Наско, това ако е вярно ти си пълен глупак

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

xWarden
Контакти:

Re: Наско, това ако е вярно ти си пълен глупак

Мнениеот xWarden » 09 юни 2010 15:19

Жалко за Наско Сираков и всички Златното поколение...Очерниха си имената и вече са мразени от всеки с тия простотии :|

левскар07
Контакти:

Re: Наско, това ако е вярно ти си пълен глупак

Мнениеот левскар07 » 09 юни 2010 16:10

Robotop написа:Левскар07 (Батковист) - много ли ти харесва играта на левски? Това ли искаш да гледаш?
Много на отворен се бараш нещо, да не си повярваш!

Такива разбирачи като тебе търси Батков!

Младежо,
имал съм честта и удоволствието да гледам на живо/през 1963 год./ Великият Петко Сираков. Имал съм удоволствието да гледам наживо наско/с малко"н" заради изпълненията му/ Сираков и като футболист, и като Директор, и като бракониер /живея в общината, където го пипнаха с едрия рогат добитък/. Вместо да продължи да вкарва с темпо 3,5 гола на мач /сигурно си спомяш срещу цска, Локо Сф,/и да напише история в Левски, като стане голмайстор за един сезон в Бг за всички времена, той си про/даде/игра шанса когато отиде в Ботев, по неговите думи за повече пари. Това го каза в присъствието и на Петър Михтарски, и на Ст. Стоилов и др. Другите му издънки, да не казвам с по-силни думи, ги знаеш.
Мисля, че съм с характер и когато сгреша, умея да се извинявам. Съжелявам, ако те засегнах, но не понасям, когато някой си налага мнението, а не Факти. Другото е...друго
Да се надяваме, че в 17.00 часа ще има поводи за приятни коментари за Левски.
Приятен следобед.
П.П. Не мога да се гордея, че собственик на моят Левски е т.б.и председател на УС е г.м.
Но дълго време преди тях съм левскар и сигурно след тях ще си остана такъв.
Помни Гунди /Бог да го прости/.
Подкрепяй отбора, предстоят и по-приятни моменти, пожелавам ти ги.

Върни се в “Левски”