Като няма кой, вземете мен!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Като няма кой, вземете мен!
LOL на автора на темата! Като нЕкви бабички гледащи сапунен сериал сте! Всеки ден излизат не по 2 а по 3 нови теми за "селекцията" в Левкси! Има 3 месеца в които могат да се купят футболисти, вие какво искате немога да разбера? Ние в ЦСКА'то като купуваме по 10 футболиста на година какво постигнаме и постигнахме изобщо? Стегнете се малко! Не виждате ли, че в тая държава няма нищо, ни най-малко пък футбол!
YA GUNNERS YA
crap написа:LOL на автора на темата! Като нЕкви бабички гледащи сапунен сериал сте! Всеки ден излизат не по 2 а по 3 нови теми за "селекцията" в Левкси! Има 3 месеца в които могат да се купят футболисти, вие какво искате немога да разбера? Ние в ЦСКА'то като купуваме по 10 футболиста на година какво постигнаме и постигнахме изобщо? Стегнете се малко! Не виждате ли, че в тая държава няма нищо, ни най-малко пък футбол!
Това е живота. Всеки иска това което няма. Вие купувате по 10 на сезон а ние по един Щърков си взимаме. Това е разликата. Сигурно когато почнат и нашите да взимат по 10 след 5-тия сезон и ние ще запищим наопаки ама сега е друго. Не съм сигурен но от 3 години сме взели точни двама нови( не броим играчи като Петраш които са за малко и не са от тук)
Ново мнениеот crap на 07 Юни 2010 14:24
LOL на автора на темата! Като нЕкви бабички гледащи сапунен сериал сте! Всеки ден излизат не по 2 а по 3 нови теми за "селекцията" в Левкси! Има 3 месеца в които могат да се купят футболисти, вие какво искате немога да разбера? Ние в ЦСКА'то като купуваме по 10 футболиста на година какво постигнаме и постигнахме изобщо? Стегнете се малко! Не виждате ли, че в тая държава няма нищо, ни най-малко пък футбол!
Вземете пример от човека-ЦСКАрче е но е със ясна представа за нещата-не изпадайте в истерия..

ministur написа:Добре бе ма*ка му стара...............нямате пари нямате!Постоянно от години се пише как ДЮ формации спечелили турнири,купи и т.н. което значи че има таланти във всички възрасти.Защо поне един не видяхме такъв бе?Убеден съм че на едно такова момче бихме гласували повече доверие отколкото на Щърков,Тъча,Жоро Музиканта,Антонов и т.н.Ако не се лъжа мин година всички школи на Левски бяха шампиони.И какво от това??????????Какъв стимул да имат тия деца да играят след като никой от тях не е заминал в А отбора???????
Добре бе м**ка му стара Виктор Генев игра 5-6 мача добре, изложи се с една(ПОВТАРЯМ ЕДНА) грешка срещу чорбата(мач в който целия отбор игра, как да го кажа по-меко.... БЕЗОБРАЗНО) и от тогава тоя човек не че не е получил шанс, ами оня "умен" и "ерудиран" галош Гонзо ако можеше щеше да го натири в "горно нанадолнище" и да иска при подписването на договора да има клауза той да е резерва на резервите при резервите. Тея хора не искат ЛЕВСКИ да върви напред, преди време се говореше за змийте в Цеца, но излиза, че при нас змийте са гущери-варани-проекто динозаври. Тези хора са или ненаситни сребролюбци или са мега...гига...тера ИДИОТИ(малък е шрифта за това ще го повторя ИДИООООТИ!!!!!)
П.С. Извинявам се, но нищо добро не виждам да се случва с отбора, нямам нерви вече не го издържам Гонзо, дразни ме простотията в България, а той(въпреки цялата радост, която ми е донесъл) някак си олицетворява точно простащината и некадърноста на хората поставени на такива постове!
П.С.2 Бих подкрепил Гонзо при положение, че виждам как той си дава зор и прави всичко възможно да върви отбора напред. На този етап виждам и чувам единствено ОПРАВДАНИЯ...ОПРАВДАНИЯ и премирение с мозъчния(ръководен) ступор в който е отбора в момента

П.С.3 М**ка му стара като не ставаш за една длъжност е нормално да се усетиш и да излезеш от ситуацията като мъж!
Всички ли са п**ки в тая държава, че като се хванат за една длъжност и с всички средства и на всяка цена се държат за нея. ГОНЗО вярвах, че си мъж на място, или застани против този обирджия или си като него!!!