tprodanov написа:Вентура, като намериш минутка в натоварения си график, ще споделиш ли написаното от мен дали се води за репресия или е просто закачка?
Колега Проданов,
Първо графика не ми е чак толко натоварен, и да бих отделил минутка да коментирам написаното от теб във форума (някой слънчев ден на по чаша студена бира и порция топли кюфтенца може и повече време да отделя)
Мраза да спора без да съм добре запознат с фактите, някой преди тебе беше писъл за разстреляни футболисти на Левски по време на установяването на ком. партията, ми братле за пръв път го чувам и ако е истина, първо сори за тех, второ едвали факта, че са играчи на Левски е водещ мотив при вземането на подобно решение. И преди да почнете да ме сочите с пръст и плюете,
може да са били доносници, крадци, убийци или всякакви други, не казвам, че са били такива просто коментирам и предполагам, ако въобще е истина.
За стадион Юнак, че са ве преместили е нормално, просто му е дошло времето. Както вече е дошло и това на Б. Армия, и ако някой иска да строй нов, то мястото му НЕ Е в Борисовата. Града се разраства, центъра се запушва, ако искаме да вървим напред то най-подходящия парцел би бил някъде в покрайнините. Така е по цял свят така трябва да е и тука.
За твърдението, че Хард Комунягите са искали да затрият Левски, ако са искали вече писах, до 50-та година нямаше да го има. А, че трзвомислещи са ги спряли да не предизвикат преврат, едвали страха от евентуален преврат е стоял на дневен ред, България се е възстановявала от ВСВ, София е била в руини, хората са били подвластни на страха от скоро приключилата война, така, че се съмнявам да подхванат нова за да защитът честа на любимият си отбор.
А дали е имало план за закриването на ф.к. Левски през ония години и той се е спазвал чинно или е било просто закачка? Ако ти наследиш следвоенна държава, чисто хипотететично какво би направил първо?
Ако свалиш очилата и помислиш, сам ще си отговориш
Може би това за очилата се отнася и за мен, не знам. Нека другите преценат сами.
За друго не се сещам, ако има питай...
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.