За истината, омразата и обективността

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: За истината, омразата и обективността

Мнениеот Синьо сърце » 10 юли 2010 23:43

TPAtkov написа:
Синьо сърце написа:Мнението е нелошо,но никой не схвана есенцията"каквото и да направи Левски,се посреща с ирония и насмешка"!Там е проблемът,но трябва да признаем,че вина за това има и ръководството ни с действията си напоследък.Да,с антикампании се печели,че той Сашко си изгради 10 години предаванията на тази основа!Литекс да не се сърдят,но както бе казано,няма интерес към тях,това са реалностите!ЦСКА-тук случаят е интересен за мен-защо за Левски изминалият сезон е "тотален провал",а за тях не?Титла и купа-няма,те втори,ние трети,на 1 точка разлика.В Европа-не ние сме 48-ми,но това минава някак си метър.Тука един септемвриец спомена нещо за заговори-това без коментар!А истината и обективността са относителни неща-всеки има своята истина,всеки журналист и медия могат да определят какво и как да представят-все още сме свободна държава!Обаче когато мустакати псевдожурналисти издават книги и бълват откровена помия,всеки има право да се усъмни във въпросната медия и писач.Левски направи много грешки и с право е на топа на устата,единствено те могат да променят нещата,ние ще помогнем,с каквото можем.Омразата ми е безразлична-аз не мразя ЦСКА,нито друг клуб-ако някой мрази нас,проблемът си е негов.А и да им вкарваш по седем гола и да очакваш обич-малко е несериозно! :) Тъй де!

Не бе, ти въобще не си комплексиран, ама хич и не мразиш ЦСКА, дори ги обичаш.. :mrgreen:

Пич,защо трябва да мразя ЦСКА?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

viroglav
Контакти:

Re: За истината, омразата и обективността

Мнениеот viroglav » 10 юли 2010 23:45

Тук е редно да бъдат посочени примери за некомфортното медийно отразяване на ПФК Левски от автора на темата ... Аз за такива не се сещам ... Примери за анти ЦСКА статии бол , а и ние червените фенове вече свикнахме да ни плюят знайни и незнайни боклуци за щяло и нещяло. Ама за анти ПФК Левски ... де ги ... Освен в ДБалон , но там Сираков определя политиката на сайта , един вид вътрешни междуподуенски войни ... Гонг и Ринг са си сини по подразбиране. Първият въпрос , който задават на журналята , които искат да започват работа там е - "Фен на ПФК Левски ли си ? " и при отрицателен отговор следва и отсрещен такъв за работа. Опровергай ме авторе ... ако можеш де ... ;)

Върни се в “Левски”