!!! Само Владимир Гаджев и Гонзо !!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Re: !!! Само Владимир Гаджев и Гонзо !!!

Мнениеот captain_drifuss » 25 май 2010 09:43

разбрахме само две неща- 1. гордите сини фенове не са в състояние да обяснят и докажат защо Гаджев е толков интелигентен, явно защото им е симпатичен. 2. за някои от вас родените и израснали в морската ни столица хора са селяни, докато тези придошли неясно от къде и кога и заселили се в Люлин 5 са кореняк граждани! айде стегенте се млако! :lol:

cmmiemania
Контакти:

Мнениеот cmmiemania » 25 май 2010 18:46

SFHC написа:чорбар да ми говори за "придошли" е мн смешно защото точно вашия сектор се захранва от младост 3-4 и дружба и от потомци на новософиянци. моят пра дядо бог да го прости е "придошъл" в София около края на 19ти век и семейството ми е отраснало в квадрата между Раковски, Славейков, Патриарха и Витоша, от където тръгват създателите на ФК Левски. А "селянин" е поведенческа норма, а не показател от къде идваш. Само комплексиран тъпанар би се засегнал от определението което дадох. То е такова, заради поведението на агитката им в този мач, а не защото са варненци. И двамата над мен сте пълни палячовци, това е ясно. Давайте задна и както казах обратно към парка на червената свободия.

Поведението на агитката какво е в случая ? И какво общо има тя изобщо в цялата ситуация, която ти показах ? Агитката може да я видиш на заден план как не им пука изобщо за тоя, а даже му се радват хората. Ако искаш прегледай пак мача да видиш как всичките играчи на левски скачат, като малки дечица до майка си и искат близалка, около съдията да да искат фалове и да оспорват дадени такива вече. Не съм виждал в европейския футбол, а даже и в България се случва рядко, когато не участва дадения отбор, да скачат така всичките, че даже и вратаря да бяга до другото наказателно да вика защо няма дузпа. Това е политика на отбора от край време и е много долна, защото се влияе на съдията психически по този начин. И не слагай всички, които не са за левски от цска, защото са доста хората, които нямат никакви симпатии и към двата отбора.

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 25 май 2010 23:03

Levski_Sf написа:Според мен темата е малко крайна. Мисля, че много хора от сегашния отбор са истински левскари и са горди с името на отбора, които цветове защитават. Това, че ги е нямало днес не означава, че не ги интересува Левски. Не знам авторът на темата дали е наясно, че в момента футболистите са в почивка до 9 юни. Много от тях са по родните си места, други са на почивка със семействата си, трети пък са чужденци и изобщо не са в България.

Сигурно са горди, че папкат години наред и мъчат топката без да им пука. Три години ни късат нервите, и ние пак"че много хора от сегашния отбор са истински левскари и са ..." - тинтири-минтири. Знаеш ли какво значи да носиш синята фланелка. За името не ми се пише. Преди години "секретариата на партията" им смени името, но сега съм убеден, че срамят името на Апостола.
Погледнете им заплатите, да ги оправдават с игра!?!
Честита годишнина на левскарите, колкото и да сме.
П.П. Не мога да се гордея с г.м. /не Димитров/

Върни се в “Левски”