Батков, Гонзо, оставки кога?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Re: Батков, Гонзо, оставки кога?

Мнениеот bono » 07 юни 2010 20:33

phd,
Абе човеко, ти осъзнаваш ли какво казваш :?: Десет хиляди евро заплата не може да има в Левски:?: :roll: Ако това е вярно, значи сме пропаднали тотално!
А по-горе съм описал приходите на Левски само за тази година, питам ЗАЩО ГИ НЯМА И ЛЕВСКИ не може да си ги позволи да ги изхарчи :?: :shock:

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 07 юни 2010 20:41

IVAN.CYPRUS.BLUE написа:9ти юни е след два дена,да видим какво ще ни представят управниците в ЛЕВСКИ.Ако всичко си е по старому ,на 10ти те вече трябва да са в историята.Трябва да са изчезнали всички Батковци,Гонзовци,Баждековци и Ясенчо.Повече това не бива да продължава,ЛЕВСКИ трябва да варви на горе.Стига сме потъвали в блатото.

......... на 11.06. кой според теб ще управлява Левски .... ти със заплатата на баща ти от трамвайното депо ?!?!?! :)
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

На линия
Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 07 юни 2010 21:09

НКВД- написа:
......... на 11.06. кой според теб ще управлява Левски .... ти със заплатата на баща ти от трамвайното депо ?!?!?! :)

Оставете ги да си приказват. Цял ден да им обяснявате, няма да ви разберат. Като грамофонна плоча са. От както Мъри и Сираков ги няма в отбора са почнали и нямат спиране. Тях не ги боли за Левски. Всеки ден пускат по няколко теми в този сайт и си пишат едно и също. Тези същите четат основно *** и каквото прочетат там го пишат тук.

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 07 юни 2010 21:18

phd написа:Първо, кой казва, че не се работи по трансфери, как разбра? Аз казвам, че се работи, но финансовите условия в Румъния, а може би дори и в Локо ПД са по-собри. Доста по-различно е от адски аргументираното "не се работи". Одвен това Тъча го разубедиха по друг начин, а не знаем и на Сираков каква е ролята в провалените трансфери плюс измислените такива. А ти какво - не се било работело.... Мхм. Ами докажи го. Това, че не са се получили трансферите не значи че не се е работило.
И Батков и Гонзо показват някаква отговорност пред клуба като остават и се опитват нещо да правят. Ако отборът се разбяга бихте казали, че не са никакви левскари, ама като Гонзо стои - значи е изтривалка на Батков.... Тара е пълен идиот, да, но няма нищо по-тъпо от това да си направим чорбарско сепуко, не, благодаря.
Искам само да мислим реално. Яд те е, че не идва Борносузов? Еми в Румъния ще взима двойно. Яд те е за Хичо и Сърмата - ще взимат тройно. Яд те е да Дани незнамкойси от Пирин - в Германия и в пета дивизия е по-добре от тука. Яд те е за Димбеле и Камбуров? Десет хиляси евро заплата с какво са оправдани - не знам. И кво Батков е виновен? Или Гонзо? А дали да не искаме оставката на ББ, щото дме най ш....ната държава в Европа, а?
ТОВА СА РЕАЛНОСТИТЕ, ДАЙТЕ ПОНЕ ДА МИСЛИМ ОТЧИТАЙКИ ГИ! Другото са врели-некипели.

отговорът ти за пореден път частично допълва позицията ми.

- не искам "чорбарско сепуко" за това не съм заел позиция на живот и смърт "мустака вън". изразявам неодобрение от трансферната политика през последните години. ако ми кажеш, че теб те удовлетворява..ок.

- не ме е яд, че трансферите на съответните имена, които споменаваш, са провалени. яд ме е, че на първо място това са хората, които са набеязани, а чак след това, че дори с тях не става.

- фактът, че се целим в такива играчи, потвърждава тезата, че мустака няма пари. НЯМАМ ПРОБЛЕМ С ТОВА, ЧЕ НЯМА ПАРИ, А ЧЕ ПО КОМСОМОЛСКИ ЛЪЖЕ И ОБЕЩАВА. ако с Гонзо са Левскари колкото казваш, ще излязат и ще кажат на хората как стоят нещата в действителност, а хората ще уважат откровеността им!

"не се било работело.... Мхм. Ами докажи го" - след 48 часа самите Батков и Гонзо ще го докажат. и тук дебело подчертавам - дано не съм прав!

