Новият треньор на Левски-Ясен Петров

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Re: Новият треньор на Левски?!

Мнениеот Blue Mind » 20 май 2010 12:58

santiliana написа:стига с този скептицизъм, бе пичове! Нима преди да поеме Левски, Мъри е имал успехи кат треньор някъде?! Какво му е на Ясен? Интелигентен е, умее да мотивира играчите и т.н. Това, че не е постигал някакви клубни успехи (титли, купи и пр.) не значи нищо. Важно е какво има "в главата". А и не забравяйте на какви отбори е бил треньор- на такива, в които мине- не мине мач и някой от играчите на съответния отбор проваляше даден мач умишлено. Нека му дадем шанс, да направят с Гонзо селекция и да привлекат тези, които смятат, че са нужни на отбора. Все пак ние сме ЛЕВСКИ и трябва да го подкрепим и да усети, че сме едно цяло- отбор, публика и ръководство. Това е истинската подкрепа, а не постоянно да отричаме този или онзи. Убеден съм, че Ясен е не по- малко кадърен треньор от Муслин, Илиян, Мъри и Червенков. Понякога трябва и шанс за да се получи всичко както трябва.
Аз му давам своя кредит на доверие, поне не е келеш като Кокъла...
Само ЛЕВСКИ!

Може би си прав но при положение че Берое са в такава криза... а Илиян доказа че е доста грамотен . Ясен не е водил отбор от 2008 ако не се лъжа :roll: но и ти си прав нека видим как ще стои Левски под негово раководство...
Изображение
Изображение
Изображение

penkov87
Контакти:

Мнениеот penkov87 » 20 май 2010 13:00

Blue Mind написа:O боже така се надявах да се пребера вкъщи и да видя хубава новина ,но уви... :o

не бързай дайтете му време

Потребителски аватар
Nassy
Контакти:

Мнениеот Nassy » 20 май 2010 13:03

Просто не мога да разбера негативизма на някои хора срещу Ясен Петров?!?
Играл е в Левски, млад треньор с модерно виждане за футбола, изкарал е курс в Барселона, като треньор с ресурса като футболисти е постигнал не лоши резултати....
На някои хора дори Моуриньо да докарат ще му намерят кусури!
Малко повече доверие, вижда се ,че в Левски от 2 години насам, има наченки на работа.
Изображение

Потребителски аватар
nautilus
Контакти:

Мнениеот nautilus » 20 май 2010 13:03

tco4i написа:
стига с този скептицизъм, бе пичове! Нима преди да поеме Левски, Мъри е имал успехи кат треньор някъде?! Какво му е на Ясен? Интелигентен е, умее да мотивира играчите и т.н. Това, че не е постигал някакви клубни успехи (титли, купи и пр.) не значи нищо. Важно е какво има "в главата". А и не забравяйте на какви отбори е бил треньор- на такива, в които мине- не мине мач и някой от играчите на съответния отбор проваляше даден мач умишлено. Нека му дадем шанс, да направят с Гонзо селекция и да привлекат тези, които смятат, че са нужни на отбора. Все пак ние сме ЛЕВСКИ и трябва да го подкрепим и да усети, че сме едно цяло- отбор, публика и ръководство. Това е истинската подкрепа, а не постоянно да отричаме този или онзи. Убеден съм, че Ясен е не по- малко кадърен треньор от Муслин, Илиян, Мъри и Червенков. Понякога трябва и шанс за да се получи всичко както трябва.
Аз му давам своя кредит на доверие, поне не е келеш като Кокъла...
Само ЛЕВСКИ!
santiliana

Лично съобщениеВърнете се в началото
--------------------------------------------------------------------------------

+1

+1

georgisd
Контакти:

Мнениеот georgisd » 20 май 2010 13:05

Навремето Ясен Петров беше талантлив играч, особено когато играеше в Ботев!
Като дойде в Левски вкара само 1 гол за цял сезон.
Нещо ме съмнява, че и сега, като треньор май пак така ще стане ;)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 20 май 2010 13:06

В последните години Левски си стана училище - на него се учеха Гонзо, Мъри, Боримиров....сега и тоя (не)Ясен Петров... :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Aptho
Контакти:

Мнениеот Aptho » 20 май 2010 13:07

Ясен Петров беше гост коментатор на европейскто, излъчено по диема. Заедно с Илия Груев правиха доста точни коментари и разбори на срещите, което говори много за това какво имат в главата. Още тогава бях на мнение, че един от тях трябваше да смени Велев начело на отбора. Оказа се че Груев няма лиценз Про, така че Ясен остана единствен вариант. Аз лично се надявам да се справи със задачите си и да направим добри мачове в Л.Е. и първенството през новия сезон.

Потребителски аватар
Nassy
Контакти:

Мнениеот Nassy » 20 май 2010 13:08

Бижутера написа:В последните години Левски си стана училище - на него се учеха Гонзо, Мъри, Боримиров....сега и тоя (не)Ясен Петров... :twisted:

И аз искам Моуриньо, Капело или Хидинк, ама няма.
Кажи някое име, ама само да не е Гочето,Люпко или някое старо куче, което изповядва ерата на тоталния футбол от 70те.
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 20 май 2010 13:09

Успех на Ясен! Има пълната ми подкрепа...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 20 май 2010 13:10

дайте му шанс на Ясен,не го грабвайте от първия мач,от престоя му при нас останах с добри впечатления-с две думи голям пич,друг е въпроса как го смениха след съмнителен мач срещу градския съперник,пожелавам му успех и късмет в новото му начинание
HASTA DE LA VICTORIA

Върни се в “Левски”