Вярно, че много зависи какво ще са направили отборите в ЕКТ, но според мен, това ще е най-посетеното дерби в последните 5-6 години. Но за да стане това, важно условие е и двата отбора да влязат Лига Европа... И към Ясен и към Дочев очакванията все още ще са големи, а истинско дерби не е имало от онзи мач на Армията завършил 1:2 (поне според мен, де. Мнението на един червен фен може и друго да е.) Така че, дано. Писна ми да гледам малодушни дербита.
А публиката е много важен фактор, за да стане мач.
УДАРНО НАЧАЛО...... програмата за есента
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: УДАРНО НАЧАЛО......
Червен_до_гроб написа:Iuliqno Ronaldo написа:Аз пък мисля че ще има 10 000 човека от които 9800 от ЛЕВСКИ не заради друго ами заради "ниските" цени обявени от розовите![]()
Знаеш ли каква е разликата между феновете на ЦСКА и Левски? Че "червените" фенове обичаме отбора си и дори в най-трудните моменти не спираме да го покрепяме и да ходиме по мачове.Докато при Вас помня един мач с "пловдивския" Локомотив когато падахте с 3:1 до почивката и им обърнахте гръб, а мача свърши 3:3 и започнахте "Оо най-добрите сме!" и незнам си какви още глупости.Псувахте ги до преди 2-3 седмици, защото Гонзо и Батков уж бяха прецакали селекцията Ви, но уви, взехте и 4-те играча и отново започнахте да им се кланяте.Това сте вие..
П.С.На дербито преди два сезона когато ни бихте с 2:0 не ние а вие си объркахте хореографията.![]()
Успех и на двата отбора!
[offtopic]Понеже коментара ти е доста остър и нападателен, та нека ти отогворя...
Не ние сме пословични с това, че си режем гредите, че си псуваме и разплакваме най силните играчи, след което им лижем... Не ние сме известни с това, че при негативен резултат си тръгваме около 60-70 мин. и не ние сме тея, дето не можем да напълним 40 000 стадион на мач с Европейския шампион!
А за милицията... не знаех че през 1914 г. е имало милиция, но явно ти си по навътре в тея неща...[/offtopic]
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Програма за есенния полусезон
Ето я и цялата програма:
1 кръг: ЦСКА – Левски
2 кръг: Левски – Локо Сф
3 кръг: Черноморец – Левски
4 кръг: Левски – Калиакра
5 кръг: Видима – Левски
6 кръг: Левски – Миньор
7 кръг: Черно море – Левски
8 кръг: Левски – Берое
9 кръг: Сливен – Левски
10 кръг: Левски – Пирин
11 кръг: Литекс – Левски
12 кръг: Левски – Локо Пд
13 кръг: Славия – Левски
14 кръг: Левски – Академик София
15 кръг: Монтана – Левски
Началото наистина е ударно - 3 доста тежки мача, срещу отбори, които не успяхме да победим през миналия сезон.
1 кръг: ЦСКА – Левски
2 кръг: Левски – Локо Сф
3 кръг: Черноморец – Левски
4 кръг: Левски – Калиакра
5 кръг: Видима – Левски
6 кръг: Левски – Миньор
7 кръг: Черно море – Левски
8 кръг: Левски – Берое
9 кръг: Сливен – Левски
10 кръг: Левски – Пирин
11 кръг: Литекс – Левски
12 кръг: Левски – Локо Пд
13 кръг: Славия – Левски
14 кръг: Левски – Академик София
15 кръг: Монтана – Левски
Началото наистина е ударно - 3 доста тежки мача, срещу отбори, които не успяхме да победим през миналия сезон.
Последна промяна от L_Messi на 22 юни 2010 14:02, променено общо 2 пъти.
-
Re: УДАРНО НАЧАЛО...... програмата за есента
Какъв лош късмет за ЦСКА ..... 

THE G.A.M.E написа:Какъв лош късмет за ЦСКА .....

Програмата,според мен,е екстра.Пролетта,когато се решава титлала,приемаме почти всички силни провинциални отбори,единственото ни по-тежко гостуване е в Пловдив.Така че,всички предпоставки за 27-ма шампионска титла,са налице

от Червен_до_гроб на 22 Юни 2010 12:37
Iuliqno Ronaldo написа:Аз пък мисля че ще има 10 000 човека от които 9800 от ЛЕВСКИ не заради друго ами заради "ниските" цени обявени от розовите![]()
Знаеш ли каква е разликата между феновете на ЦСКА и Левски? Че "червените" фенове обичаме отбора си и дори в най-трудните моменти не спираме да го покрепяме и да ходиме по мачове.Докато при Вас помня един мач с "пловдивския" Локомотив когато падахте с 3:1 до почивката и им обърнахте гръб, а мача свърши 3:3 и започнахте "Оо най-добрите сме!" и незнам си какви още глупости.Псувахте ги до преди 2-3 седмици, защото Гонзо и Батков уж бяха прецакали селекцията Ви, но уви, взехте и 4-те играча и отново започнахте да им се кланяте.Това сте вие..
П.С.На дербито преди два сезона когато ни бихте с 2:0 не ние а вие си объркахте хореографията.
Успех и на двата отбора!
[offtopic]На теб,както и на по-вечето твои подобия им е сбъркан чипа.Жалко за вас и добре за нас.

от Червен_до_гроб на 22 Юни 2010 13:33
Чао и не мисля да пиша повече в тоя форум!
Да не излъжеш?[/offtopic]
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН
-
- Контакти:
Червен_до_гроб написа:Iuliqno Ronaldo написа:Аз пък мисля че ще има 10 000 човека от които 9800 от ЛЕВСКИ не заради друго ами заради "ниските" цени обявени от розовите![]()
П.С.На дербито преди два сезона когато ни бихте с 2:0 не ние а вие си объркахте хореографията.![]()
Успех и на двата отбора!
УАУ

СТРАШНО ВЕРНИ СТЕ

гледам нещо много ви се вдигнало кръвното,я се поуспокойте малко.Да не преди да ни размажете да пиете по едно студено ирландско с много лед 

Програмата е екстра - МАЧКАЙ ЛАВИНА !!!
donpacko написа:Спокойно тоя мач ще бъде отложен,защото супер грандовете ни ще имат през седмицата мач във ЕВРОТУРНИРИТЕ,а после много рано ще се съсредоточат само във първенството.
Това изобщо не е изключено

Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....