Гонзо не го заслужава

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

montreal
Контакти:

Re: Гонзо не го заслужава

Мнениеот montreal » 03 юни 2010 12:26

Някои мнения наистина ме забавляват!
1Гонзо бил спасил сезона!-Какво е спасил Гонзо бе хора? В тази конкуренция, Левски с юношите, без треньор и директор трябваше да се класира за Европа.
2Гонзо бил легенда и трябвало да му се даде шанс. Той е мъжко момче и се бори за каузите, които защитава!-Хора мисля, че говорим за управление на голям футболен клуб като Левски, не за борба, тичане, бутане или нещо подобно! На любимият ни отбор му трябва човек с професионален ценз и поне завършен 12 клас, с опит и рутина в сферата на управлението и менажирането на футболни отбори.
3Гонзо бил левскар! Ами то няколко милиона са левскари, но не всички са имали шанса да работят в Левски и да получават заплата от няколко хиляди лева на месец, затова че са левскари и обичат отбора.
Иска ми се много Левски да успее тази година да се пребори за титлата и да пробие в Европа, но за съжаление с това ръководство, което се обучава на гърба на клуба не съм голям оптимист .Въпреки всичко заставам твърдо зад клуба- то какво ли друго ни остава на нас верните фенове, освен да чакаме да дойдат по- добри времена.

Потребителски аватар
mastika100cc
Контакти:

Мнениеот mastika100cc » 03 юни 2010 12:26

tprodanov написа:
Daniel Levski написа:Гонзо ще вдигне ЛЕВСКИ на крака - прави добра селекция тази година, въпреки кризата предходният сезон все пак се добрахме до лига Европа, без него щяхме да сме на 6-7 място. И пак казвам такива клакьори като Проданов и други, когато говорите против Батков , напишете каква е алтернативата. Защото, според мен той си взе поука и тази година ще се направи добра селекция. Дано обаче се намери поне още един инвеститор, за да може да се завършат и ремонтите по стадиона.

Абе, Левски и Ботев дали са си задавали въпроса каква е алтернативата на султана?

Ебаси хората има :shock:

Хайде, като си говорим за алтернативи - ако Батков го няма, ей сега се гътне и отбора няма друг собственик, няма алтернатива, какво ще стане? Чакам!

ще се събуди на другата сутрин жена му (вече вдовица - милата) и ще реши да изхвърли любимият дюшек на Борат защото много и ръби . докато го изнася към кофите за боклук без да иска ще разкъса протритата дамаска и вътре ще открие милионите на Борат(Чорни???) . от тук нататък има два варианта : 1 . прави една селекция за 200 милиона евро и Левски играе финал в Шампионскта лига :) :) :) (ние полудяваме от щастие и ни затварят на 4ти километър , а после и в карлуково) . 2.продава Левски на д.христолов за лев и петдесет и два пакета семки , бие си камшика и отива някъде където има палми на плажа , негрите ти носят коктеил след коктеил и темпертурата не пада под 20 грдуса (това е добре за артрита)......(ние полудяваме от гняв и болка - на втората седмица удавяме СЕлСКИЯ в перловската река , арестуват ни , осъждат ни и прекарваме следващите 30-40 г. в централния софииски затвор , идва наско Сираков на бял кон и "оправя" Левски (отзад), а ние гледаме мачове в килиите ) ..... :cry:

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 03 юни 2010 12:30

levskioleole написа:След всичките обиди,които понесе от половината легенди на Левски за една година(особено от Наско) ,Гонзо мълчи-защо?
И аз не харесвам някой от решенията му,но ми става обидно как го плюят и дискредитират пред Левскарите!
Нима Гонзо НЕ Е ЛЕВСКАР И НАРОЧНО ЗАКОПАВА ЛЕВСКИ!!!
Аз това не го вярвам и даже не мога на сериозно да го приема ,че закопавал Левски и такива подобни глупости!!!
Уважавам много Наско,Борето,Ники Илиев,но благодарение на непрекъснатите приказки публиката на Левски е така разцепена,че това едва ли е били друг път,даже сега под това мнение ще има хора ,които да спорят и да се обиждат един друг ,но да са Левскари!
ДАЙТЕ ШАНС на човека да се опита да свърши малко работа...за първи пат правим селекция,която изглежда горе-долу добра,идват момчета като Иванов и Младенов...

Аз не казвам, че Гонзо не обича Левски и че не работи със сърце. И а обичам Левски, но не мога следващия сезон да заиграя като 9-ка , защото нямам качествата - същото е и с Гонзо. Хората учат по няколко години в университет за да са добри мениджъри.... занимава се с глупости в момента....
[center]Изображение[/center]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 03 юни 2010 12:31

Daniel Levski написа:Проданов бих ти отговорил, но ти си превигилирован от модераторите и се притеснявам да не ме отстранят. А сериозно проблема е в това, че Левски още по времето на Грашнов трябваша да стане реално АД листвано на борсата, и тогава истинските фенове щяха да си купят акции. Аз и сега съм готов да купя акции / но само ако дружеството е на борсата/ поне за 5-6 хиляди лева. Ако има още 5000 човека като мен /за което за съжаление се съмнявам/, тогава ще има един главен акционер и хиляди като мен по-малки, с работеш Управителен съвет. А при тази конфигурация която е в момента, честно казано алтернатива не виждам, защото кой ще извади в тази криза 15 мрн.евро за да плати на Батков

Не е необходимо да са 5 000, може и 500 да са. Въпросът ми е дали Батков би се съгласил да листне клуба на борсата?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

ddimov
Контакти:

Мнениеот ddimov » 03 юни 2010 12:45

Атанас мина всякакви граници! Не сме забравили случките с Федотов, Абрамчик, Г. Василев/Жужо. Досега действаше подмолно - сега вече и открито срещу Гонзо. Типично в негов стил си оставя вратичка - Батков правел каквота можел!? Много ми е интересно той къде учи и практикува преди да поеме Левски? Доста от сърбите плод на добрите му връзки със СИК успешни трансфери ли бяха? Бразилците, които Н. Илиев и П.Михтарски водеха от дворовете на училищата успешни трансфери ли бяха? Защо го острига Чорни? Кой доведе Ангелов и Тунчев от Кочин парк? Явно доста се е изплашил, че Гонзо може да направи отбор.

