Г.Христов има качества да играе на позицията на Бардон

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

graveworm
Контакти:

Re: Г.Христов има качества да играе на позицията на Бардон

Мнениеот graveworm » 29 юни 2010 01:21

Имам въпрос. Как нападател който нямал качества за професионален футболист стана голмайстор на първенството с Ботев?

g55amg
Контакти:

Мнениеот g55amg » 29 юни 2010 01:22

Напълно съм съгласен с автора на темата. Как до сега никой треньор на ЛЕВСКИ не се сети да го пробва по-назад при положение,че се вижда,че има добра техника и при положение,че също се вижда,че е пълна дупка в завършващата фаза и не е за нападател. Определено ше върши много повече работа зад нападателите и при положение,че го имаме така и така ше е много глупаво да го пращаме на село в Ловеч или къдетои да е другаде.

nosmoking
Контакти:

Мнениеот nosmoking » 29 юни 2010 08:45

Не му трябва на Гошо да ходи като халф това момче е нападател и аз с очите си видях 4 негови гола срещу беласица гол срещу ЦС*КА просто сезон 2009 не му вървеше нз иаз защо,но знам,че ако сега го сложим нападател той за 15 мача минимум 10 гола ще вкара

Потребителски аватар
vladipo
Контакти:

Мнениеот vladipo » 29 юни 2010 09:54

Когато Гошо Христов дойде в Левски аз не го познавах като качества и като начин на игра. Всички говореха за Гонзо, а Христов се споменаваше с твоа как е дошъл в Левски. Е Левски отидоха на един лагер(май пак в Правец беше), там играха една контрола биха 5:0. След като се върнаха в София имаше контрола с Калиакра на помощните терени и имаше публика около 4000 души. Първото полувреме игра познатият ни отбор от времето на Мъри и ни водеха 1:0. Второто полувреме Вуцов пусна Христов, Гонзо, Тиберканин, Балтанов и още няколко. Христов играеше до Гонзо, а когато овладееше топката той се разделяше нея само с пас към някой или фал имаше после още контроли на Герена и картинката беше същата, докато не дойде мача с Бате. Дори още 1 година да го чакат Гошо то той ще бележе пак. Този играч има място в отбора, ако го продадем ще съжаляваме

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 29 юни 2010 10:45

зад нападателя ще се чувства добре и ще заиграе освободено

Потребителски аватар
VasilBlagoev
Контакти:

Мнениеот VasilBlagoev » 29 юни 2010 17:22

Не съм оптимистично настроен за това момче. Проблемът за Левски е, че Висла не го поиска, даже му прекрати пресоят. Няма никой, който да е заинтересован от него, затова остава в левски.
ЛЕВСКИ винаги е имал силен централен нападател. От няколко години се лутаме на тая позиция, с христов не стана, с антонов също. Няма смисъл да се опитваме да го преквалифицирваме. Просто за левски трябват играчи със силна психика, а не такива дето да ги чакаме цял сезон да се разиграят(сещам се и за един Жеан Карлос).

Това е. Няма начин да успее христов, особено сега като тук е Дембеле, ще го махната при първа възможност.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 29 юни 2010 17:50

левскар07 написа:
Captain Stottlemeyer написа:
НКВД- написа:Само аз ли мисля, че Г.Христов има качества да играе на позицията на Бардон ??? Според мен има техника и поглед върху играта и ще е по-добър в тази зона, както и ще вкарва повече голове, защото няма да чуства тежестта на нападател !!!

Напълно съм съгласен с теб. Освен това, той ще играе зад нападател тип таран - дали ще бъде Дембеле или Антонов - без значение, но този нападател ще "тегли" защитата на съперника и ще освобождава място за Христов. Убеден съм, че през този сезон Жоро ще "възкръсне". :)

Приятелю, как /при/видя у Антонов "нападател тип таран". Много е несериозно. Има известни качества Г.Христов и дано тази есен ги прояви, ако ще и на позицията на Бардон.

Според теб, при тези габарити (186 см и 84 кг) какъв тип нападател е Миро Антонов и като какъв трябва да играе? ;) А за Жоро Христов сме на едно мнение. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 29 юни 2010 18:15

НКВД- написа:Само аз ли мисля, че Г.Христов има качества да играе на позицията на Бардон ??? Според мен има техника и поглед върху играта и ще е по-добър в тази зона, както и ще вкарва повече голове, защото няма да чуства тежестта на нападател !!!

И аз мисля така. На Георги Христов проблема е завършващият удар. От притеснения ли, от неможене ли, не знам от какво, но не може да завърши изгодни положения за гол.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 29 юни 2010 20:13

Георги Христов стана гол майстор на А група и то в Ботев Пд.Ботев е отбор,който играе дефанзивно с 9 в защита и от там вече при контра атака с един дълъг пас топката отива при Христов и пред себе си почти няма защита и му остава най-лесното.Положението в Левски е друго.Левски е отбор,който обича да гради играта,да играе нападателен футбол и затова срещу себе си нападателите имат 9 играещи като защитници.Значително е по-трудно така.По-този начин на Левски се отдават по-малко възможности за гол и като добавим напрежението от това ,че полувин България разчита на него,че трябва едва ли не да е феноменален футболист.Христов е млад и стреса не му се отрязява добре.И като направи 2 пропуска и вече самочуствието му пада.Както знаете футболист без самочувствие ,колкото и качества да има не може да направи нищо.За това в цяла Европа големите отбори имат психолози за всяка една възрастова група.
Христов има качества и престоят му във Висла трябва да е подействало като отдушник и вече трябва да се е справил с проблема си.
Грешката в трансферната политика на Левски е тази,че не се взимат футболисти на проблемните постове ,а на килограм.Това е разрешено,когато се смята да се гради нов отбор.Другата грешка в трансферната политика ,е че Левски като отбор с нападателен стил на игра не купува футболисти от отбори със сходен стил,които за нула време могат да се адаптират ,а взимат такива от отбори със защитен стил на игра и там вече периода на адаптация е по-голям -около 3-4 месеца.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 02 юли 2010 20:20

Защо пък да не го пробват? Какво ще загубят? От него нападател не става, няма здрава психика пред гола. Ако поработят сериозно с него току виж излязло нещо. Само че, ние си пишем и може и да сме прави, но онези в Линдабрун дали изобщо четат форума и нашите скромни мнения значат ли нещо за тях?
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Върни се в “Левски”