Бенжалюн и Дембеле напускат Локо Пд, пред трансфер в Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Бенжалюн и Дембеле напускат Локо Пд, пред трансфер в Левски?

Мнениеот TristaNNN » 20 май 2010 03:14

santiliana написа:Прочетох това и се чудя, дали има нещо вярно в тази новина? И ако е така, мисля си, че и двамата ще свършат доста добра работа в Левски. А вие как мислите?

Бенжалюн и Дембеле напускат Локомотив (Пловдив)

Френските футболисти на Локомотив (Пловдив) Бенжалюн Юнес и Гарра Дембеле се разделиха с клуба, в който ритаха през пролетта. Договорът на първия изтече, а неговият сънародник е пред трансфер в Левски. Бенжалюн и Дембеле вчера получиха всичките си вазнаграждения и поеха към родината си.

До края на деня ще стане известна съдбата и на другите играчи с изтекли договори. В списъка са вратарят Стоян Ставрев, унгарецът Габор Ерош, бранителят Петър Кюмюрджиев и шампионът със "смърфовете" Кирил Котев.

Последната тренировка на Локо (Пд) преди началото на ваканцията е тази вечер от 18 часа. Лятната подготовка стартира на 21 юни, а седмица по-късно "черно-белите" заминават на лагер в курорта Банско. Почетеният президент Христо Ботев изглежда ще остане старши треньор на родни си клуб. Спряганите за Локо (Пд) топ треньори Ангел Червенков и Илиан Илиев заявиха, че нямат предложени оферти.

Източник: news4000.bg

Аз ще се радвам, ако тези футболисти дойдат при нас-все пак диамантът се шлифова от майстора, а не от чирака 8-)
Но news4000.bg определено трябва да го бан-ат не само модераторите, а и самият ББ :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 май 2010 12:28

ПФК Левски изкупи цялата А група. То не бяха Данчо, Манчо, Златанчо, Камбуров и не знам кои си още
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 20 май 2010 12:31

Гарра Дембеле и аз го искам в Левски, ама тоя Бенжелюн е голяма вересия....Милиев е две класи над него ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: А дали е истина?

Мнениеот edmon_dantes » 20 май 2010 14:59

kiko75 написа:http://sportline.bg/news/62214/защитник-от-псж-за-още-2-г-в-локо-пд мечтаите си коко няма да даде играч на левски прекалено много ви мрази 8-)

Ама ние пък като сме ревнали за ваши футболисти, направо лошо ни става. То пък едни футболисти, чудо - вземи единия, удари другия. Единствено Даксон има класа, ама в последно време и неговата форма поспадна.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 20 май 2010 17:00

А бе вие още ли му се връзвате на Батков.Трансферните бомби само по медиите пак и за съжаление още един бушон в лицето на Ясен

Върни се в “Левски”