- последна вметка - за Гонзо като футболист с това, което е дал за Левски никога няма да си позволя да кажа лоша дума. Поклон. Като трензор - също. Поне вдигна духа на футболистите в кофти момент. Но като спортно-технически директор не го бива.
Това е...
Дано не съм прав, пак казвам, а на 9-ти да стане някакво чудо.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 07 юни 2010 21:53

Мнениеот blue magic на 07 Юни 2010 15:32

Daniel Levski написа:Стига вече с безмислени теми, като подадат оставка какво ще стане, сигурно според теб Сираков ще ни оправи. На БЪЛГАРСКИ език беше казано започваме подготовка на 9 юни, тогава ще видите новият ЛЕВСКИ. Стига вече сте плакали и всявали смут. Вие не сте никакви ЛЕВСКАРИ. Само чорбата обича да мрънка, аз съм ЛЕВСКАР откакто съм се родил но за 40 години за първи път срещам такива мрънкачи, както последните 5-6 месеца.

+1
На мен ми се струва, че умишлено се нагнетява напрежението.

++1

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 07 юни 2010 22:15

Аз редовия фен на ФК Левски заявявам, ЧЕ СЪВСЕМ УМИШЛЕНО НАГНЕТЯВАМ НАПРЕЖЕНИЕТО В ЛЕВСКИ, С КОЕТО СЪВСЕМ СЪЗНАТЕЛНО ЗАТОРМОЗЯВАМ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА РЪКОВОДНИТЕ ФАКТОРИ ВЪВ ФК ЛЕВСКИ, а най-вече на мижитурките по форумите, които се грижат за спокойното им съществуване. Същите тия мижитурки след два месеца ще казват пак не сега е момента, че почва шампионата, после ще е посредата, накрая ще е накрая "нагъзването" ще продължава до без край, аз отказвам да участвам в този малоумен филм, искам това, което се каже от ръководството да се изпълнява, не искам да ме смятат за малоумник, който ще лъжат през три дни и така спокойно ще си царуват :idea:

Момента за биене на камбаната е ТОЧНО СЕГА, после вече ще е късно либе за китка :idea:

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 07 юни 2010 22:38

ей писна ми от капацитети във футбола в нас давай парите и копувай ЛЕВСКИ да те видя като искаш батков и гонзо да се махат писна ми от разни пубери да си дават малоумните мнения.

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 07 юни 2010 23:00

Всички викаме Батков вън,Гонзо лъжец.Дори за момент не се замисляте какво стана преди години с Берое.И там викаха много против Николай Банев ,а като си тръгна сега нямат пари за нищо.Това ли искате за любимия ни клуб-Отбора на Народа да остане без пари и да почне от А окръжна .Това ли искате питам аз.Батков да се разсърди както ние и накрая да треперим за лиценза всяка година.
Група малоумници изгониха Кокала,а ни направи шампион.За мене вие не сте Левскари ,а наркомани ,както се изказа Велев.
Силно вярвам ,че скоро този спад ще спре и отбора ще тръгне нагоре,задминавайки дори 2006 година.
Бъдете истински Левскари и в добро и в зло.
Купуваите клубни артикули за да помогнете на отбора .За съжаление нямам тази възможност,но вие които сте от София помагаите на отбора и искам да ви гледам на всеки домакински мач да напълните стадиона и да подкрепяте от 1 до последната минута.

Потребителски аватар
Sporter
Контакти:

Мнениеот Sporter » 08 юни 2010 00:29

zap_lv написа:...
Група малоумници изгониха Кокала,а ни направи шампион.За мене вие не сте Левскари ,а наркомани ,както се изказа Велев.
...

+1 :!:

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 08 юни 2010 01:01

НКВД- написа:

Аз получавам повече от баща му. Изкарвам повече пари на месец отколкото ти си виждал.
Ти НКВД знаеш ли какво е????

Както и да е то ника ти е смешен предполагам че и ти си такъв.

Спокоино мога да управлявам футболен отбор. Левски се управлява още по-лесно. Да ми го даде Батков за 1 лв. а аз няма да търся загубените активи и ще приема пасивите които със сигурност не са малко.
Впрочем можеш да пишеш на тези теми когато пораснеш и започнеш да работиш. Поработи малко изкарай някои лев и почни да обсъждаш разботи за големи.
Малко е смешно при положение, че не си завъртял 1 лв. да питаш хората все едно си Троцки.

Всъщност знаеш ли кои е Троцки????

Върни се в “Левски”