Истината се крие в ДЕЦАТА на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

trex
Контакти:

Re: Истината се крие в ДЕЦАТА на Левски!

Мнениеот trex » 03 юни 2010 00:24

Школата на Левски замира. От 2 години насам в Левски не се прави нищо в посока подобрение. А в самата школа се работи много зле и се подпомагат определени деца заради родителите им :( Дано нещата се подобрят, но се съмнявам. Докато се привличат залязващи играчи няма да има бъдеще за този отбор. Разпродадени са почти всички добри футболисти. Гаджев и Тасевски, ако напуснат-край. Няма налагане на юноши в първия отбор. Чакам продажбата на Левски, връщането на Наско и Мъри и по-добри времена.

zdravetz
Контакти:

Мнениеот zdravetz » 03 юни 2010 12:54

Браво на децата!
Но как се оказа така, че само част от тях отидоха на този турнир!Моят син тренира от 2008 г. и изобщо не знаеше нищо за това.Откакто е там се смениха трима треньори-Сърбаков, Колев и някой си, на който викат Руди!Нямам нищо против децета.Те нямат вина!Но за пореден път се оказа,че нямаш ли връзки или пари си никой!
Здраве да е!Може синът ми да не стане футболист, но поне ще стане човек!
И да, онова вратарче с жълтата фланелка е синът на Томислав Русев!
Айде със здраве!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 03 юни 2010 16:08

Държа да подчертая, че родителите на детето, което държи купата, са таксиметров шофьор и сервитьорка! :mrgreen:
А че не всичко е в ред по школите на "Левски" и ЦСКА спор няма! :oops:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

zdravetz
Контакти:

Мнениеот zdravetz » 04 юни 2010 08:39

Дори това дете,което държи купата да е на хора,които нямат връзки не можете да ме убедите,че няма шуробаджанащина!Много хора ми казват, "ще видиш като порасне, ще ти искат пари,за да играе"!Това е много гадно!И синът ми го знае и дори сега,когато е на 9 години казва,че дойде ли такъв момент няма повече да играе!Е,как да привлечеш децата към спорта и да го обичат!
И си мисля,че можеше да кажат и на другите момчета за турнира!Да отидат като публика и да подкрепят отбора!Нали "големите" отбори така правят?Но май не всички са големи!

temerut
Контакти:

Мнениеот temerut » 04 юни 2010 10:48

Връзкарство и шуробаджанащина е имало,има и ще има винаги.И не само в България,ами навсякъде по света.Само,че не в толкова големи размери,колкото някои си мислят.Бих препоръчал на свръхамбициозните татковци,чиито синове не са титуляри в отборите си,да се абстрахират от бащинските си пристрастия и да погледнат по-реално на качествата на децата си,ще им е от полза.Ще дам само един факт,и то от нашата школа,защото върху нея имам наблюдения.За последните 5-6 години,по малко или за повече време беше даден шанс да поиграят в мъжкия отбор на поне 30 юноши.Не говоря за официални мачове само,а за контроли,лагери,тренировки и т.н.Нито едно,повтарям,нито едно дете от тези НЕ Е с връзки. И обратното-мога да посоча поне 5 имена на деца,чиито родители са свързани с клуба по един или друг начин,но не заиграха при мъжете,поради липса на качества.И не само,че не играха,даже някои не се докоснаха до представителния отбор.
Истината е,че който си я може,си я може.И ако се развива,трудно някой ще го спре !

Потребителски аватар
Evailo
Контакти:

Мнениеот Evailo » 04 юни 2010 12:15

Пичове,живея в Италия от 5 години и се прибирам в България специално за да гледам по-важните мачове на Левски,но знаете ли какво ми хрумна? Мисля,че е адски оригинално и ще дадем ясна присъда на ръководството на отбора,което не обръща много внимание на талантите!!!
Предложението ми е да ходиме колкото се може повече хора на мачовете на юношите и колкото се може по-малко на теаи при мъжете.
Когато след 5 мача шефовете видят,че на юношите ходят по 4-5 хиляди зрители,а мъжете се "радват" на 500 човека,знаете ли как ще се почувстват??? Аз поне на тяхно място място бих изживял нечуван срам!!!
Това е начина да покажем какво искаме ние,феновете,а не само да дъвчеме едни и същи глупости по форумите.
С уважение,Ивайло Колев!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com

Върни се в “Левски”