Боримиров: Ясен не става за Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Пепо
Контакти:

Re: Боримиров: Ясен не става за Левски

Мнениеот Пепо » 21 май 2010 13:31

Реално истинския облик на отбора под негово ръководство ще го видим пролетта. Знам че всички сме нетърпеливи и ни писна да чакаме успехите и добрата игра, но ще кажа едно клише - "Ясен не е магьосник" и едва ли след месец ще видим един коренно променен отбор. Все пак мисля, че подкрепата към отбора е единствената алтернатива, за да имаме силен Левски.

blue_zara
Контакти:

Мнениеот blue_zara » 21 май 2010 13:33

Blue Monster написа:Боримиров докато беше спортен директор гласеца му не можеше да се чуе и като цяло се провали на този си пост. Но сега разбираш ли, отстрани много лесно се плюе. Той какви зашеметяващи трансфери направи, че нещо не се сещам... :?: :?

Напълно подкрепям горното мнение!!!
А относно зашеметяващите трансфери, които направи: Преди известно време имаше едно негово интервю, в което разправяше надълго и нашироко как той лично уредил за Левски: Божинов, Макриев, 4-мата от Сливен, които отидоха в ЦСКА и още няколко "подобни" попълнения. И всичко било уредено, само където трансферите, така и не станаха. Та в тази връзка за тази година и аз съм уредил няколко: Стиви Джи /не му се стои в Пуул/, Сеск /докато Барса и Арсенал се разберат ще порита при нас, Ибра /да не стои резерва на Вия/ и в момента умувам за още някой. ;)
В същото интервю Борето твърдеше, че Левски/Батков извозил Вердер, като не им платил за контролата. Е, питам аз и отговор не искам, как си представяте немски тим да бъде извозен и да не си вземе полагащото се?!
Как Борето ги уреждаше тези трансфери, но все в минало време и то когато напусна Левски?!
Как докато беше директор веднъж не застана като мъж и да каже: ще направя това, ще свърше онова, а редовния му отговор беше: трябва да питам собственика?!
Та, в този ред на мисли - Браво и благодаря на футболиста Боримиров, но като директор и след това, като обикновен зрител съм престанал да обръщам внимание на интригите, които се опитва да създаде!

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 21 май 2010 13:42

LSFC 1914 написа:
Гуу написа: че да може да се хареса на дебилната част от публиката на Левски (която съставлява сериозен процент, между другото).

А дебилната част от публиката на Цска ( която съставлява 99 %, между другото) ;)
[offtopic]Забрави ли тези в Мездра? :mrgreen:[/offtopic]

Тези в Мездра нямат нищо общо с ЦСКА и не са фенове на ЦСКА.Да не си в първи клас,за да ти бде обяснено,че това,което се казва по телевизията няма нищо общо с истината.

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 21 май 2010 13:49

Ша видим как ще цъфне и ще завържи.
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 21 май 2010 14:10

terata написа:Боримиров докато някой отбор не го вземе на хранилка при себе си, няма да се спре да плюе по Гонзо. Хем не познава Ясен, хем не бил играл с него, ама раздава компетентно мнение

Ами как ти се вижда това мнение, че като треньор на отбори 6 сезона Ясен Петров ги докарва в долната половина на таблицата в крайното класиране. :)

danchobara
Контакти:

Мнениеот danchobara » 21 май 2010 14:16

Напълно и на 100% съм съгласен с Боримиров.За мен Я.Петров нестава за треньор на Любимия ни отбор.Избора е грешен и няма да може отново да се реагира навреме,защото ще се осъзнае много късно и пак ще се борим със зъби и нокти за 3-то място,надявам се да греша и да не съм прав.Само ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 21 май 2010 14:23

Добре де, а какви са постиженията на повечето треньори в А и Б група, че знайни и незнайни фенове на различни отбори се хванаха за думите на Боримиров и започнаха да коментират Ясен Петров?
Хайде, по-кротко, че не виждам, как Дочев ще завърши сезона. С това благо изражение и с това мигане на очи, като мишка в бръшлян чувал...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

bobybolla
Контакти:

Мнениеот bobybolla » 21 май 2010 14:27

Всеки плюе сега ако Ясен направи нещо всички ще викат браво аз мислех че той е добър треньор. Как пък някой не изрази оптимизъм...няма такава скапана държава ,като БГ.

Levski Daniel
Контакти:

Мнениеот Levski Daniel » 21 май 2010 14:43

Аз съм оптимист - Ясен е млад треньор и не трябва още не е започнал работа и да се плюе по него. Смятам, че с 3-4 добри попълнения следващият сезон ще бъде много добър - Само Левски шампион :P

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 21 май 2010 14:56

истинските спортсмени нямаше в този момент да изказват своето недоверие в качествата на този или онзи и евентуалния негативен резултат от работата му. Щяха само да му пожелаят успех и да стискат палци за това. Но за съжаление и Дани, както 99% от българите, от човешка злоба и яд, че Батков го махна от Левски без да постигне нищо като ръководител, сега се изказва малко грубичко. А в случая всеки нормален човек ще си зададе въпроса: "А Боримиров какво направи докато беше спортен директор на Левски?". Та ние станахме шампиони не благодарение на него и Велев, а благодарение на Литекс. Припомнете си това. Че в колко мача се излагахме под тяхно ръководство, а в последния кръг се мъчихме като грешни дяволи на сред Герена с Миньоро и с кански мъки се добрахме едвам до хикс. В това положение такива като него и Кокъла нямат моралното право да се изказват по такива въпроси. Кой е знаел Моуриньо, Ван Гаал, Гуардиола и Липи, преди да постигнат успехи съответно с Порто, Челси, Аякс, Байерн, Барселона и Юве? Нали отнякъде се тръгва - "за да прескочи човек някакво препятствие, трябва да се засили преди това".
Вярвам, че Гонзо си е направил изводите какви играчи ни трябват и начело с Ясен ще ни накарат да "четем нова синя приказка".

Само ЛЕВСКИ!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Левски”