ЛЕВСКИ-Сливен,а след това какво и на къде?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-Сливен,а след това какво и на къде?

Мнениеот СВОБОДЕН » 19 май 2010 10:41

ELiNa написа:е хайде бе момчета, разбрахме ли се сега ? :lol: добре ли е, че ще играем в Европа, или не ? :) интересно, че този спор не се води само тук, а и сред мои познати. аз ще гледам европейските мачове, пък за вас и за други незнам :)

Аз лично не бих желал да гледам мачове като този с Лацио миналата година тук, завършил 0:4. А сега сме още по зле.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-Сливен,а след това какво и на къде?

Мнениеот bigbonusprize » 19 май 2010 11:21

СВОБОДЕН написа:
ELiNa написа:е хайде бе момчета, разбрахме ли се сега ? :lol: добре ли е, че ще играем в Европа, или не ? :) интересно, че този спор не се води само тук, а и сред мои познати. аз ще гледам европейските мачове, пък за вас и за други незнам :)

Аз лично не бих желал да гледам мачове като този с Лацио миналата година тук, завършил 0:4. А сега сме още по зле.

:) На мен пъ това ми беше най-приятната загуба откакто гледам футбол. И това само и благодарение на невероятните фенове на Лацио...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Левски”