ПРИЯТЕЛСКИ СРЕЩИ 2010/2011
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Аустрия Виена - Левски?
Ако качеството от Спортал е такова като на мача на ЦСКА, то най-добре си го следете в сайта 

Не знам какви хора трябва да сте за да вярвате, че за 1 месец от Левски завърил на 3-то място с клизма ще станем Левски готов за Лига Европа. Едва ли играта ни срещу Австрия ще е нещо по-различно от обичайното нищо ама дано се лъжа де 

kambata написа:Не знам какви хора трябва да сте за да вярвате, че за 1 месец от Левски завърил на 3-то място с клизма ще станем Левски готов за Лига Европа. Едва ли играта ни срещу Австрия ще е нещо по-различно от обичайното нищо ама дано се лъжа де
Френд, сега не коментираме каква ще е играта, А има ли шанс да гледаме мача.
Заеби къде ли не се рових, и нищо.Ни вест, ни кост , че някъде могат да дават мача 

-
- Контакти:
Re: 08.07.!21:00ч. ЛЕВСКИ - АУСТРИЯ ВИЕНА (Контролите)
кофти, явно пак само по радиото.
ps. дъндолк поведоха в 5мин.
ps. дъндолк поведоха в 5мин.

Бахти имам чувство , че живея в 1975г - да няма къде да гледаш мача ....
kokic1986 написа:Бахти имам чувство , че живея в 1975г - да няма къде да гледаш мача ....
Лошо то е, че май си прав

Абе толкова ли не се намери някоя кабеларка да дава мача ... едва ли е толков трудно или скъпо ...
- BlueAgression
- Контакти:
kokic1986 написа:Бахти имам чувство , че живея в 1975г - да няма къде да гледаш мача ....
Защо бе кеф ти радио кеф ти гонг

BlueAgression написа:kokic1986 написа:Бахти имам чувство , че живея в 1975г - да няма къде да гледаш мача ....
Защо бе кеф ти радио кеф ти гонг![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е именно 1975г. - радиото ти е единствената надеждица...