Абе човеко, ти осъзнаваш ли какво казваш

А по-горе съм описал приходите на Левски само за тази година, питам ЗАЩО ГИ НЯМА И ЛЕВСКИ не може да си ги позволи да ги изхарчи

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
IVAN.CYPRUS.BLUE написа:9ти юни е след два дена,да видим какво ще ни представят управниците в ЛЕВСКИ.Ако всичко си е по старому ,на 10ти те вече трябва да са в историята.Трябва да са изчезнали всички Батковци,Гонзовци,Баждековци и Ясенчо.Повече това не бива да продължава,ЛЕВСКИ трябва да варви на горе.Стига сме потъвали в блатото.
НКВД- написа:
......... на 11.06. кой според теб ще управлява Левски .... ти със заплатата на баща ти от трамвайното депо ?!?!?!
phd написа:Първо, кой казва, че не се работи по трансфери, как разбра? Аз казвам, че се работи, но финансовите условия в Румъния, а може би дори и в Локо ПД са по-собри. Доста по-различно е от адски аргументираното "не се работи". Одвен това Тъча го разубедиха по друг начин, а не знаем и на Сираков каква е ролята в провалените трансфери плюс измислените такива. А ти какво - не се било работело.... Мхм. Ами докажи го. Това, че не са се получили трансферите не значи че не се е работило.
И Батков и Гонзо показват някаква отговорност пред клуба като остават и се опитват нещо да правят. Ако отборът се разбяга бихте казали, че не са никакви левскари, ама като Гонзо стои - значи е изтривалка на Батков.... Тара е пълен идиот, да, но няма нищо по-тъпо от това да си направим чорбарско сепуко, не, благодаря.
Искам само да мислим реално. Яд те е, че не идва Борносузов? Еми в Румъния ще взима двойно. Яд те е за Хичо и Сърмата - ще взимат тройно. Яд те е да Дани незнамкойси от Пирин - в Германия и в пета дивизия е по-добре от тука. Яд те е за Димбеле и Камбуров? Десет хиляси евро заплата с какво са оправдани - не знам. И кво Батков е виновен? Или Гонзо? А дали да не искаме оставката на ББ, щото дме най ш....ната държава в Европа, а?
ТОВА СА РЕАЛНОСТИТЕ, ДАЙТЕ ПОНЕ ДА МИСЛИМ ОТЧИТАЙКИ ГИ! Другото са врели-некипели.
Мнениеот blue magic на 07 Юни 2010 15:32
Daniel Levski написа:Стига вече с безмислени теми, като подадат оставка какво ще стане, сигурно според теб Сираков ще ни оправи. На БЪЛГАРСКИ език беше казано започваме подготовка на 9 юни, тогава ще видите новият ЛЕВСКИ. Стига вече сте плакали и всявали смут. Вие не сте никакви ЛЕВСКАРИ. Само чорбата обича да мрънка, аз съм ЛЕВСКАР откакто съм се родил но за 40 години за първи път срещам такива мрънкачи, както последните 5-6 месеца.
+1
На мен ми се струва, че умишлено се нагнетява напрежението.
zap_lv написа:...
Група малоумници изгониха Кокала,а ни направи шампион.За мене вие не сте Левскари ,а наркомани ,както се изказа Велев.
...
НКВД- написа:
......... на 11.06. кой според теб ще управлява Левски .... ти със заплатата на баща ти от трамвайното депо ?!?!?!
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98 и 28 госта