какво правят в Левски???

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ss_killer
Контакти:

какво правят в Левски???

Мнениеот ss_killer » 26 май 2010 08:55

http://gong.bg/view_article.php?article_id=137365
потресен съм от новината :shock: :o :x
какви са тия дивотии, които правят. С калин Щърков ли отиваме в Европа!
Искам да видя и вашите мнения по въпроса
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

dodo7271
Контакти:

Re: какво правят в Левски???

Мнениеот dodo7271 » 26 май 2010 09:03

Засега нищо не правят, както не правиха нищо и през миналия сезон. Според мен Гонзо има непоносимост към млади футболисти. Той ги мрази. Незнам защо.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 26 май 2010 09:08

Този трансфер може да е част от сделката за Жуниор, иначе ако не е така е убийствено тъп

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Мнениеот blue SASHO77 » 26 май 2010 09:09

Вие кво очаквате за без пари? Поредната трагикомична селекция и поредния срам в Европа!!! Писна ми!!!
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 26 май 2010 09:15

Как какво, даваме на Славия Иван Цачев!а за нас ще играе пенсията Бардон например1До като Ганьо и Гонзо са тук нищо добро не ни чака!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 26 май 2010 09:25

Това, че Георги Иванов стана спортен директор на отбора май е най-голямата му грешка. ОТ любимец на феновете ще се превърне в най-мразения заради глупавите грешки, които прави по селекцията и по воденето на отбора.
писна ми!!!
Батков вън от ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 26 май 2010 09:50

Това ли е качествената селекция на Гонзо и Батков? И трансферните им удари?! С Щърков, Антонов и Мечо ли ще ставаме шампиони догодина? А да си гоним Цачев, Балтанов и другите перспективни юноши. Нямам думи. За малко бях започнал да се надявам, че наистина ще сглобят як отбор наш`те, но уви- явно ще става все по- зле положението в любимия ни тим.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Levski Daniel
Контакти:

Мнениеот Levski Daniel » 26 май 2010 09:53

Стига сте плакали, казаха Ви потърпете до 9 юни. Ето затова Гонзо каза не пишете за трансферите преди 9 юни, защото има една дузина тъпаци които ще започнат да плачат. Според мен тази година Гонзо ще направи добра селекция.

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 26 май 2010 10:01

Levski Daniel написа:Стига сте плакали, казаха Ви потърпете до 9 юни. Ето затова Гонзо каза не пишете за трансферите преди 9 юни, защото има една дузина тъпаци които ще започнат да плачат. Според мен тази година Гонзо ще направи добра селекция.

Лелееееееееееееееееее....................! Още има вярващи в чудеса по коледа. Татко Гонзо каза , че ще направи добра селекция. Даааааааааааааа.... Но каза друг път.

aiger73

Мнениеот aiger73 » 26 май 2010 10:16

Рядко взимам отношение по форуми, но с интерес ги чета и понеже съм левскар реших да кажа каво мисля по въпроса - цирк приятели това става с наши клуб. Отборът няма визия, няма пари, няма школи вече (явно), на какво ще разчитаме един над нас знае само. Сега имахме уникалния шанс да се даде път на младите лъвчета, но ние, феновете ще ги чакаме ли? НЕ, и за това ръководството прави глупости. Агента няма пари и Гонзо(моите уважения към него единствено като футболист) му се клани и намества, но на каква цена - ще видим в края на сезона. За треньора...той ще е просто послушник и участник в игрите на Мустакатия тарикат. Лично аз не виждам с този капацитет на т.н. мениджъри и без ясна визия за бъдещето на ЛЕВСКИ светлина в тунела. Опасявам се че този сезон и по телевизията ще спра да ги гледам. То кой да гледам вече, пенсионерите ли или как за "пореден път съдията ни порязал". ЦИРКА в ЛЕВСКИ е ПЪЛЕН!

Върни се в “Левски”