Наско Сираков: Левскари, лъжат ви!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Наско Сираков: Левскари, лъжат ви!

Мнениеот delpi » 04 юни 2010 10:12

Old_death написа:
delpi на 03 Юни 2010 17:55

Old_death ли си каъв си незнам, но постарай се да проучиш къде живее Наско. Отдавана не е в Богоров.
Не се заяждам, но за да съветваш някого преди да коментира да проучи как стоят нещата не е зле и ти да си добре информиран за всичко, което споменаваш.
И ако наистина смяташ, че само на Левски се скандира "МАФИЯ" ти казвам да си жив и здрав и да продължиш да си живееш в твоя си измислен свят!

За посещенията на Мъри в Богоров зная от едно левскарче,което каза,че били комшии с Наско там,иначе може да ме осветлиш.Виж от кога не живее в Богоров и дали преди да се премести не беше дуо с Мъри ;) Това ли намери да отговориш на купа лъжи,които бе сътворил тоя,на който отговорих?

Не, че се хванах само за това, просто ми направи впеатление как брутално нападаш човека. Всеки има право да бъде неосведомен по някоя тема и това не може да бъде негов косур. Пак повтарям - не целя да се заяждам с теб...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 юни 2010 11:10

Не, че се хванах само за това, просто ми направи впеатление как брутално нападаш човека. Всеки има право да бъде неосведомен по някоя тема и това не може да бъде негов косур. Пак повтарям - не целя да се заяждам с теб...

Въобще не нападам брутално човека,но от всичките му забележки към поста ми,няма нито една казана от него истина!Даже му се възхитих на дебелоочието и лекотата,с която лъже ;) Има много свестни хора,с които можеш да проведеш диалoг,независимо от фенството им,но тоя явно не е от тях :oops:
Последна промяна от Old_death на 04 юни 2010 11:50, променено общо 1 път.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 04 юни 2010 11:48

Ehh и ти имаш право на мнение , може да си мислиш каквото искаш , мечтите са безплатни , заблудата вечна!

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 07 юни 2010 14:51

Новинарския поток към днешна дата 100% потвърждава твърдението, което е послужило за заглавие на тази тема :idea:
Да, Наско, излъгаха ни за хиляден път, това ръководство приключи за мен :!: :evil:

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 07 юни 2010 15:48

Стига сте се връзвали на простотиите на Наско. Кой го знае, защо е повел цялата тази атака срещу Левски.
Слухове всякакви.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 07 юни 2010 16:00

ehh написа:Стига сте се връзвали на простотиите на Наско. Кой го знае, защо е повел цялата тази атака срещу Левски.
Слухове всякакви.

Кое е простотия бе умник? Истината е такава, каквато е описа, сега че играе игрички е друг въпрос, но това не размива голите факти :idea:

Върни се в “Левски”