоф никога!

ОК,гоним Батков ,кой идва на негово място,какво става с отбора после.Син Лупи ли ни трябва.Замислете се малко бре.Кой друг собственик ще даде пари за юношите да се развиват Митал или брат му!? Смешни сте .Батков не е най-добрия собственик ,но без него за къде сме .Предполагаемия сценарии при продължаване на критиките към собственика е сходен със сценария с Ботев Пд (който го закриха и сега ще обиграват негов клонинг) или пък със сценария на Берое (който пак го закриха и направиха негов клонинг).Това ли искате с Левски да играят за здраве в Б група и да се направи пак негов клонинг.Колко пари е инвестирал човека в клуба и в юношите от осамна до разпни го .Толкова ли бързо забравихте какво направи ? Единствената му грешка беше ,че изгони Мъри и Наско в момент ,когато градяха силен отбор и нае един прост човек за треньор,който привлече Тиберканин,Бистрон и Христов.Отбора си е отбор ,а феновете са си фенове,като такива сме длъжни да подкрепяме отбора и ръководството ,а не насила да тикаме отбора в мизерията.Аз ако бях от София нямаше да пропусна нито един мач ,колкото и зле да играем.Истинския фен се познава в тежките моменти.Лесно беше да се гордееш ,че си фен на Левски при достигането до 1/4 финал в Купата на УЕФА.

Абсолютно съгласен с това мнение!Само бих допълнил-грешката не беше толкова в махането на СС,а в ЛИПСА НА ТЕХНИ ЗАМЕСТНИЦИ!Да ги подмениш с Вуцов беше самоубийство!И сега-Гонзо и Ясен трябва да бъдат оценявани догодина по това време,както беше с Мъри!Дотогава никакво пипане и зяене!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 12 юли 2010 23:23

Не сме спирали да обичаме Левски, но е време и футболистите да го направят!
В четвъртък петьорка искам.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 юли 2010 00:21

левскар07 написа:Не сме спирали да обичаме Левски, но е време и футболистите да го направят!
В четвъртък петьорка искам.

чак петорка не очаквай, не сме барселона...ама едно 3-0 е напълно реално и перфектно към този момент :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 13 юли 2010 01:15

Момчета аз мисля че Дъндалок не е мерило за Левски ! Днес ако сте слушали Дарик, техен журналист каза,че имат само 11 професионални футболисти от които 2-ма са средна класа. Също така каза,че имали много мачове последния месец и едвам издържал отбора (аз му вярвам защото Бохемианс ги би с 3-0,а Шамрок им лепна 4-0 като техния журналист каза,че мача е можело да завърши и 8:0)
Ето тук си личи,че хората си знаят възможностите ! Ние обаче не ! Искаме всяка година пробиви и т.н.
Затова нека реално си кажем,че сме огромен фаворит(90-10) в този мач и че до групите шансовете ни ще намаляват до (50-50) а там трябва и малко шанс !
Нека не им се сърдим когато 2-3 мача нямаме късмет, А ДА ИМ СЕ СЪРДИМ КОГАТО НЯМА ВИЗИЯ ОТБОРА !
Отбора се нуждае от СТИЛ,ТАКТИКА И ПОБЕДИ ! Но това е задача на Гонзо и Ясен, а не наша !
Ние сме като "гладиаторската публика" която пожелава главата на издънилия се "гладиатор" и обратно ако се е борил мъжки за отбора го спасяваме !

НО ПАК ВИ ПОВТАРЯМ ОТБОРА ИМА НУЖДА ОТ ТИШИНА И СПОКОЙСТИЕ ДО 15-07-2010 20:45 !
Тогава всиччки ще изревем мощно : САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 13 юли 2010 11:06

zap_lv, Синьо Сърце

Момчета обяснявате ми глупости. Мъри и Наско направиха от школата нещо уникално! Бяхме шампиони във всички възрастови групи (почти всички). Но после този вашият любимец се намеси и в момента имаме една от най-корумпираните школи на чело с оня еврейн... Говорите ми глупости. Откакто се помня Баткоф иска от нищо да направи нещо. Точно така беше и с Мъри и Наско. Не искаше да дава пари за треньор и хоп - Мъри. Добре, че се оказа попълнение... След това той няма 1 правилно ръководно решение. Каквото и да ми обяснявате за мен този човек съсипва Левски с глупостта си. Ако имаше малко акъл сега да сме хегемон в България (след влизането в ШЛ), но уви... Всичко от начало. Може би единственият мъ ход, който аз уважавам, е назначаването на Гонзо за директор. Дано излезе нещо добро от това... Иначе не си мислете, че ако го няма Баткоф няма да има Левски. Левски е апетитна хапка за много бизнесмени, но 15мл евра са безумна цена...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 13 юли 2010 16:07

Направо се избиват бизнесмените в България да пръскат пари за нещо ,от което могат само да загубят,а чужденците не знаят какво е Левски ,те виждат само едно АД нищо друго.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 юли 2010 16:55

zap_lv написа:Направо се избиват бизнесмените в България да пръскат пари за нещо ,от което могат само да загубят,а чужденците не знаят какво е Левски ,те виждат само едно АД нищо друго.

те някои от българите не го знаят, ти искаш чужденците... :|
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

ЛевскарчетаRe: обичайте си отбора и резултатите ще дойдат !

Мнениеот slavi_1914 » 13 юли 2010 17:00

Нека само ви напомня заглавието на темата: Левскарчета обичайте си отбора и резултатите ще дойдат !
Също така ви помолих само за положителни коментари!
Има други теми в които можете да плюете колкото си искате!
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Върни се в “Левски”