dafquezz написа:Питам от искрен интерес, защото никога не съм разбирал напълно любовта ви към Митко, може би защото си е ваш юноша, не знам... просто за мен Петков е много по-добър. За далечните удари не съм съгласен, ще ти припомня три гола, за които се сещам на първо време - срещу Хърватска и Холандия, и двата от фаул, и срещу ЦСКА един гол на Сакалиев, и трите са идентични и според мен са негова вина. Държа да отбележа, че не припомням тези неща, за да се заяждам, просто изразявам мнение. И все пак впечатленията ми не са пълни, следил съл ви почти всички мачове в Европа, (българи сме все пак) както и мачовете с ЦСКА, и националния резбира се, а за останалите ви мачове нямам впечатления.
Има нещо друго, което никога няма да разбера - защо толкова упорито беше налаган в националния за сметка на Здравков, който едва ли някой ще възрази, е най-добрия ни вратар след ерата "Боби Михайлов"?

За Здравков, хм, ми ... не знам както казах между много добър вратар и много добър вратар разлика няма за мен, но конкретно за Здравков и националния не мога да отговоря. Може би по същата причина поради която на Петков ще му изстине мястото за сметка на Ники Михайлов... Според мен Ники във важните мачове гълта бастуна и или му е рано или не е за титуляр. Но това си е лично мнение.
Мачът с Белгия не е коректив, тъй като това бе проверка, а не важна клатификационна

Ми нищо чудно Здравко да е нямал гръб в националния, а и не им мълчеше ако си спомням добре. Но Митко за мен е не по-слаб вратар. Тогава - младия Митко беше по-назад от отпитния Здравков, но Иванков бързо навакса, но за съжаление малко успя да се възползва националния от него, тъй като Мъри държи да се мазни на Big Boss.
А и Здравков се е дънил...