groti написа:track.and.field написа:Не мога да разбера защо бълвате толкова лайна към Батков. Колеги, помислете малко , ние ли ще издържаме клуба си ? Като канарите , по 240 лв... това е смехотия , парите са си на човека - не можем ние да му казваме какво да прави. Аз пък си мисля , че на него му пука за клуба. Да не би той да игра когато губехме ? Аз си мисля , че с 2-3 правилни решения и действия отново ще се върнем там където ни е мястото, а именно на върха
Левски не е бащиния.Това оправдание,той дава парите,той решава е за всяка една обикновенна фирма,не за един от най-обичаните отбори в България. Какво не му харесвам? 1 по 1 ли да ги изброявам? Много са нещата.Тотално нефунциониращата школа (която си има общежитие,но никакви играчи титуляри в 1вия отбор).Казанската афера,в която с Гонзо ни забъркаха и ни направиха за смях пред цял свят.Още отказвам да повярвам,че той беше толкова загубен и тъп да повярва.Цялата тази афера смърди на гнило,ама не откъм Титаните,ами откъм баткофф. Това,че заедно с едни педери изгониха публиката от трибуните.И още много можем да кажем за това мустакато го*но.
Замисли се малко. За мен "Казангейт" беше постановка , наистина , с цел да се припечелят пари. Ако го е направил Батков, ти какво си мислиш , че тези пари не са трябвали на клуба ли ? И със сигурност Батков не ги е прибрал за себе си. Връщаш ме много назад, но след като тримата изпратени се завърнаха да не би играта ни да се подобри ? Айде моля те... пак същите циркове.В момента няма друго решение, харесва ли ни или не - никой не ни пита. Пак казва, надявам се да привлечем Дембеле и Камбуров и ще видите - ставаме машини