Levski_Sf

Мнениеот Levski_Sf » 03 юни 2010 14:13

montreal написа:Някои мнения наистина ме забавляват!
1Гонзо бил спасил сезона!-Какво е спасил Гонзо бе хора? В тази конкуренция, Левски с юношите, без треньор и директор трябваше да се класира за Европа.
2Гонзо бил легенда и трябвало да му се даде шанс. Той е мъжко момче и се бори за каузите, които защитава!-Хора мисля, че говорим за управление на голям футболен клуб като Левски, не за борба, тичане, бутане или нещо подобно! На любимият ни отбор му трябва човек с професионален ценз и поне завършен 12 клас, с опит и рутина в сферата на управлението и менажирането на футболни отбори.
3Гонзо бил левскар! Ами то няколко милиона са левскари, но не всички са имали шанса да работят в Левски и да получават заплата от няколко хиляди лева на месец, затова че са левскари и обичат отбора.
Иска ми се много Левски да успее тази година да се пребори за титлата и да пробие в Европа, но за съжаление с това ръководство, което се обучава на гърба на клуба не съм голям оптимист .Въпреки всичко заставам твърдо зад клуба- то какво ли друго ни остава на нас верните фенове, освен да чакаме да дойдат по- добри времена.

+1

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 03 юни 2010 14:47

Ясно и кратко - ГОНЗО Е СЪУЧАСТНИК НА БАТКОВ В УНИЩОЖЕНИЕТО НА ЛЕВСКИ ! ЗАТОВА БАТКОВ ВЪН ОТ ЛЕВСКИ А ГОНЗО ДА СИ ХОДИ В ФК КОКО ПЛОВДИВ !

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 03 юни 2010 16:32

Мога да ви кажа,че за първи път от години на Герена знаят кой играчи искат и не се прави селекция в движение.За мене новите са Дембеле,Бандаловски,Иванов,Младенов,Щърков и Борносузов което е много добра селекция от млади и изключително талантливи момчета,а не да се прави селекция на принципа на това да видим къде по точно ще се вземе по голяма комисионна визирам големия левскар Наско Сираков.
п.с чувам,че Даксон иска да си плати(или да му платят):) останалите пари по договора и да скъса с Локото помислете кой го тренира на Лаута :) малка интришка ама кой знае САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ

burnev.v
Контакти:

Мнениеот burnev.v » 03 юни 2010 16:42

Аз ще кажа това- Браво на колегата ddimov. Наско направо прекали. Той винаги е работил против Левски когато не е при нас. Какво направи той с парите от Чорни освен че уреждаше мачове? Всички помним как работеше против нас и с бай Миле и снощи се видя как облиза гъ........ на Гриша Ганчев. Евалла на Гонзо. Вярвам му и знам че ще направи нещо добро за да има Левски.

burnev.v
Контакти:

Мнениеот burnev.v » 03 юни 2010 17:50

И пак ще кажа: Гонзо е мъж и в тази ситуация не предаде Левски. Сираков винаги ни е предавал когато се работи за едната чест. Още като футболист отиде първо при брокерите а после облиза гъ....на бай Миле. А пред великата публика на Левски си показа какво?????? И то с голямо задоволство. Ще ми говори за неговият Левски. Неговият Левски е когато има пари за да лапа без контрол. Да, ама Чорни го хвана и го острига,а Батков го изгони заедно с протежето му от Герена.Един наистина отличен ход на Батков. Наско първо предаде Лафчис, само че при Лафчис Левски стана три пъти шампион и взе четири пъти купата. Но се помни как Сираков заедно с мутри като бай Миле откраднаха и титла и купа на Левски. Точно той и такива като него разсипаха футбола у нас. Той видите ли искал да пита. Ами и ние искаме да го питаме него като имаше толкова пари по негово време каква селекция направи той? Гледаше само да лапа комисионни от играчи. Браво на Гонзо. Успя в тази криза да продаде Хичо и Сърмов. Хичо го чакаме вече 5 години. Тъкмо навреме ги продаде. И взимаме Иво Иванов, Бандаловски, Гаррата, а може би и други момчета. И то без пари. Гонзо и като играч беше пич и отсече: В друг отбор освен в Левски в БГ няма да играя. И сега не е по малко нахъсан от Наско само че никога не ни е предавал за разлика от Раевият мъж. Не избяга за да осигури парички за частната школа на жена си. Наско просто се уплаши че сега Гонзо и Ясен ще направят отбор и него ше го забравят. Не, никой от нас няма да забрави доброто, но не се забравя и това че той винаги работи против Левски когато не е в Левски. Затова той е вреден за Левски. Желая успех на Гонзо защото не е предател и е не по малко мъж от Наско. Само Левски!!!!!!!! Успех на Гонзо и Ясен!!!![/quote][/quote][/quote]

Върни се в “Левски”