Промяна към добро или към лошо ще има в Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Re: Промяна към добро или към лошо ще има в Левски?

Мнениеот track.and.field » 17 май 2010 20:38

groti написа:
track.and.field написа:Не мога да разбера защо бълвате толкова лайна към Батков. Колеги, помислете малко , ние ли ще издържаме клуба си ? Като канарите , по 240 лв... това е смехотия , парите са си на човека - не можем ние да му казваме какво да прави. Аз пък си мисля , че на него му пука за клуба. Да не би той да игра когато губехме ? Аз си мисля , че с 2-3 правилни решения и действия отново ще се върнем там където ни е мястото, а именно на върха :roll:

Левски не е бащиния.Това оправдание,той дава парите,той решава е за всяка една обикновенна фирма,не за един от най-обичаните отбори в България. Какво не му харесвам? 1 по 1 ли да ги изброявам? Много са нещата.Тотално нефунциониращата школа (която си има общежитие,но никакви играчи титуляри в 1вия отбор).Казанската афера,в която с Гонзо ни забъркаха и ни направиха за смях пред цял свят.Още отказвам да повярвам,че той беше толкова загубен и тъп да повярва.Цялата тази афера смърди на гнило,ама не откъм Титаните,ами откъм баткофф. Това,че заедно с едни педери изгониха публиката от трибуните.И още много можем да кажем за това мустакато го*но.

Замисли се малко. За мен "Казангейт" беше постановка , наистина , с цел да се припечелят пари. Ако го е направил Батков, ти какво си мислиш , че тези пари не са трябвали на клуба ли ? И със сигурност Батков не ги е прибрал за себе си. Връщаш ме много назад, но след като тримата изпратени се завърнаха да не би играта ни да се подобри ? Айде моля те... пак същите циркове.В момента няма друго решение, харесва ли ни или не - никой не ни пита. Пак казва, надявам се да привлечем Дембеле и Камбуров и ще видите - ставаме машини :roll:
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 17 май 2010 20:38

teksas_CSKA написа:Може сега да го псувате,но ако Батков се махне!Тогава ще разберете какво е безпаричие! :lol: :lol: :lol:

Пич, ако не си разбрал Левски и ЦСКА винаги има кой да ги вземе!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 май 2010 21:34

pehopeho написа:
teksas_CSKA написа:Може сега да го псувате,но ако Батков се махне!Тогава ще разберете какво е безпаричие! :lol: :lol: :lol:

Пич, ако не си разбрал Левски и ЦСКА винаги има кой да ги вземе!

Искаш да кажеш, винаги има кой да ги източи... ЦСКА ги тоЧат от десетина години. Батков не е казал, не ни е продал на някакви идиоти като боклукчиите 'дето се опитват да закрият ЦСКА.

yolo denev
Контакти:

Re: Да или не?

Мнениеот yolo denev » 17 май 2010 23:56

ЕМИЛ написа:
galin56 написа:
tprodanov написа:Необходим ни е само един-единствен трансфер! ;)

???

Батков да се разкара

БАТКОВ ВЪН

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 18 май 2010 00:04

Много загубени хора има тук ! Толкова ли са ви промити мозъците бре ? ЗА ЛЕВСКИ ВИНАГИ ИМА ИСТИНСКИ КУПУВАЧИ !!! Не разбирате ли, че Баткоф си прави реклама с Левски ! А не се знаее на 100% дали и Баткоф е собственик !?! Като искаш нещо реално да продадеш искаш РЕАЛНА цена - може ли отбора да струва 5-6 милиона а ти да му искаш 15 000 000 Е :roll: Баткоф излиза и казва няма желаещи еми няма да има кой е луд да му напълни комунистическата дебела и ненаситна гуша !

Върни се в “Левски”