Фен тема за Димитър Иванков

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Син,син,син или просто Иванков!

Мнениеот metodito » 10 юли 2010 12:48

dafquezz написа:Питам от искрен интерес, защото никога не съм разбирал напълно любовта ви към Митко, може би защото си е ваш юноша, не знам... просто за мен Петков е много по-добър. За далечните удари не съм съгласен, ще ти припомня три гола, за които се сещам на първо време - срещу Хърватска и Холандия, и двата от фаул, и срещу ЦСКА един гол на Сакалиев, и трите са идентични и според мен са негова вина. Държа да отбележа, че не припомням тези неща, за да се заяждам, просто изразявам мнение. И все пак впечатленията ми не са пълни, следил съл ви почти всички мачове в Европа, (българи сме все пак) както и мачовете с ЦСКА, и националния резбира се, а за останалите ви мачове нямам впечатления.
Има нещо друго, което никога няма да разбера - защо толкова упорито беше налаган в националния за сметка на Здравков, който едва ли някой ще възрази, е най-добрия ни вратар след ерата "Боби Михайлов"?

:roll: Е, сори, питах си само. Ми между много добър вратар и много добър вратар няма разлика. За разлика от полевите играчи, които можеш да редуваш или сменяш по врреме на мача или в отделни мачове, то вратарите трябва да са твърди титуляри. Не е добре един мач да варди единия вратар, другия път друг. Независимо, че са еднакво добри, на единия му изстива мястото и или си търси друг отбор или сяда на пейката и чака шанс...
За Здравков, хм, ми ... не знам както казах между много добър вратар и много добър вратар разлика няма за мен, но конкретно за Здравков и националния не мога да отговоря. Може би по същата причина поради която на Петков ще му изстине мястото за сметка на Ники Михайлов... Според мен Ники във важните мачове гълта бастуна и или му е рано или не е за титуляр. Но това си е лично мнение.
Мачът с Белгия не е коректив, тъй като това бе проверка, а не важна клатификационна :mrgreen: среща.
Ми нищо чудно Здравко да е нямал гръб в националния, а и не им мълчеше ако си спомням добре. Но Митко за мен е не по-слаб вратар. Тогава - младия Митко беше по-назад от отпитния Здравков, но Иванков бързо навакса, но за съжаление малко успя да се възползва националния от него, тъй като Мъри държи да се мазни на Big Boss.
А и Здравков се е дънил...

Goshko
Контакти:

Мнениеот Goshko » 10 юли 2010 21:07

за това дали Иванков или Здравков трябва да прази - за справка България - Испания 1:6 (98-ма) тогава пазеше Здравков Чехия - България 6:0 ( 2001-ва) пак вратар беше Здравков Швеция - България 5:0 (2004-та) с номер 1 на вратата Здравко Здравков и това са само тия които аз се сещам.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 10 юли 2010 22:39

abiati написа:''Иванков от днес е на подготовка с Бурса в Австрия, но първото нещо, което предпочете да направи във Виена, бе да отиде да гледа тима на сърцето си - Левски.''
...без коментар,просто нямам търпение някога пак да видя Митко в Левски с лентата...

Той каза пред медиите в Турция , че тима на сърцето му е Бурсаспор ... На кой да вярваме сега ? На тебе или на медиите в страната , където играе ... Чакал всеки момент да вземе и турско поданство по подобие на Александър Александров - Кривия ... 8-)

Потребителски аватар
botkata
Контакти:

Мнениеот botkata » 11 юли 2010 13:58

Дано се върне в левски и да завърши кариерата си +бенефист4е ! задължително за един от най големите български футболисти
Кръв , сперма и расизъм , за здрав и бодър организъм ! ♥

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 12 юли 2010 16:21

botkata написа:Дано се върне в левски и да завърши кариерата си +бенефист4е ! задължително за един от най големите български футболисти

аз много го уважавам иванков, бих казал че това е най-добрият вратар в цялата история на Левски!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
devildriver
Контакти:

Иванков реже Левски - Стражът става свободен агент

Мнениеот devildriver » 28 мар 2011 09:10

Димитър Иванков почти сигурно няма да се завърне в Левски, съобщава днешната преса. Стражът напуска Бурса със свободен трансфер през идното лято, но напоследък даде недвусмислени индикации, че няма да облече повторно синята фланелка.

Иванков беше в София в паузата за мачовете на националните отбори. Той уважи партито по случай 100-ния мач на Стилян Петров с националната фланелка и се видя с някои от бившите си съотборници от Левски, както и със спортния директор на Георги Иванов. Гонзо е говорил дълго с Иванков и му е намекнал за връщане на "Герена", но вратарят е бил непреклонен. Той е признал, че иска да продължи кариерата си в чужбина. Оферти към него има от Мейджър Сокър Лийг (САЩ), както и от две-три други първенства. Иванков все пак признава, че Левски е отборът на сърцето му и един ден може отново да бъде негов играч.-Жалко,силно се надявах това лято Митко да се завърне в отбора.
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Re: Иванков реже Левски - Стражът става свободен агент

Мнениеот Синя Гордост » 28 мар 2011 09:26

Като играч се съмнявам някога пак да бъде в отбора,но виж може да замести Гонзо в управата.Левскар и в червата !Много голям !
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 28 мар 2011 09:27

Иванков е страхотен, но аз предпочитам да се дава шанс на другите в отбора като играчи...все си мисля, че някой ден той ще е ръководен кадър в Левски и там му е мястото! От моят съзнателен живот неговата любов към отбора и тази на Топчо са останали най- силно в съзнанието ми!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 28 мар 2011 09:46

докато не престанете да четете ***, няма да има оправия!Това е българина..все чете най-простите медии и гледа само жълтото!*** не са взели едно интрвю през живота си!Събужда се някой и казва...оо днеска ще напиша ,че Иванов не иска в Левски....оп и айде!Те *** не трявбаше да стават спортен сайт, ами сайт за приказки, така че си измислят всичко можеха да имат по-голям успех!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 28 мар 2011 09:54

POPCORN написа:докато не престанете да четете ***, няма да има оправия!Това е българина..все чете най-простите медии и гледа само жълтото!*** не са взели едно интрвю през живота си!Събужда се някой и казва...оо днеска ще напиша ,че Иванов не иска в Левски....оп и айде!Те *** не трявбаше да стават спортен сайт, ами сайт за приказки, така че си измислят всичко можеха да имат по-голям успех!

напълно си прав, освен това казват 100 неща и чисто статистически 2-3 се случват че и казват че са познали първи :lol:

Върни се в “Левски”