TPAtkov написа:Синьо сърце написа:Мнението е нелошо,но никой не схвана есенцията"каквото и да направи Левски,се посреща с ирония и насмешка"!Там е проблемът,но трябва да признаем,че вина за това има и ръководството ни с действията си напоследък.Да,с антикампании се печели,че той Сашко си изгради 10 години предаванията на тази основа!Литекс да не се сърдят,но както бе казано,няма интерес към тях,това са реалностите!ЦСКА-тук случаят е интересен за мен-защо за Левски изминалият сезон е "тотален провал",а за тях не?Титла и купа-няма,те втори,ние трети,на 1 точка разлика.В Европа-не ние сме 48-ми,но това минава някак си метър.Тука един септемвриец спомена нещо за заговори-това без коментар!А истината и обективността са относителни неща-всеки има своята истина,всеки журналист и медия могат да определят какво и как да представят-все още сме свободна държава!Обаче когато мустакати псевдожурналисти издават книги и бълват откровена помия,всеки има право да се усъмни във въпросната медия и писач.Левски направи много грешки и с право е на топа на устата,единствено те могат да променят нещата,ние ще помогнем,с каквото можем.Омразата ми е безразлична-аз не мразя ЦСКА,нито друг клуб-ако някой мрази нас,проблемът си е негов.А и да им вкарваш по седем гола и да очакваш обич-малко е несериозно!Тъй де!
Не бе, ти въобще не си комплексиран, ама хич и не мразиш ЦСКА, дори ги обичаш..
Пич,защо трябва да мразя ЦСКА?