Левски взима Данчо Тодоров - бомба или партенка?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Левски взима Данчо Тодоров - бомба или партенка?

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 18 май 2010 14:14

За момента сигурни са:
Треньор: Моуриньо
Вратар: Буфон
Нападатели: Меси, Роналдо и Рууни (под въпрос)
За трансферите в защитата и средната линия има сериозни разногласия между бъдещия собственик на клуба - Бил Гейтс и треньора Моуриньо. (Г-н Гейтс бил склонен да отдели не повече от 300-400 милиона евро, докато Жозе настоявал за по-сериозна сума).
Със сигурност ще има сериозни промени и сред отговорниците за PR на клуба. Като най-сериозни кандидати за шефове на бъдещия (на практика нов) отдел се очертават заклетите левскари Вироглав, Илзенгард и Снайпер - наши добри познайници от форума на "Гонг". Добри шансове има и г-н Г. Атанасов. :lol: :lol: :lol:
А сега, малко по-сериозно: А бе хора, световното е след 3 седмици, тия приятели - журналистите, нали и те трябва да ядат. :) Ами за да ядат, трябва да им се плати, а се плаща за свършена работа (да напишат някое антрефиле). Така че, сензационните трансфери в нашия футбол тепърва предстоят! :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 май 2010 14:20

Roger_Federer написа:Тодоров никога няма да отиде в Левски.

Влез в новспорт и им виж водещата новина :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 18 май 2010 14:21

Данчо Тодоров призна пред Novsport.com: Може и да играя в Левски

Йордан Тодоров нито потвърди, нито обаче и отрече информацията на Novsport.com, че е пред трансфер в отбора на Левски. В ексклузивно интервю за нашата медия той призна, че е възможно да заиграе при „сините”, но за момента няма нищо конкретно. Бившият ас на ЦСКА също така отсече, че няма никакъв шанс да се върне при „армейците” и ЦСКА вече е затворена страница за него. Сърцатият футболист също така добави, че е доволен от престоя си в Локомотив (Пловдив) и благодари на публиката и всички в клуба за прекрасните месеци, прекарани на „Лаута”. Тодоров разкри, че амбицията пред него е да заиграе в по-силен клуб, с което да си извоюва наново мястото в националния отбор.

„Възможно е да играя в Левски, но все още нищо не е официално. Има и запитвания от чужбина, но не съм водил разговори, защото смятам, че е некоректно. Шанс да се върна в ЦСКА няма. ЦСКА е затворена страница за мен, знаете как постъпиха с мен”, заяви Тодоров.

„Много съм доволен от престоя си в Локомотив (Пловдив). Градът заслужава този отбор, публиката също. Искам да благодаря на всички в отбора, както и на феновете, за тези прекрасни месеци. Имам думата на президента Коко Динев, че мога да продължа кариерата си тук”, добави Данчо, след което заговори за националния отбор.

„Винаги бих помогнал на националния отбор. Откакто съм в Локо Пловдив, не съм получавал повиквателна, но това е нормално. Все пак едно е да си в Левски или ЦСКА, съвсем друго в Локомотив (Пловдив). Аз обаче искам да се развивам и имам амбицията да заиграя в силен отбор и да се завърна в националния”, завърши Йордан Тодоров.
http://www.novsport.com/news95527_1003.html

Може и да не е чак такава партенка... :roll:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 18 май 2010 14:25

Гуу написа:
Данчо Тодоров призна пред Novsport.com: Може и да играя в Левски

Йордан Тодоров нито потвърди, нито обаче и отрече информацията на Novsport.com, че е пред трансфер в отбора на Левски. В ексклузивно интервю за нашата медия той призна, че е възможно да заиграе при „сините”, но за момента няма нищо конкретно. Бившият ас на ЦСКА също така отсече, че няма никакъв шанс да се върне при „армейците” и ЦСКА вече е затворена страница за него. Сърцатият футболист също така добави, че е доволен от престоя си в Локомотив (Пловдив) и благодари на публиката и всички в клуба за прекрасните месеци, прекарани на „Лаута”. Тодоров разкри, че амбицията пред него е да заиграе в по-силен клуб, с което да си извоюва наново мястото в националния отбор.

„Възможно е да играя в Левски, но все още нищо не е официално. Има и запитвания от чужбина, но не съм водил разговори, защото смятам, че е некоректно. Шанс да се върна в ЦСКА няма. ЦСКА е затворена страница за мен, знаете как постъпиха с мен”, заяви Тодоров.

„Много съм доволен от престоя си в Локомотив (Пловдив). Градът заслужава този отбор, публиката също. Искам да благодаря на всички в отбора, както и на феновете, за тези прекрасни месеци. Имам думата на президента Коко Динев, че мога да продължа кариерата си тук”, добави Данчо, след което заговори за националния отбор.

„Винаги бих помогнал на националния отбор. Откакто съм в Локо Пловдив, не съм получавал повиквателна, но това е нормално. Все пак едно е да си в Левски или ЦСКА, съвсем друго в Локомотив (Пловдив). Аз обаче искам да се развивам и имам амбицията да заиграя в силен отбор и да се завърна в националния”, завърши Йордан Тодоров.
http://www.novsport.com/news95527_1003.html

Може и да не е чак такава партенка... :roll:

Има и аудио версия на линка за невярващите на текста :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
IVAN.CIPRUS
Контакти:

Мнениеот IVAN.CIPRUS » 18 май 2010 14:37

delqnski47 написа:Дааа...сега прочетох,че Гаджев ще идва в ЦСКА!

Не не си прочел правилно.Със сигурност е пишело че всички са си гаджета във цска :lol: :lol:
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 18 май 2010 15:50

Roger_Federer написа:Тодоров никога няма да отиде в Левски.

Сигурен ли си?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 18 май 2010 15:53

На мен пък ми харесва как се раздава на терена на тези г.
Ще съм доволна, ако случайно стане факт.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 18 май 2010 15:57

Левски-1914 написа:Po dobre nai-slabiqt vuv Svoge ot kolkoto tova durvo!

Моля?
Май сам не си вярваш, на това.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 май 2010 16:15

Blue_Girl написа:Моля?
Май сам не си вярваш, на това.

Защо смяташ .....че Данчо тъча е добър футболист ? ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 18 май 2010 16:38

Доста се учудих, че изгониха Тодоров. Никога не е крил, че е чорбе и затова избра да отиде при тях, макар че и ние го искахме. За мен е стойностен футболист. Ако е навит да дойде с договор за 1+2 години например и с не прекалено висока заплата, защо да не го вземем? Ако се представи добре през първата година и се наложи, ОК. Ако не, напуска по взаимно съгласие, без отбор и играч да си отправят претенции и обвинения. Станислав Ангелов мина по този път и се превърна в основен играч на Левски. Стигна и до националния отбор. Букарев също направи силни мачове. Обективно погледнато натирването му с цел да се спестят пари беше върховна гавра с него и съм сигурен, че ще е пределно мотивиран да им го върне.

Върни се в “Левски”